Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
rastik vy pisete viaceri z jedneho nicku?najprv napises preflop raise,potom fold,a na turne raise alebo fold?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
nie, to uz mi len sibe sorry
pred flopom raise, na turne fold... to je moj nazor
pred flopom raise, na turne fold... to je moj nazor
- rastik
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/8 krát
Tak na toto som naozaj zvedavy, ja si myslim ze ten pan dotycny bude ma tu 5 or 5,5...newiem ci by som mal na to gule ist s nim dalej. Keby mal 5,5 si myslim ze pred flom by chcel hrat iba proti jednemu tak by dal nejaky ten rais...
Podla mna to dopadne tak ze pride tam este jedno K t-pek FullHouse dostanu sa do Allinu a ten nanho vybali Poker krasny a potom uz len slzy stastia na platne :D Tak teda cakajme na vyvrcholenie...:>>
Aky to bol casopis abo zdroj ak sa smiem spytat....thx
Podla mna to dopadne tak ze pride tam este jedno K t-pek FullHouse dostanu sa do Allinu a ten nanho vybali Poker krasny a potom uz len slzy stastia na platne :D Tak teda cakajme na vyvrcholenie...:>>
Aky to bol casopis abo zdroj ak sa smiem spytat....thx
- j0jiii
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/0 krát
take divoke to nebude,bol to live poker,a ucastnikom tej hry bol znamy poker pro zo severu Europy,ktoreho som nedavno videl nazivo
-
palo1973 napísal:yegon ale overpary su 99-QQ a tie bijeme,bije nas AA a nejake dalsie veci typu A5,55,33..
cize myslis ak by mal ten overpair,ze by si ho chranil uz na flope nejakym reraisom?
nevidim dovod preco s overpairom by cakal s raisom na turn
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
vysledok bude zaujimavy....
yegon povedzme ze mas na jeho mieste AA,prip.33 tiez by si to tam reraisoval uz na flope?ten totiz nebol nejako drawy
ja na jeho mieste by som snad chranil 99,TT,JJ,ostatne ako QQ,KK,AA,A5 by som tahral asi trochu slow a reraisoval az na turne,samozrejme netvrdim,ze je to spravne,ale asi tak by som to zahral
yegon povedzme ze mas na jeho mieste AA,prip.33 tiez by si to tam reraisoval uz na flope?ten totiz nebol nejako drawy
ja na jeho mieste by som snad chranil 99,TT,JJ,ostatne ako QQ,KK,AA,A5 by som tahral asi trochu slow a reraisoval az na turne,samozrejme netvrdim,ze je to spravne,ale asi tak by som to zahral
-
palo1973 napísal:vysledok bude zaujimavy....
odpovedal si si v podstate sam podla teba:
RAISE FLOP - 99,TT,JJ - to vsetko nase KK bije
CALL FLOP/RAISE TURN - QQ,KK,AA,A5 (a predpokladam ze aj 45,55,56,33) - z toho bijeme len QQ
mala pomocka super hral CALL FLOP/RAISE TURN - co myslis je teraz pravdepodobnejsie ze ma ruku ktora nas bije alebo ruku ktora je pozadu?
-
-u mna v prvom momente jasny reraise all in,ale ked tak nad tym rozmyslam...,musim ti dat zapravdu,zlozit KK vedia len velky hraci....
-nie ale preflop ako vtedy ked si ma skritizoval,pamatas?
-nie ale preflop ako vtedy ked si ma skritizoval,pamatas?
-
v cash game by som to asi proti rozumne agresivnemu hracovi nefoldol, ale je pravda ze tam by som to reraisoval pred flopom
turnaj je svina lebo sa nemozes rebuynut tie rozhodnutia su potom o dost tazsie a je treba sa hlavne orientovat na zachovanie stacku, v tomto pripade sa mi to zda byt hodne na hrane, takze neviem povedat ci push je + alebo - EV hlavne bez readu a ked je rozhodnutie marginalne + je to v uvodnej faze turnaja + budem mat dostatocny stack na dalsiu hru i ked foldnem tak sa mi zda ze udrzanie sa v turnaji ma prednost
mozno som ale len prilis weak tight - netvrdim ze musim mat pravdu
turnaj je svina lebo sa nemozes rebuynut tie rozhodnutia su potom o dost tazsie a je treba sa hlavne orientovat na zachovanie stacku, v tomto pripade sa mi to zda byt hodne na hrane, takze neviem povedat ci push je + alebo - EV hlavne bez readu a ked je rozhodnutie marginalne + je to v uvodnej faze turnaja + budem mat dostatocny stack na dalsiu hru i ked foldnem tak sa mi zda ze udrzanie sa v turnaji ma prednost
mozno som ale len prilis weak tight - netvrdim ze musim mat pravdu
-
yegon nechcem predbiehat,ale tvoje myslienkove pochody su podobne minimalne dvom z tych troch pro
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 33 hostí.