PokerGalaxy Liga
Re: PokerGalaxy Liga
Tabulka aktualizovana => http://www.pokerportal.info/pokergalaxy-liga/
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Na něco takového zřejmě herna nepamatuje a do budoucna s tím asi nepůjde nic moc dělat.
O účet se postarám a odpovím Ti na e-mail během zítřejšího odpoledne, dříve nebudu moct .
O účet se postarám a odpovím Ti na e-mail během zítřejšího odpoledne, dříve nebudu moct .
Renegade napísal:Heh ja mam ine problemy ako dilema levelov na minut 15.
Hral som tiez tento turnaj ale kedze mi stale padal komp a nahadzovalo mi obrazovky smrti
(BSoD, Blue screen of death) tak som si to moc neuzil a pred mojim koncom ked som mal
cca 300chips som sa uz nemohol ani prihlasit lebo ma herna zablokovala.
Unfortunately you have tried to login too many times using the wrong username or password
and your account has ben locked. Please contact our customer service team. Error Code (202)
HELP Zulit
- Zulit
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Zulit napísal:Na něco takového zřejmě herna nepamatuje a do budoucna s tím asi nepůjde nic moc dělat.
Vdaka Zulit snad sa to podari.
PS.: nie je mi len jasne preco ma blokli, ved som nic neporusil
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Renegade napísal:Zulit napísal:Na něco takového zřejmě herna nepamatuje a do budoucna s tím asi nepůjde nic moc dělat.
Vdaka Zulit snad sa to podari.
PS.: nie je mi len jasne preco ma blokli, ved som nic neporusil
Už jsem došel ze školy, takže to jdu řešit. No neporušil jsi nic, nicméně toto je politika BossMedia, s tím neudělá nikdo z nás nic. Já si myslím, že máš jen účet zablokovanej na 24h a pak už to bude zase v pořádku, ale už jsem odeslal e-mail s požadavkem, snad co nejdříve odpoví.
- Zulit
Takže je to jak jsem říkal, account je "jen" bloklej na 24 hodin.
Na toto si tedy dávejte v průběhu turnaje pozor.
Jinak zpráva o prodloužení levelu byla odeslána a dnes/zítra mi řeknou jestli je to možné už od dalšího turnaje nebo až od třetího, já doufám že už od dalšího. Zdvojení chipů v posledním turnaji beru jako samozřejmost, pokud by jste i tam chtěli jiné levely etc, prosím vše zde na fórum a já se postarám o co nejrychlejší vyřízení.
Na toto si tedy dávejte v průběhu turnaje pozor.
Jinak zpráva o prodloužení levelu byla odeslána a dnes/zítra mi řeknou jestli je to možné už od dalšího turnaje nebo až od třetího, já doufám že už od dalšího. Zdvojení chipů v posledním turnaji beru jako samozřejmost, pokud by jste i tam chtěli jiné levely etc, prosím vše zde na fórum a já se postarám o co nejrychlejší vyřízení.
- Zulit
Vdaka Zulit,
dlhsie levely a aj doublestack na konci urcite prispeju k lepsej urovni tejto ligy. Ja uz by som to nechal takto, nech sa zase nemenia pravidla po kazdom turnaji, nech v tom nemame hokej.
dlhsie levely a aj doublestack na konci urcite prispeju k lepsej urovni tejto ligy. Ja uz by som to nechal takto, nech sa zase nemenia pravidla po kazdom turnaji, nech v tom nemame hokej.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
Re: PokerGalaxy Liga - včera
Tak co mladíci - starci Vám to včera natřeli
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Všechny vás zdravím,
omlouvám se za minulý exces z mé strany, kdy heslo bylo špatně uvedeno, tentokrát bude vše v pořádku.
Takže nezapomeňte, že se v pondělí koná tedy již 3tí turnaj ligy s buyinem 3€+0,3€.
Doufám, že vám zvednuté limity na levely od minulého turnaje pomohly více hrát poker než push/fold poker.
S pozdravem,
Zulit
omlouvám se za minulý exces z mé strany, kdy heslo bylo špatně uvedeno, tentokrát bude vše v pořádku.
Takže nezapomeňte, že se v pondělí koná tedy již 3tí turnaj ligy s buyinem 3€+0,3€.
Doufám, že vám zvednuté limity na levely od minulého turnaje pomohly více hrát poker než push/fold poker.
S pozdravem,
Zulit
- Zulit
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.