vladeho poker blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: vladeho poker blog

Odoslaťod vlade 15 Okt 2008 17:00

Ze by karma?
AApoker.jpg
AApoker.jpg (120.22 ) Zobrazená 3406 krát
Prílohy
AAhistory.jpg
AAhistory.jpg (92.14 ) Zobrazená 3407 krát
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod vlade 17 Okt 2008 20:25

Predtym ako sme prehodili web na novy webhosting som si zahral este 2 turnaje nejako som to vsetko nestihal, tak pridavam report az teraz.

1. CD poker, 640 hracov, vyzbieralo sa skoro 2000$ skoncil som na 14. mieste + 16$ (mal som tusim aj jeden alebo 2 rebuye). Skoda tohto turnaja, top 5 by ma katapultovalo minimalne o jeden level vyssie na 2$ turnaje, nevadi skusim znova.

2. B**n, omaha hi/lo rebuy, tu mi vobec neslo, po asi 4 rebuy som to zabalil, takze -4$

Aktualny stav v herniach:

CD poker - 51$
B**n - 43$
PokerGalaxy - 42€

Dnes by som si nejaky turnajik zahral, uvidim aka bude ponuka
vlade

Odoslaťod keso26 17 Okt 2008 20:53

$1 omaha R/A je asi dost samovrazda, nie ? :)

..ja ti strasne moc drzim palce, nieco take dokazat, wau..to by si bol borec. Napad je to ale zaujimavy a dnes som nad tym trochu premyslal a nieco som aj vymyslel, ale na to by trebalo na zaciatku vyclenit o nieco vyssi bankroll.

Ide o to, ze kym ma dnes usadilo k 150K GTD turnaju, ktory prave hram, tak som sa trochu vrtal v lobby. Nasiel som tam jeden $5 freezout so 6K GTD. Bolo uz prihlasenych okolo 600 ludi, hned som si na teba spomenul a kukol vyplatnu strukturu. Hrac okolo cca 60. miesta bral len $14..hm. Hned mi napadlo, ze tato Tvoja cesta moze byt velmi dlha a klukata. A tu sa zrodila ta myslienka :)

Kedze si hrac so skvelou karmou :P ..nebolo by lepsie hrat kvaldy na velke turnaje za cca $10 ? Kedze si dobry hrac, mas velke sance sa na tieto turnaje prebojovat, pricom BI by Ta vyslo tak na 1/10 az 1/5 vysky startovneho. Samozrejme, ze sa nepodari postupit vzdy, tieto straty Ti vykryju ITM umiestnenia, no a potom Ti staci uz len pockat na dobry vysledok (ako napriklad dnes 14. miesto) a vyhra je ovela zaujimavejsia ;) ..easy :lol:

Na turnaj, ktory dnes hram som sa kvalifikoval za $10, odkial bolo priamo garantovanych 15 tiketov. Zislo sa priblizne 50 ludi.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod vlade 17 Okt 2008 21:18

Nasiel som si dobry turnajik na ultimate bet herni, takze presuvam 21$ z CD pokru na UltimateBet. Je to Omaha hi/lo 1$ rebuy, napisem ako som dopadol...
vlade

Odoslaťod APminer 17 Okt 2008 21:58

vlade napísal:Nasiel som si dobry turnajik na ultimate bet herni, takze presuvam 21$ z CD pokru na UltimateBet. Je to Omaha hi/lo 1$ rebuy, napisem ako som dopadol...

tak GL ;)
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod vlade 17 Okt 2008 22:24

Omaha hi/lo mi zasa raz nevysla, toto bolo dost turbo, 114 hracov, 190 Rebuy, 125 Addon (v tejto herni sa da dat dvojity addon po prvej hodine), takze turnaj ma stal 3$ (buy in + double addon), skoncil som na 30 neplatenom mieste, prvy bral 115$, takze v herni mi ostava 18$...
vlade

Odoslaťod Pepi 17 Okt 2008 22:29

Ten Kesov napad je super. Vlado, zamysli sa nad nim! ;)
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod keso26 17 Okt 2008 22:37

Pepi napísal:Ten Kesov napad je super. Vlado, zamysli sa nad nim! ;)

..no ono to neni zase az tak super, ale nieco podobne by mohlo celkom fungovat. Ono tie kvalifikacie hra strasne vela ryb, co znamena ze sme lepsi ako minimalne polovica hracov, co ich hra. No a do hlavnych turnajov sa prebojuje strasne vela ryb z tychto kvalifikacii, co je zas len dobre, pretoze tam sme urcite lepsi ako tretina vsetkych hracov.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod Pepi 17 Okt 2008 22:44

Super som myslel v tom zmysle, ze je pre neho zbytocne, aby sa trapil na 1USD MTT, ked ma skill aj drahsi turnaj, do ktoreho by sa kvalifikoval. Pripadne, ak sa da odhlasit z turnaja v tych v herniach, v ktorych hrava a pouzit ziskane T$ na 2-3 MTT s mensim buy-in, tak to mu tiez moze zvysit tempo rastu jeho BR. ;)
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod vlade 17 Okt 2008 22:55

keso26 napísal:
Pepi napísal:Ten Kesov napad je super. Vlado, zamysli sa nad nim! ;)

..no ono to neni zase az tak super, ale nieco podobne by mohlo celkom fungovat. Ono tie kvalifikacie hra strasne vela ryb, co znamena ze sme lepsi ako minimalne polovica hracov, co ich hra. No a do hlavnych turnajov sa prebojuje strasne vela ryb z tychto kvalifikacii, co je zas len dobre, pretoze tam sme urcite lepsi ako tretina vsetkych hracov.

nooo, takto. Rozmyslal som nad tym uz vcera, ze by som hraval aj nejake kvalifikacie na vyssie turnaje a hral potom tie, ale nejako som si to rozmyslel. Vobec ma ale nenapadlo to co hovori pepi, ze by som hral v herniach kde sa z tychto turnajov da aj odregistrovat a tie turnajove dolare by som potom mohol pouzit znova na buy-in do vacsich turnajov. Toto sa mi teda pozdava a idem sa popozerat po tych kvalifikaciach :shock: ...
vlade

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!