vsetcia bluffuju ale ja uz predsa nefoldujem
Počet príspevkov: 18 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Re: vsetcia bluffuju ale ja uz predsa nefoldujem
buschle: neviem možno sa vyživaš v andranalinových zabavkách ale ja sa snažím vyhrať hru pred showdownom. A ver mi ak by som to hral dostatočne tvrdo a napriek tomu prehral som v klidku no ak by som to prehral po semibetoch a pascach jednak stratim na stole rešpekt a sam by som sa dostal do tiltu. Ale to je len moj nazor. Nemusi byť vôbec správny. Ty kludne nakladaj pasce ďalej
- scorpiorado
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
scorpiorado napísal:TUKE: namam nic proti 3/4 betom ( hoc 8 nie je ani 3/4 ratajuc sb bb ) ale rozdodne nie ak mam QQ a na boarde je 9 10. moj bet by bol skor 1,5. jednak aby som odstrasil AK AK AJ A10 JJ a roznestreigtdraws a gutshoty.
A po tej 6tke All in no a ak to tam ma no smola narazila kosa na kamen.
Písal som 2/3, nie 3/4.
1.5 čoho? Potu? S čím myslíš, že ti to súper zaplatí? Bude skvelé ak vyhráš tých užasných 6 dolárov, čo si dostal PF, gratulujem, zistili sme, že hodnota ruky ti asi nič nehovorí.
Odporúčam, naprv tréning a učenie a potom sa pokúšať o poskytovanie "dobrých" rád.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
scorpiorado,,ty co pises kamarat,,to sa neda citat...
- Spasskij
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
škorpióne, skus mi vysvetlit svoje myslienkove pochody pri tom ze das 1,5x pot aby si "odstrasil AK AK AJ A10 JJ a roznestreigtdraws a gutshoty."
,lebo odprveho dna ked som zacal poker hrat som si myslel ze chcem aby mi slabsie handy platili.
,lebo odprveho dna ked som zacal poker hrat som si myslel ze chcem aby mi slabsie handy platili.
Naposledy upravil buschle dňa 07 Nov 2008 11:50, celkovo upravené 1 krát.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Na to co pise scorpiado ani reagovat nebudem. Pre ostatnych, v samotnej hande som citil, ze som pozadu (nie je to spravny pristup, viem to a hocikedy inokedy by som hral tak ako pisal yegon), ALE :
a/uz som nechcel hrat dalsiu hru o fullstack v spote, ktory nie je pod mojou kontrolou (neviem kde som). Chcem tym povedat, ze jednak chybal read a jednak som potreboval spot, ktory by ma postavil na nohy a nie spot s uplne opacnym efektom.
b/BTN by mal za normalnych okolnosti na 3bet zlozit, kedze jeho range je pomerne siroky. To ze "len" dorovnal mi dava signal, ze moze ist o slowplaynute AA, KK co sa casto robi, pripadne str. par 99,TT ktore trafili set. Velmi pochybujem o tom, ze by takto floatoval AK, AQ, je to sice mozne ale malo pravdepodobne.
c/foldol som co uz, potrebujem sa dat dohromady a hned potom zacnem pracovat na lepsej post flop hre.
a/uz som nechcel hrat dalsiu hru o fullstack v spote, ktory nie je pod mojou kontrolou (neviem kde som). Chcem tym povedat, ze jednak chybal read a jednak som potreboval spot, ktory by ma postavil na nohy a nie spot s uplne opacnym efektom.
b/BTN by mal za normalnych okolnosti na 3bet zlozit, kedze jeho range je pomerne siroky. To ze "len" dorovnal mi dava signal, ze moze ist o slowplaynute AA, KK co sa casto robi, pripadne str. par 99,TT ktore trafili set. Velmi pochybujem o tom, ze by takto floatoval AK, AQ, je to sice mozne ale malo pravdepodobne.
c/foldol som co uz, potrebujem sa dat dohromady a hned potom zacnem pracovat na lepsej post flop hre.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
nic si z toho nerob keso mne sa stava presne to iste, ze sa proste bezdovodne zacnem obavat a nehram tak ako by som mal, som proste opatrnejsi a nemyslim na dlhodoby vysledok ale na to aby som neprehral vela v tej konkretnej ruke. Najcastejsie sa mi to stava po tom co som vela prehral a bojim sa prehrat este viac alebo naopak ked mam dobru session a bojim sa aby som si to nepokazil (keby ste vedeli ako priposrato som hral posledne dni oktobra aby som si nezohavil graf by ste sa mi smiali a valali sa po zemi)
myslim ze je to chyba a snazim sa pracovat na jej odstraneni, je ovela prijemnejsie a zaroven viac +EV hrat uvolnene a nevidiet za kazdym rohom monsterov
myslim ze je to chyba a snazim sa pracovat na jej odstraneni, je ovela prijemnejsie a zaroven viac +EV hrat uvolnene a nevidiet za kazdym rohom monsterov
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
dnes si pridam Call3bet PF na hracov
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
vystihol si to uplne presne, ako keby si mi hovoril z duse a velmi Ti dakujem za podporu, citat prijemne riadky je super balzam na ubolene pokrove srdce.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Počet príspevkov: 18 • Stránka 2 z 2 • 1, 2
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 14 hostí.