vladeho poker blog
Re: vladeho poker blog
co takto na PS tie SNG pre 180 ludi? tiez podobne ako turnaj, struktura fajn (i ked turbo)
- somNula
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
somNula napísal:co takto na PS tie SNG pre 180 ludi? tiez podobne ako turnaj, struktura fajn (i ked turbo)
prevratna myslienka - dobre rano pane
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:somNula napísal:co takto na PS tie SNG pre 180 ludi? tiez podobne ako turnaj, struktura fajn (i ked turbo)
prevratna myslienka - dobre rano pane
napodobne tiez som dobre nespal dneska
ale tak rec bola o turnajoch, nie sng. ..
- somNula
ja len ze je to navrhnute asi v 3-4 dalsich prispevkoch nad tym tvojim
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:ja len ze je to navrhnute asi v 3-4 dalsich prispevkoch nad tym tvojim
ved ti pisem ze som poriadne nespal, bol som na turnaji, prve miesto a nejako som rozbity este
- somNula
Priiiiiiiiipadne mi napadlo, ze ani tie 5stolove (45hracove) 1,20 UDS SnG na PS by neboli zle na rozbehnutie... 7 hracov ITM, prvy bere 14USD. To mas jedno 1. miesto a mas na 10dalsich. Som ich hraval obcas a celkom sa to da.
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Na stars budem hrat urcite, tam ked ma chyti stastena za pacesy tak pri tom pocte hracov mozem postupit aj o 3 levely vyssie jednym turnajom. Tie 180man sng mam zatial v plane nehravat, uvidime neskor. Tiez vselijake ine mensie sng ma zatial nelakaju, to mi pripada takze ze na dlho . Kazdopadne by som to najradsej videl na freezeouty kde bude 500+ hracov alebo rebuy 250+ hracov. Turbo turnaje by problem neboli, myslim ze budem vyhladavat skor take.
Samozrejme nebudem hravat len tieto turnaje, na to aby sa mi to nemiesalo s inymi peniazmi mi posluzi to, ze sem budem zapisovat aktualny stav, ako aj kazdy odohraty turnaj.
Co sa tyka toho ze pri odohrani prveho turnaja by som vlastne musel ist nizsie, tak to bude jedina vynimka, ze mensie ako 1$/€ turnaje hrat nebudem.
Samozrejme nebudem hravat len tieto turnaje, na to aby sa mi to nemiesalo s inymi peniazmi mi posluzi to, ze sem budem zapisovat aktualny stav, ako aj kazdy odohraty turnaj.
Co sa tyka toho ze pri odohrani prveho turnaja by som vlastne musel ist nizsie, tak to bude jedina vynimka, ze mensie ako 1$/€ turnaje hrat nebudem.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
mne by sa to aj tak miesalo,lebo ak vyhram par drobnych na 1$ turnaji a v tej istej herni budem hravat aj moje normalne 10$ Mtt tak budem mat chaos,ja by som dal 100 euro do P****Stars a budem hravat podla tvojho navrhu,ak urobim 200$ pojdem na 2$ atd,takto to budem mat prehladne,lebo v P****Stars sa aj tak nechystam nic ine hravat,ale tie 180 seats sng by som asi k tomu zobral,ak ti to nebude vadit
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
toto ked sa ti podari z toho urobit 100k takto je masaker, GL
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
palo1973 napísal:mne by sa to aj tak miesalo,lebo ak vyhram par drobnych na 1$ turnaji a v tej istej herni budem hravat aj moje normalne 10$ Mtt tak budem mat chaos,ja by som dal 100 euro do P****Stars a budem hravat podla tvojho navrhu,ak urobim 200$ pojdem na 2$ atd,takto to budem mat prehladne,lebo v P****Stars sa aj tak nechystam nic ine hravat,ale tie 180 seats sng by som asi k tomu zobral,ak ti to nebude vadit
no ved jasne ze ja tam tiez budem mat aj ine peniaze, ale aby som vzdy presne vedel kolko mam vyhradenych na ten moj povodny zamer, tak si to budem pisat sem do blogu a mam to vyriesene
jasne ze nemusis hravat podla mojho navrhu, kazdy by mal hrat to co mu vyhovuje
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.