novy rekord 2500EUR/den :)
Počet príspevkov: 26 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: novy rekord 2500EUR/den :)
dnes som pokracoval dalsich 1300EUR dole aj vdaka rukam typu QQ vs JT ktore na mna trafilo quads za 400 alebo set over set on flope za 600
nevadiiiiiiiiiiiiii
nevadiiiiiiiiiiiiii
nevadiiiiiiiiiiiiii
nevadiiiiiiiiiiiiii
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
..no ale od zajtra uz zase posluchaj a sup sup pekne hore
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
ja tiez padam lol , zacinam mat nejaky standartny denny default ze 2x mi a mojmu fullhouse niekto natrhne rit s quads.
Navyse odhadom som tento mesiac proti FD allinerom na flope asi niekde na uspesnosti 10%. Raz sa naserem a spravim nejaky vycuc ze kolko krat pri AI zmeni river vitaza.
vadiiiiiii
Navyse odhadom som tento mesiac proti FD allinerom na flope asi niekde na uspesnosti 10%. Raz sa naserem a spravim nejaky vycuc ze kolko krat pri AI zmeni river vitaza.
vadiiiiiii
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
to je pekný pokles Ja by som z toho bol asi na prášky!!!
Ale ono to pôjde. Včera som tiež odkrútil prehry so všetkým, čo mi prišlo na ruku: Z prémiových kombinácií som prehral s každou (AA, QQ, JJ, TT, AK, AQ...). Jedine KK som za celý večer nevidel, takže sa tým pádom stala mojou najobľúbenejšou prémiovou kombináciou A okrem toho prehry s kombináciami typu JT, QJ, KQ apod. boli samozrejmosťou.
Takže som to pekne zabalil a dnes sa pozrieme, ako to bude pokračovať
Ale ono to pôjde. Včera som tiež odkrútil prehry so všetkým, čo mi prišlo na ruku: Z prémiových kombinácií som prehral s každou (AA, QQ, JJ, TT, AK, AQ...). Jedine KK som za celý večer nevidel, takže sa tým pádom stala mojou najobľúbenejšou prémiovou kombináciou A okrem toho prehry s kombináciami typu JT, QJ, KQ apod. boli samozrejmosťou.
-
roche01 - Príspevky: 643
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/4 krát
tusim vsetkym v poslednej dobe ide,
moj standard zase je, ze ani neviem ako,za 2 hodky prhram tak 2 BI bez nejakeho vacsieho potu, pravidelne ma v dobrom spote raisne na turne heavily daka ryba s agg 0.2 alebo tak po tom, co callne pot bet s nejakou draw a tak..
inac stavam sa uz paranoidny hlavne proti passive fish oni su schopny aj set len flatcallovat
moj standard zase je, ze ani neviem ako,za 2 hodky prhram tak 2 BI bez nejakeho vacsieho potu, pravidelne ma v dobrom spote raisne na turne heavily daka ryba s agg 0.2 alebo tak po tom, co callne pot bet s nejakou draw a tak..
inac stavam sa uz paranoidny hlavne proti passive fish oni su schopny aj set len flatcallovat
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Mozno ked budes dole 10k ako ja tak prides na nieco ohladom online pokra a educational videos:))
- oliviero
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
oliviero napísal:Mozno ked budes dole 10k ako ja tak prides na nieco ohladom online pokra a educational videos:))
to by som si asi povedal ze som morron a good bye poker.
-
roche01 napísal:to je pekný pokles Ja by som z toho bol asi na prášky!!!
Mam pocit, ze prehry s JT, KQ, QJ..boli su a budu samozrejmostou vzdy, ak nehras prave HU. Ono to vyzera pekne tie obrazky, ale su na prd...
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Moron na livke celkom slusne vyhrava turnaje/cash
- oliviero
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
no tak potom ta v online mozno zabila variacia nestihla sa prejavit hra. Predsa len na to aby si vedel ze nieco neni poriadku treba odohrat aspon 70k hands alebo si to prehral az na nejakom vyssom limite kde su moc dobri hraci.
Naposledy upravil buschle dňa 15 Nov 2008 14:22, celkovo upravené 2 krát.
-
Počet príspevkov: 26 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Moje pokrové výsledky
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.