Full Tilt Poker

Diskusia k herni Full Tilt Poker

Re: Full Tilt Poker

Odoslaťod targus 15 Okt 2008 16:44

Čaute. Na Full Tilt Poker mam dva účty jeden na mňa druhy na ženu.Na môj účet som ešte nevkladal lebo som dostal peniaze z pokerstratgy.Tak som to urobil tak, že som poslal peniaze na ženin účet a z toho som to chcel vybrat (predtým som už z neho vyberal). Full Tilt Poker napisal že je to zamietnute. Teraz sa nemožem ani prihlásiť na ženin účet píše mi že zlý kód alebo meno. Tak sa chcem opýtať či je možnjé aby mi zablokovali jej účet?
targus

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod Spasskij 15 Okt 2008 17:00

Toto by aj mna zaujimalo,,ako to je s tym vyberom,,kedze tiez tam mam 2 ucty,,jeden na mna a jeden na pribuzneho pisany...
Spasskij

Založený: Feb 2008
Poďakoval/li: 4 krát/0 krát

Odoslaťod Barin 15 Okt 2008 17:29

Mat dva ucty je samozrejme zakazane, ak si z jedneho uctu prevedies peniaze na druhy a hned sa ich snazis vybrat pricom oba ucty su na rovnaku adresu tak je to prinajmensom podozrive. Cize to zablokovanie uctu je viac ako pravdepodobne. Skus napisat na support. Ja som mal tiez problem s dvoma uctami ale na jednom som nikdy nemal real money takze som ich poprosil nech mi ho zmazu a odvtedy nemam s vkladom ani vyberom ziadny problem.
Barin

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Odoslaťod Spasskij 15 Okt 2008 17:33

Ale to je pekna chujovina, lebo ked v rodine su dvaja nadsendci pokru a hraju z jedneho pocitaca, tak to sa ani jeden z nich nedostane k svojim peniazom ???
Spasskij

Odoslaťod Barin 15 Okt 2008 23:33

Tak ale povedzme si otvorene je viac takych ludi co naozaj hraju z jednej domacnosti dvaja/viaceri, alebo takych co pootvarali vo vsetkych herniach ucty aby mohli hrat freerolly, potom sa dozvedeli o rakebacku pripadne bonusoch a otvorili ucet na dakoho z rodiny?
Barin

Založený: Dec 2007
Poďakoval/li: 0 krát/4 krát

Odoslaťod buschle 16 Okt 2008 06:18

spasskij , tak na toto ti viem povedat jednoznacnu odpoved. Je to urcite dovolene a mozes mat bez problemov na clena rodiny ucet, na rovnakej IP adrese. Radsej si prekontroluj meno heslo.. ci spravne zadavas , ak si si isty ze ti ucet blokli tak napis na support ak nevies po anglicky fulltitl ma uz aj cesky support. Akurat jedna vec nejde myslim a to mat ten ucet na rovnaku kreditku.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod targus 16 Okt 2008 13:12

Tak už mi prišiel mail od securitysupport. Napísali mi, že som dostal peniaze od druheho hráča a hneď som ich vybral,že na tom učte málo hrávam a že ho mam len na vyberanie peňazí. Tak mi dočasne zablokovali účet. Musím im poslať občianský. Tak dúfam že potom mi ho odblokujú a peniaze tam budú. Ešte s tým hraním z rovnakej IP adresy. Podľa mňa asi naraz nemôžu hrať na tej istej herni...
targus

Odoslaťod Spasskij 17 Okt 2008 18:06

targus a na to si ako prisiel synku ???
Spasskij

Odoslaťod targus 18 Okt 2008 01:01

neviem co myslis? otec
targus

Odoslaťod Spasskij 18 Okt 2008 18:56

Synak myslim to, ze dvaja prislusnici jednej rodiny nemozu hrat na jednom compe v jednej herni...
Spasskij

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Full Tilt Poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!