P****Stars
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
P****Stars
Vie niekto ci si mozem zmenit moje vstupenky do turnaja za peniaze??Ked ano ,,kde??Mam ste 3 na apt chcel by som to zmenit na peniaze ,,da sa to??ma hodnotu 82 dolarov.
- cvvxc
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: P****Stars
ak myslis tie zo sit&go turnajov, tak to sa neda
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
cvvxc napísal:Vie niekto ci si mozem zmenit moje vstupenky do turnaja za peniaze??Ked ano ,,kde??Mam ste 3 na apt chcel by som to zmenit na peniaze ,,da sa to??ma hodnotu 82 dolarov.
Ahoj, vlade ma pravdu, na $$$ to nezmenis... ale co sa myslim da, je vymenit to s inym hracom za $$$, lebo hentie stepy su tzv. $W... ale nie som si isty...
Ak sa to da, tak som ochotny ti to vymenit za $75... ak mas zaujem, tak mi to skus transfernut cez "trade T$/W$", ak to pojde daj mi vediet a ja to dam tiez, tym padom to vymenime... moj nick je taky ako tu
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle napísal:cvvxc napísal:Vie niekto ci si mozem zmenit moje vstupenky do turnaja za peniaze??Ked ano ,,kde??Mam ste 3 na apt chcel by som to zmenit na peniaze ,,da sa to??ma hodnotu 82 dolarov.
Ahoj, vlade ma pravdu, na $$$ to nezmenis... ale co sa myslim da, je vymenit to s inym hracom za $$$, lebo hentie stepy su tzv. $W... ale nie som si isty...
Ak sa to da, tak som ochotny ti to vymenit za $75... ak mas zaujem, tak mi to skus transfernut cez "trade T$/W$", ak to pojde daj mi vediet a ja to dam tiez, tym padom to vymenime... moj nick je taky ako tu
Praveze pri tych stepoch to nefunguje, tie sa nedaju nijakym sposobom menit, treba to len odohrat. Mozno po tom upgrade tych stepov co bol minuly mesiac to uz ide, ale na 90% som si isty ze nie.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
na 100% to nejde
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Počet príspevkov: 5 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.