OKTÓBER - výsledky
Počet príspevkov: 40 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
OKTÓBER - výsledky
podla dobrej tradicie inych for som zalozil tuto temu aby ste sem mohli dat svoje mesacne vysledky, grafy, cisla (vyhry/prehry) v sucte za mesiac oktober - nech je to tu bolo pekne pokope.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: OKTÓBER - výsledky
Fajn napad s tymto threadom yegone
Oktober
Bonusy: 650$
Celkovo: +3265$
Oktober
Bonusy: 650$
Celkovo: +3265$
- Prílohy
Naposledy upravil ferkan dňa 31 Okt 2008 13:39, celkovo upravené 1 krát.
- ferkan
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/28 krát
...jaaak pokope?!
Ja som si to teraz hodil k sebe do blogu a ty tu robis take partizanciny!
No, ale ked uz si zalozil temu, tak sa pochval!
ferkan: ticho zavidim...
Ja som si to teraz hodil k sebe do blogu a ty tu robis take partizanciny!
No, ale ked uz si zalozil temu, tak sa pochval!
ferkan: ticho zavidim...
-
Pepi - Príspevky: 798
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Ja sa tento mesiac bohužiaľ nemám čím pochváliť, pracovné povinnosti mi neumožnili hrať veľa online a to som ešte v prvej mesačnej session swingol 8BI, čiže online som zarobil akurát na kávu s kolou v Auparku :-)
Tento mesiac ani nemusím cashoutovať, teda okrem odpredaja 300 dolárov Fredymu :-).
Live som okolo +1000-1200€, večer možno pôjdem ešte hrať, tak to možno doplním :-).
Budúci mesiac hneď ako sa bude dať sa pokúsim prejsť na NL50. Teraz mám roll okolo 900$, čiže pri 1500 prechádzam a pokúsim sa tam udržať a neswingnúť ako je to u mňa pravidlom :-).
Tento mesiac ani nemusím cashoutovať, teda okrem odpredaja 300 dolárov Fredymu :-).
Live som okolo +1000-1200€, večer možno pôjdem ešte hrať, tak to možno doplním :-).
Budúci mesiac hneď ako sa bude dať sa pokúsim prejsť na NL50. Teraz mám roll okolo 900$, čiže pri 1500 prechádzam a pokúsim sa tam udržať a neswingnúť ako je to u mňa pravidlom :-).
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
v blogu je to ok ale nahod aj sem ked niekto pride nech sa nemusi preklikavat vsetkymi blogmi a moze si to pozriet na jednom mieste. Samozrejme kto nechce nemusi postovat. Moja predstava bola ze tu proste bude graf za grafom poprekladany pochvalami od ostatnych
je to nieco na sposob tohto
http://forumserver.twoplustwo.com/39/small-stakes-pl-nl/october-graphs-thread-332634/
ferkan dopis si tam bonusy a celkovy profit more
chcel som dat svoj graf akoze template aby ste vedeli ako si to predstavujem ale este dnes budem hrat a nechcem sa zakliat okrem toho asi pockam do 7-8.11. kym dojde rakeback aby som mal presne cisla lebo za toho boha neviem prist na to ako U***et ten rakeback pocita tak neviem ani priblizne cislo
je to nieco na sposob tohto
http://forumserver.twoplustwo.com/39/small-stakes-pl-nl/october-graphs-thread-332634/
ferkan dopis si tam bonusy a celkovy profit more
chcel som dat svoj graf akoze template aby ste vedeli ako si to predstavujem ale este dnes budem hrat a nechcem sa zakliat okrem toho asi pockam do 7-8.11. kym dojde rakeback aby som mal presne cisla lebo za toho boha neviem prist na to ako U***et ten rakeback pocita tak neviem ani priblizne cislo
-
ako som uz pisal presne stats ani graf nemam kvoli nemoznosti nejakym normalnym sposobom dostat handy z luckyace/pacificu takze iba results
hral som viacmenej full time, tipujem ze aj tych 150 hodin som nahral, 5 stolov NL100
Vyhry : 5200 $
Bonusy : 400 $
Rakeback : 1650 $
hral som viacmenej full time, tipujem ze aj tych 150 hodin som nahral, 5 stolov NL100
Vyhry : 5200 $
Bonusy : 400 $
Rakeback : 1650 $
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
wow pekne grinder, move up
-
tak aj ja dam, i ked to zavela nestoji;)..navyse pripominam, ze moj real je niekde tak o polovicu dole, totiz, asi 6k hands headsupu spravilo svoje a to, uz to proste nehram!
takze je to all hands last month >2 players, som zvedavy, ci tento mesiac to bude lepsie..
takze je to all hands last month >2 players, som zvedavy, ci tento mesiac to bude lepsie..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
prechod na PS
result: +158$
e: ako spravim aby boli obrazky cele?
e1: vdaka
Naposledy upravil Dano2903 dňa 31 Okt 2008 22:54, celkovo upravené 5 krát.
-
Dano2903 - Príspevky: 122
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
nedavaj ich ako url ale uploadni ich normalne dole cez Pripojiť prílohu
-
Počet príspevkov: 40 • Stránka 1 z 4 • 1, 2, 3, 4
Naspäť na Moje pokrové výsledky
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.