problematicka ruka - babo rad
Re: problematicka ruka - babo rad
1. hra - fold
2.hra - draws nehrozia, bije Ta len set (a aj to je AA a JJ velmi malo pravdepodobne) cize bojis sa len jednej ruky 55 a mas top two pairs, insta push podla mna aj ked ste deep.
ten AF by mal byt tusim okolo 3, ja mam 4,5 co je asi uz dost vela..hm
2.hra - draws nehrozia, bije Ta len set (a aj to je AA a JJ velmi malo pravdepodobne) cize bojis sa len jednej ruky 55 a mas top two pairs, insta push podla mna aj ked ste deep.
ten AF by mal byt tusim okolo 3, ja mam 4,5 co je asi uz dost vela..hm
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
ja som ho tipoval na 55
-napriek 120$ stacku?a napriek jeho extrem tight stylu?
-dano2903 mi poradil reraise na flope
-napriek 120$ stacku?a napriek jeho extrem tight stylu?
-dano2903 mi poradil reraise na flope
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
najprv sa spytam : Preco callujes AJo ?..preto, ze ak trafis tak zlozis ?..alebo ak trafis tak cches ist AI, teda v pripade ak board nie je extremne nebezpecny, co v nasej situacii nie je. Ak sa Ti zle hra 200BB+ deep, tak najdi iny stol.
my ho nechceme prinutit zlozit ani testovat co moze drzat s rukou aku mame, takze ak raise tak jedine for value a na reraise ideme AI a nie fold.
Ty si sa pytal ci na turne push al. fold a z toho som vychadzal, flop som prilis neriesil. Na turne si tiez mohol betnut ako checknut, ale ak si mal read ze bude pokracovat v agresii tak ch/raise AI je v pohode podla mna. Naozaj je len jedina ruka ktorej sa mozes bat a castejsie budes vpredu. Samozrejme je moznost ze ma 55, ale tak isto moze mat AK, AQ, AJ prip. A5s. Tiez mi nejde do hlavy, preco by betoval na turne cely pot s 55 ak je board tak suchy ako hvoris a hrozi len nejkay pochybny gutshot typu KQ, QT, KT.
Ak callnes, tak na river idete AI a foldnut je podla mna EV-
my ho nechceme prinutit zlozit ani testovat co moze drzat s rukou aku mame, takze ak raise tak jedine for value a na reraise ideme AI a nie fold.
Ty si sa pytal ci na turne push al. fold a z toho som vychadzal, flop som prilis neriesil. Na turne si tiez mohol betnut ako checknut, ale ak si mal read ze bude pokracovat v agresii tak ch/raise AI je v pohode podla mna. Naozaj je len jedina ruka ktorej sa mozes bat a castejsie budes vpredu. Samozrejme je moznost ze ma 55, ale tak isto moze mat AK, AQ, AJ prip. A5s. Tiez mi nejde do hlavy, preco by betoval na turne cely pot s 55 ak je board tak suchy ako hvoris a hrozi len nejkay pochybny gutshot typu KQ, QT, KT.
Ak callnes, tak na river idete AI a foldnut je podla mna EV-
-
keso diky za tvoje nazory,asi mi neostava ine ako suhlasit,vsak lepsie trafit som uz asi ani nemohol.......
-stvali ma tie 2 veci:deep stack a nezvykla agresia
-stvali ma tie 2 veci:deep stack a nezvykla agresia
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Poker Stars $0.05/$0.10 No Limit Hold'em - 9 players
The Official DeucesCracked.com Hand History Converter
SB: $9.55
BB: $10.20
UTG: $8.90
UTG+1: $1.85
Hero (UTG+2): $10.35
MP1: $10.25
MP2: $15.10
CO: $6.00
BTN: $1.85
CO posts a big blind ($0.10)
Pre Flop: ($0.25) Hero is UTG+2 with A Q
2 folds, Hero raises to $0.50, MP1 calls $0.50, 5 folds
Flop: ($1.25) 5 4 A (2 players)
Hero bets $0.50, MP1 raises to $1.30, Hero ???
call, reraise, fold? nemal som na neho ziaden read, lebo prisadol len pred chvilou
SB: $9.55
BB: $10.20
UTG: $8.90
UTG+1: $1.85
Hero (UTG+2): $10.35
MP1: $10.25
MP2: $15.10
CO: $6.00
BTN: $1.85
CO posts a big blind ($0.10)
Pre Flop: ($0.25) Hero is UTG+2 with A Q
2 folds, Hero raises to $0.50, MP1 calls $0.50, 5 folds
Flop: ($1.25) 5 4 A (2 players)
Hero bets $0.50, MP1 raises to $1.30, Hero ???
call, reraise, fold? nemal som na neho ziaden read, lebo prisadol len pred chvilou
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
preco betujes menej ako 1/2potu na flope? bez readu je to problem, na NL10 by som tipoval ze ludia takymto sposobom neraisuju draws, mozu raisovat horsie Ax (otazne je ci dorovnaju reraise) a samozrejme ruky ktore nas biju. Kedze si betol tak malo tak si mohol vyprovokovat aj bluffraise.
Myslim ze call a checkfold turn - na tychto leveloch sa nenajde vela ludi ktori budu pokracovat v bluffe ked dorovnas
fold tiez nie je zly ale lepsi by bol ak by si predtym betol ako chlap a znizil tak pravdepodobnost bluffraisov
Myslim ze call a checkfold turn - na tychto leveloch sa nenajde vela ludi ktori budu pokracovat v bluffe ked dorovnas
fold tiez nie je zly ale lepsi by bol ak by si predtym betol ako chlap a znizil tak pravdepodobnost bluffraisov
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Party Poker $50 No Limit Hold'em - 5 players
UTG: $48.48
Hero (CO): $74.01
BTN: $58.21 16 / 11,5 / 2; 3bet/5; cbet flop / 78; hands / 269
SB: $64.02
BB: $75.00
Pre Flop: ($0.75) Hero is CO with A K
UTG calls $0.50, Hero raises to $2.50, BTN raises to $9, 2 folds, UTG calls $8.50, Hero calls $6.50
Flop: ($27.75) 8 8 Q (3 players)
UTG checks, Hero checks, BTN bets $13.18, UTG folds, Hero
UTG: $48.48
Hero (CO): $74.01
BTN: $58.21 16 / 11,5 / 2; 3bet/5; cbet flop / 78; hands / 269
SB: $64.02
BB: $75.00
Pre Flop: ($0.75) Hero is CO with A K
UTG calls $0.50, Hero raises to $2.50, BTN raises to $9, 2 folds, UTG calls $8.50, Hero calls $6.50
Flop: ($27.75) 8 8 Q (3 players)
UTG checks, Hero checks, BTN bets $13.18, UTG folds, Hero
-
NIT !!!
Nechapem aky vyznam ma callovat za dvoma s AK`s ak sa bojis tak potom na flope s esom alebo Kingom alebo oboma by si siel all in ???? Bud si mal foldnut ak si mal taky read alebo pushnut
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Call PF IMO nie je dobrý, pretože ak má súper JJ/QQ/TT/, tak ho na flope s A/K asi do all-inu nedostaneš.
Jediné čo do all-inu pravdepodobne dostaneš je AQ ak trafíte A, horšie ruky už asi nie, jedine potom sety a combodrawy, čo asi nechceme.
Ship it PF :-) Máš tam extra money od toho týpka na UTG, ktorý to hrá silno pochybne.
Na tom flope máš problém :-). Call skoro nepripadá do úvahy, pretože ak dotiahneš čo potrebuje, tak už z neho pokiaľ bude horší vo väčšine prípadov nedostaneš nič, čiže IMO push it :-)
Btw. chýba ti ATS v stats.
Jediné čo do all-inu pravdepodobne dostaneš je AQ ak trafíte A, horšie ruky už asi nie, jedine potom sety a combodrawy, čo asi nechceme.
Ship it PF :-) Máš tam extra money od toho týpka na UTG, ktorý to hrá silno pochybne.
Na tom flope máš problém :-). Call skoro nepripadá do úvahy, pretože ak dotiahneš čo potrebuje, tak už z neho pokiaľ bude horší vo väčšine prípadov nedostaneš nič, čiže IMO push it :-)
Btw. chýba ti ATS v stats.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
push aby super foldol AK, ak ta callne tak si pozadu ale proti vsetkemu okrem QQ mas dostatocnu equity
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.