Poker Stars
Re: Poker Stars
tak , ten soft co pouziva PS uz asi dostal rozum , alebo ze by som ja zmenil styl hry
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
GusTapka14 napísal:tak , ten soft co pouziva PS uz asi dostal rozum , alebo ze by som ja zmenil styl hry
alebo si tam dlho nehral a chce ta nalakat spat , ved vydrz par dni a zasa bude vsetko po starom
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
vlade napísal:GusTapka14 napísal:tak , ten soft co pouziva PS uz asi dostal rozum , alebo ze by som ja zmenil styl hry
alebo si tam dlho nehral a chce ta nalakat spat , ved vydrz par dni a zasa bude vsetko po starom
to je mozne ,som zvedavy ako dopadnem v nedelu na SM , nikdy sa mi nepodarilo kvalifikovat na prvy pokus , tak do nedele este pestrim trpezlivost na turnajoch s vela hracmi , aj ked nie su prilis vyhodne ale v danom pripade mi ide len o psychiku ako sa stym dokazem vysporiadat , co si myslim je jedna s najdolezitejsich veci k uspechu
-
GusTapka14 - Príspevky: 908
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
kde najdem HandHistory z turnajov? alebo aj cashgame aj ked nehram ale ked stlacim requests > hand history tak mi posle na e-mail hand history z poslednej ruky
/EDIT: uz netreba uz som na to prisiel, mal som spusteny program o mi to blokoval
/EDIT: uz netreba uz som na to prisiel, mal som spusteny program o mi to blokoval
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
DNES CZ-SK o EPT
bando, za 1,5 hod. zacina CZ-SK freeroll o postup na EPT Praha (+ za 2,5 hod je druha kvalda za 5+0,5$ a 30.11. je final za 33+3$ ) tak si podte taky zagrindit
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Re: DNES CZ-SK o EPT
APminer napísal:bando, za 1,5 hod. zacina CZ-SK freeroll o postup na EPT Praha (+ za 2,5 hod je druha kvalda za 5+0,5$ a 30.11. je final za 33+3$ ) tak si podte taky zagrindit
id turnaja ? podmienky ? pocet ludi ? co je na tom grind ?
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Re: DNES CZ-SK o EPT
w4444x napísal:APminer napísal:bando, za 1,5 hod. zacina CZ-SK freeroll o postup na EPT Praha (+ za 2,5 hod je druha kvalda za 5+0,5$ a 30.11. je final za 33+3$ ) tak si podte taky zagrindit
id turnaja ? podmienky ? pocet ludi ? co je na tom grind ?
kukni na záložku Turnaje - Regionální
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Info o SK/CZ kvalifikaciach na P****Stars => http://www.pokerportal.info/akcie/531/zab ... ept-prague
-
admin - Príspevky: 22445
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
a to tam keby som vyhral tak mozem ten ticket potom predat? na ps je to mozne ne?
-
igy94 - Príspevky: 791
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
igy94 napísal:a to tam keby som vyhral tak mozem ten ticket potom predat? na ps je to mozne ne?
igy pekne to vyhraj a potom nam spravis pekny privatny freeroll o ticket
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.