CASH vs TURNAJ
Počet príspevkov: 24 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: CASH vs TURNAJ
hmm z mojho hladiska je turnaj tazsi ako cash game.. treba tam byt sakra opatrny a treba mat aj trosku stastia.. (co som dnes nemal) ... ale aj tak davam prednost turnajom. To ked sa cloveku podari dostat na platene pozicie je ine kafe. A aj ta hra tam :-)) Treba vyskusat obe moznosti a uvidis.
- party77
- Založený: Okt 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
party77 napísal:hmm z mojho hladiska je turnaj tazsi ako cash game.. treba tam byt sakra opatrny a treba mat aj trosku stastia.. (co som dnes nemal) ... ale aj tak davam prednost turnajom. To ked sa cloveku podari dostat na platene pozicie je ine kafe. A aj ta hra tam :-)) Treba vyskusat obe moznosti a uvidis.
imho je v tom velky rozdiel v obidvoch sa da napredovat donekonecna , v cashgame je casto asi viac nejednoznacnych odpovedi na danu situaciu , kedze tam niesi kazdu druhu hru na flope s TPTK commited z hladiska odds kedze na flop ides s velkym overstackom oproti potu.
Stastie ? turnaj(MTT) neni o stasti ale o skille. Ak zahrajes 10 000turnajov tak sa faktor stastia = 0. Mozes byt dobry a zo 100turnajov velkych nevyhrajes ani jeden, len par ITM .. potom pride dalsia 100vka a tam vyhrajes 3x dajme tomu a 5x final table a 10x ITM a mas velky zisk.Myslim ze ti velki hraci niesu tam kde su lebo maju stastie . Ak davas prednost turnajom a chces eliminovat stastie musis ich drtit dost vela za tyzden. Neviem ako hravaju MTT hraci ale tiez urcite multitabluju 4-10 turnajov naraz.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
podla mna je tiez turnajova hra tazsia ako cash... tam treba neustale menit styl hry, pri 10-handed cash game si staci deep pockat na dobre handy. kradnutie blindov tiez nemam moc zmysel. a je tam nizsia variacia.
- ropman
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ropman napísal:podla mna je tiez turnajova hra tazsia ako cash... tam treba neustale menit styl hry, pri 10-handed cash game si staci deep pockat na dobre handy. kradnutie blindov tiez nemam moc zmysel. a je tam nizsia variacia.
???
cim hlbsi stack tym tazsie su rozhodnutia, v cash hras 100+BB deep - vacsina online turnaja sa odohrava medzi 10 a 30 BB
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Počet príspevkov: 24 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.