OPT 4
2 7zámečků
ale predtim ten luck s 66 vs. 88 uz nepises
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: OPT 4
7castle napísal:No luckeri,
dneska 6., moooze byt, vypadol som na KK vs AJo ked ani moj 6x RR AI nebranil Omnicovi aby ma zavolal, a A no flope vyriesilo vsetko... Bol aj nejaky luck, ale inak ma kazdy len reraisoval a checkraisoval, takze cele take akurat
Len som chcel povedat ze na $4 turnaj to bolo dnes mozno az trochu moc, 3000 stacky a 15min levely, ja som hral 3.5hod... Mozno nejaky kompromis by nebol zly, aj ked samozrejme lepsie ako to turbo na U***et...
Btw cstrike to co si stvaral s tym 42s???
EDIT pre AP Minera: ano vyhral som 66 vs 88 na FT, ale predtym som prehral AA vs KK o cely superov stack na zaciatku, takze som mal 3k miesto 9k, takze sa to vykratilo
strike nehral ale hrala miesto neho fisha Igorko K.
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ricta napísal:No, tak 23:44 a turnaj je konečně u konce... Že se mi podaří urvat v takové konkurenci druhé místo jsem, slovy klasika, opravdu nečekal...
Yo GG Ricta, a to si bol tusim ty kto reraisol niekoho na 10k a potom foldol AI 13k nejakym misclickom? Ty vole to by ma roztiltovalo asi... chalan mal AK co si mal ty?
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
emarsi napísal:7castle ak sa smiem opytat, co si mal ked som raisol utg, ty si flatol a river si mi zlozil na 7800 bet? 44-66 pripadne nejaka desina?
Aha tak ty si mmurco... GG... mal som AJo... sa mi to cele nepacilo, chcel som foldnut uz PF, ked si nebetol flop tak som ta dal na AK, JJ, 99 alebo monster, tak som skusil turn... ked si zavolal a nedosiel K tak bolo vymalovane
Mal si AQ? Dufam ze sa dozviem ked ty uz vies.. Inak teraz ma este napadlo ze aj AA si mohol mat
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.