SnG - normal vs. turbo
Počet príspevkov: 31 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: SnG - normal vs. turbo
To je ten zasadny problem ludi, ktori vedia vynajst sposob, ako odrbat system: Nevedia zvolit spravnu strategiu pouzitia toho ich vynalezu...
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
palo1973 napísal:ale vsak ked hra niekto co len 3 dni po sebe 24 hodin tak na to herna predsa musi prist,alebo nie?
Praveze on pouzival dva ucty, nie len jeden 24 hodin...ale bolo dost divne, ze vzdy ked sa jeden odlogoval nasledne na to sa druhy nalogoval a bolo im dost divne, ze pri 8k sng za mesiac sa ani raz nestretli pri stole
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
napriek tomu,dobra herna by ta mala chranit!!!uz aj ked hrava niekto opakovane 24-ky musi byt podozrive...
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
pochybujem ze by hrali 24 hodin, to by odohral ten bot viac hier za mesiac
nakoniec na neho prisli, myslim ze s nim vyhrali len okolo 5-6k lebo hrali najnizsie limity
nakoniec na neho prisli, myslim ze s nim vyhrali len okolo 5-6k lebo hrali najnizsie limity
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
palo1973 napísal:napriek tomu,dobra herna by ta mala chranit!!!uz aj ked hrava niekto opakovane 24-ky musi byt podozrive...
urcite ta herna vybanuje tie ucty ked tam generuju viac rake ako 100 priemernych hracov
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
K teme, chlapci, k teme...
Padlo tu par slov o 6max SnGckach. Poznate nejakych regularov, ktori ich grindia? Ak ano, ake maju vysledky?
Padlo tu par slov o 6max SnGckach. Poznate nejakych regularov, ktori ich grindia? Ak ano, ake maju vysledky?
-
myslim ze ten typek co som tam dal graf ze je 300k v pluse sa specializuje na 6max SNGcka
ja som hral 6max SNGcka na ipokri tie jackpotove, 20 a 60 USD - maju taku dost cudnu strukturu ze su platene 3 miesta.
ak by som mal hrat 6max tak skor tie kde su platene prve dve miesta - ta struktura sa mi paci viac
ja som hral 6max SNGcka na ipokri tie jackpotove, 20 a 60 USD - maju taku dost cudnu strukturu ze su platene 3 miesta.
ak by som mal hrat 6max tak skor tie kde su platene prve dve miesta - ta struktura sa mi paci viac
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
6max vs. fullring
Jasne, ze pri 6maxe je lepsia struktura s 2 ITM miestami. Toto, co si hral, bolo podla mna iba kvoli tomu, ze tam slo skor o ten jackpot a tretie miesto bolo akousi motivacnou "cenou utechy". Inak, som videl 5max a 6max s 3 ITM miestami v roznych herniach, ale tusim to boli pre zaciatocnikov...
Co sa tyka 6max SnG, mne osobne moc nesedia a fakt pri ich hrani som stagnoval, co sa vysky BR tyka. Ale asi by ich bolo treba odohrat ovela viac, aby bolo vidiet vysledky. Dalej by som mal asi problem s multitablingom. Takze ja osobne preto grindim FR SnGcka.
Co sa tyka 6max SnG, mne osobne moc nesedia a fakt pri ich hrani som stagnoval, co sa vysky BR tyka. Ale asi by ich bolo treba odohrat ovela viac, aby bolo vidiet vysledky. Dalej by som mal asi problem s multitablingom. Takze ja osobne preto grindim FR SnGcka.
-
´prave som cital o matrix sng na full tilt poker-znie to celkom zaujimavo,hravate to niekto?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Matrix sng su celkom fajn pre rekreacnych sng hracov, ale pre grinderov total hlupost...problem je hlavne v tom, ze do celkoveho vysledku sa ti zapocitavaju body takto:
1 bod za kazdeho koho predbehnes, cize ak skoncis na stole povedzme osmy tak mas jeden bod
2 body za kazdeho koho vyradis, prave tu vidiet ako je to nedomyslene pretoze toto nahrava tym kaskaderom co hraju total voloviny, kludne sa ti moze stat ze skoncis 1,1,2,3 a nevyhras celkove standings lebo niekto vyradil hafo hracov
na 2+2 su o tom nejake diskusie aj s vypoctami ak chces mrkni sa tam.
1 bod za kazdeho koho predbehnes, cize ak skoncis na stole povedzme osmy tak mas jeden bod
2 body za kazdeho koho vyradis, prave tu vidiet ako je to nedomyslene pretoze toto nahrava tym kaskaderom co hraju total voloviny, kludne sa ti moze stat ze skoncis 1,1,2,3 a nevyhras celkove standings lebo niekto vyradil hafo hracov
na 2+2 su o tom nejake diskusie aj s vypoctami ak chces mrkni sa tam.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Počet príspevkov: 31 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.