Neda sa prejst na stranku herne
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Neda sa prejst na stranku herne
Prosím vás, vôbec mi nejde otvoriť stránku B**n herne. To isté mi robí aj Stan James. Kde je problém? Mám v compe niečo nastavené aby neotváralo istý druh stránok?
- forte1
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: B**n Poker
forte1 napísal:Prosím vás, vôbec mi nejde otvoriť stránku B**n herne. To isté mi robí aj Stan James. Kde je problém? Mám v compe niečo nastavené aby neotváralo istý druh stránok?
hm, to nevím.. u ostatních stránek tento problém nemáte? co se vám objeví za hlášku?
- cortezzzCZ
- Založený: Okt 2008
Teraz som pozrel aj iné herne. Nejde mi ich viac. Napr. P****Stars, Titan, Full Tilt, CD Poker. Niektore idú, U***et, Dracula, Party Galaxy. Jednoducho mi ich nenájde, akoby som nebol pripojený k internetu.
- forte1
forte1 napísal:Teraz som pozrel aj iné herne. Nejde mi ich viac. Napr. P****Stars, Titan, Full Tilt, CD Poker. Niektore idú, U***et, Dracula, Party Galaxy. Jednoducho mi ich nenájde, akoby som nebol pripojený k internetu.
no tak to je jasné - problém je někde na vaší straně. kde, to vám asi neproradím - ale odkud se připojujete? z domova? pokud ano, řešil bych to s vaším providerem..
- cortezzzCZ
- Založený: Okt 2008
forte1 napísal:Teraz som pozrel aj iné herne. Nejde mi ich viac. Napr. P****Stars, Titan, Full Tilt, CD Poker. Niektore idú, U***et, Dracula, Party Galaxy. Jednoducho mi ich nenájde, akoby som nebol pripojený k internetu.
tiez sa mi zda ze to moze byt jedine na strane poskytovatela internetu, je to nejaka velka firma od ktorej mas internet (orange, t-com, tmobile a pod., alebo nieco menej zname a skor lokalne) ?
Je pocitac na ktorom robis tvoj vlastny, alebo je to niekde vo firme (v tomto pripade to moze byt nastavene aj administratorom siete) ?
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Poskytovateľa netu mám lokálneho. Problém bude pravdepodobne v nejakom nastavení počítača. Na starom mi tieto stránky ukazovalo, no na novom notebooku, ktorý som pripojil cez wifi router mi to nejde.
- forte1
forte1 napísal:Poskytovateľa netu mám lokálneho. Problém bude pravdepodobne v nejakom nastavení počítača. Na starom mi tieto stránky ukazovalo, no na novom notebooku, ktorý som pripojil cez wifi router mi to nejde.
no, ja by som videl prave skor problem u toho poskytovatela, skus im na pisat na nejaky support ze ti nejdu stranky, vymenuj ich tam a uvidis ze to bude problem u nich a opravia to pre vsetkych alebo to poriesia len specialne pre teba, kazdopadne zacal by som u nich...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Zaujimave prave to zacalo robit aj mne, nejde mi F****Tilt,U***et ani B**n...hrate niekto momentalne na niektorej z tychto troch?
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
mne idu vsetky , podla mna vas obama zabanoval
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.