SnG - normal vs. turbo
Počet príspevkov: 31 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: SnG - normal vs. turbo
co to hadze? % spravnych odpovedi? asi cim vyssie zym lepsie nie?
ak to nerobi nejake uplne chytakovy level ze vo vacsine situacii je medzi pushom a foldom 0,3% rozdiel equity tak by si urcite mal byt nad 90%, targetoval by som 95%+ potom si mozes potlapkat lavou rukou po pravom pleci a vrhnut sa na vyssi level
ak to nerobi nejake uplne chytakovy level ze vo vacsine situacii je medzi pushom a foldom 0,3% rozdiel equity tak by si urcite mal byt nad 90%, targetoval by som 95%+ potom si mozes potlapkat lavou rukou po pravom pleci a vrhnut sa na vyssi level
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
som si to dnes stiahol,a asi na 300 prikladoch 89%,takze musim popracovat...
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
ja som mal 87% Sak potrenujeme a ono sa to zlepsi...
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
85+% je lepsie nez drviva vacsina ludi co hrava SNG s BI do 16USD
samozrejme zlepsit sa vzdy pomoze
ako inspiraciu uvadzam 2 grafy
jeden je bot ktoreho uz chytili, hral tie superturbo sngcka co pari barin a druhy je top SNG grinder na stars a cake
samozrejme zlepsit sa vzdy pomoze
ako inspiraciu uvadzam 2 grafy
jeden je bot ktoreho uz chytili, hral tie superturbo sngcka co pari barin a druhy je top SNG grinder na stars a cake
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
ja hravam vylucne 6 seats sng,najradsej turbo,ale obcas aj normalne,a aj superturbo,bi 10-20$,len sa mi zda,ze v poslednej dobe trochu stagnujem,zrejme ma drzi nad vodou ten 40% rakeback,idem zmenit pomer teoria+videa vs.hranie v prospech teorie...
-
palo ja som jeden mesiac hral takmer vyhradne 6max turbo 3,25$ SnGcka na PS a je to dost o drzku ist na nich hore. Tiez som viac-menej stagnoval.
Uprimne, nevidel som na nete vela ludi (regularov), co by grindili 6maxy. Postrehol som akurat jedneho Cecha, ktory o tom pisal na nejakom webe, ale uz neviem na akom. A aj na zahranicnych weboch som narazil len na par ludi. Ale mozno som zle hladal...
yegon hehe, boty... To jak ked som pred casom vysvetlil bratrancovi, ktory studuje kybernetiku a nejake takeee onee, zaklady pokru, tak ten sfleku povedal, ze sak na to sa urcite bude dat daco naprogramovat. A ja som mu neveril...
Uprimne, nevidel som na nete vela ludi (regularov), co by grindili 6maxy. Postrehol som akurat jedneho Cecha, ktory o tom pisal na nejakom webe, ale uz neviem na akom. A aj na zahranicnych weboch som narazil len na par ludi. Ale mozno som zle hladal...
yegon hehe, boty... To jak ked som pred casom vysvetlil bratrancovi, ktory studuje kybernetiku a nejake takeee onee, zaklady pokru, tak ten sfleku povedal, ze sak na to sa urcite bude dat daco naprogramovat. A ja som mu neveril...
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
ten ICM je fakt dobra vec... mne to hadze v priemere tak okolo tych 90-93%
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
ale preco je to tak?mam pocit,ze na CG je to opacne-vacsina hrava SH,alebo sa mylim?
mne sng s 10-timi hracmi pripada strasna nuda-bude to tym,ze som "odkojeny" na 6 seats alebo.ze hravam len 4 stoly?
mne sng s 10-timi hracmi pripada strasna nuda-bude to tym,ze som "odkojeny" na 6 seats alebo.ze hravam len 4 stoly?
-
Heh cez prazdniny ma fakt ten deepcomputer sral lebo bol kompletne cely den na kazdom sng...vsimol som si, ze nikdy neodpisoval ale nenapadlo ma, ze by to mohol byt bot. Zaujimave bolo, ze clovek s nickom TheFrenkel bol v podstate ten isty. Takze typek z Izraela co tohto bota pouzival to mal zapnute komplet cele prazdniny 24/7 pri kontinualnom 16tablovani. Dokonca aj vyhral low sng leaderboard za jeden mesiac...ktovie kolko stihol vybrat kym ho zabanovali.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
ale vsak ked hra niekto co len 3 dni po sebe 24 hodin tak na to herna predsa musi prist,alebo nie?
-
Počet príspevkov: 31 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.