EPT Budapest
Počet príspevkov: 29 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: EPT Budapest
aha tak to promin, mno budem mu drzet palce a doufat , te to dotahne co nejdal, on na to ma !
-
mysak - Príspevky: 226
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
palo1973 napísal:mysak naopak hravam len turnaje,ale ak nevieme podrobnosti,tazko sa vyjadrovat,co chcel na flope vidiet,aky mal zamer,ale zatial ostavam pri nazore,ze to bolo loose call,lebo s A7o ist ako big stack do konfrontacie s dalsim velkym stackom....
palino, mozno to hral len kvoli tomu Ahigh, kedze pri troske stastia ake mal sa s tym vzdy da nieco spravit ...
kazdopadne GL a go go go!
- somNula
- Založený: Máj 2008
tazko tu ja mozem posudzovat hru niekoho na EPT,ale ak by prislo na flop Axx co by robil potom?isiel by do all inu?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
udajne skoncil na 18.mieste,cca 10.000 forintov, congratulation
-
palo, proc by hned meli jit hned do AI na flopu Axx, oba byli bigstracky !
-
mysak - Príspevky: 226
17 miesto €10,640 Lukas Benkovic
velka gratulacia, si borec. Skoda ze sa stastie trochu nepoblaznilo a nepotiahol si to dalej ked uz bol final table a velke peniaze na dosah. No ale myslim sa ze to nebol tvoj posledny live uspech
velka gratulacia, si borec. Skoda ze sa stastie trochu nepoblaznilo a nepotiahol si to dalej ked uz bol final table a velke peniaze na dosah. No ale myslim sa ze to nebol tvoj posledny live uspech
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
nie mysak dobry hrac by urcite nesiel s A7 do all inu na flope Axx,ale otazka tu znie aky flop cakas s A7o?
-aj pri takomto nizkom flope mohol mat super kludne overpair,ci,nie?ale mohol mat nanho nejaky read,to mas pravdu,urcite si vsak nemohol byt isty,ze ma najlepsiu ruku
-aj pri takomto nizkom flope mohol mat super kludne overpair,ci,nie?ale mohol mat nanho nejaky read,to mas pravdu,urcite si vsak nemohol byt isty,ze ma najlepsiu ruku
-
wau, parada, grats ..a nezabudni na danovy urad
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
10k forintov? no to po poslednych prepadoch madarskej meny moc nevyhral ale aj tak GL.
k tomu A7, pozri, je 70-90% sanca ze super to eso nema ked ho mas ty, takze teoreticky sa oplati hrat aj proti monsterovi A*, je to samozrejme jeho uvazenie, ja osobne hravam esa s nizsim kickerom len suited
k tomu A7, pozri, je 70-90% sanca ze super to eso nema ked ho mas ty, takze teoreticky sa oplati hrat aj proti monsterovi A*, je to samozrejme jeho uvazenie, ja osobne hravam esa s nizsim kickerom len suited
- somNula
mohlo byt v tom clanku aj ako vypadol... tak ako?
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
Počet príspevkov: 29 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.