Vklad penazi do herne
Počet príspevkov: 32 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Ako vložiť peniaze na B**n?
Mam problem prvy krat idem vložiť peniaze na B**n a neviem ako na to? Mam učet v poštovej banke! Prosim o pomoc! je tam nejaka internetova peňaženka ale to vôbec nepoznam čo to je? tak vas prosim o radu!! Vopred dakujem
- ombbre
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Ako vložiť peniaze na B**n?
Internetova penazenka je napriklad moneybookers, najdes to na www.moneybookers.com, je to tam aj v cestine, pouzivame to skoro vsetci ;)
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Ako vložiť peniaze na B**n?
Dik prave to skušam ale neda sa mi tam zaregistrovat! Napisem tam e-mail a tie udaje potom mam čakať kym mi pošlu e-mail dobre poslali ma kliknut na ten odkaz dobre klikol som hodilo ma to na tu stranku ale zasa odznova to iste tam je zasa vypišem tu prvu stranu a nič dalej ma nechce pustiť!!??????
- ombbre
Re: Re: Re: Ako vložiť peniaze na B**n?
no ved si skus precitat co je tam napisane ze preco ta to nechce pustit dalej ;)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Re: Ako vložiť peniaze na B**n?
už je to ok už som tam zaregistrovany ale mam zas iny problem nedaju sa mi tam poslať peniaze nejak mi nefunguje internet banking! ja si snad nezahram nikdy!!!!!!!!! kua mam tu take nervy
- ombbre
Re: Re: Re: Re: Ako vložiť peniaze na B**n?
Stale to nejde! A to ked si posleš na tu internetovu penazenku peniaze bankový prevodom cez internet banking tak to fakt trva 2- 5 dni????
- ombbre
ombbre
na B**n mozes poslat vklad aj priamo na ich ucet. trva to cca 2 dni.
na P****Stars to trva cca 6-8 dni .
na paradise 1 den, ak mas ucet v tatrabanke , tak cez internetbanking do 3-4 hodin .
na Pa***Poker to trvalo 4 dni.
MB bude pre teba aj tak najlepsi. vklad trva 2-5 dni, ale presuny penazi do jednotlivych herni mas potom okamzite
na P****Stars to trva cca 6-8 dni .
na paradise 1 den, ak mas ucet v tatrabanke , tak cez internetbanking do 3-4 hodin .
na Pa***Poker to trvalo 4 dni.
MB bude pre teba aj tak najlepsi. vklad trva 2-5 dni, ale presuny penazi do jednotlivych herni mas potom okamzite
- chipfeeder
- Založený: Dec 2007
Re: B**n Poker
Zdravim, dnes rano som depositoval cez moneybookers na B**n koli OPT4 ale prasule stale nikde...je mozne, ze to trva tak dlho?
nick Barin22.
nick Barin22.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
caf, neni money by sa ti tam mali zobrazit okamzite. Napis na ich support
- cstrike22
Barin napísal:Zdravim, dnes rano som depositoval cez moneybookers na B**n koli OPT4 ale prasule stale nikde...je mozne, ze to trva tak dlho?
nick Barin22.
bud v klidu ja tam taky posilal penize pres moneybookers a musel sem jim 3x psat na support ... takze to je u nich normalni
- Kosty
- Založený: Okt 2007
Počet príspevkov: 32 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.