OPT 4
Re: OPT 4
Cstrike, par dni dozadu by to bolo trefne, ale zrejme chapes, ze teraz to myslim inak...
To je ako v MASHi, tam to bolo take zufale ze im neostavalo nic ine ako si z toho robit srandu
Takze asi sa snazim humorom sa vyrovnat s tym co sa stalo.
To je ako v MASHi, tam to bolo take zufale ze im neostavalo nic ine ako si z toho robit srandu
Takze asi sa snazim humorom sa vyrovnat s tym co sa stalo.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
7castle-ja ked prehram nejake $$$ tak si poviem,ze su to len peniaze,su ludia ktory su na tom ovela horsie ako my....
-rano som bol v obchode a pred nim zobral bezdomovec v kabate bez jedneho rukava,a bola riadna kosa,tak som zasiel domov a doniesol som mu bundu,co mam uz asi 3 roky v skrini,len mi ju bolo luto vyhodit,lebo je ako nova,paperku ake sa uz nenosia,ale znackovu,ma stala asi 3.000 ATS
-rano som bol v obchode a pred nim zobral bezdomovec v kabate bez jedneho rukava,a bola riadna kosa,tak som zasiel domov a doniesol som mu bundu,co mam uz asi 3 roky v skrini,len mi ju bolo luto vyhodit,lebo je ako nova,paperku ake sa uz nenosia,ale znackovu,ma stala asi 3.000 ATS
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Palo, ja sa na to pozeram presne tak isto, zijem, som zdravy, rodina tiez, v zasade mi skoro nic nechyba, ja som nekrical, nenadaval, neplakal, nerozbijal nic a snazim sa to brat sportovo. To ze ta to ale stve, a ze sa ti to stale vracia, s tym nic neurobis.
Kazdopadne, dnes to vyzera v OPT zase na pekne turbo, takze vam ako spravny keylogger master, pardon coinflip master, ukazem, ako na to
Kazdopadne, dnes to vyzera v OPT zase na pekne turbo, takze vam ako spravny keylogger master, pardon coinflip master, ukazem, ako na to
- 7castle
palo1973 napísal:7castle-ja ked prehram nejake $$$ tak si poviem,ze su to len peniaze,su ludia ktory su na tom ovela horsie ako my....
hej hej hej, robit si dobru karmu pred turnajmi je moja parketa, neber mi moje know how
-
admin - Príspevky: 22452
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
ja si to naozaj cenim,a myslim ze aj viaceri,ze si to sem hodil aby sme aspon ake-take opatrenia mohli urobit,tebe to uz sice nepomoze,ale nam ano
-ake mas stanovisko z PS?
-a z tvojho MB to odislo na 3 ucty-myslel si tym pokrove,bankove alebo MB?
-ake mas stanovisko z PS?
-a z tvojho MB to odislo na 3 ucty-myslel si tym pokrove,bankove alebo MB?
-
admin napísal:palo1973 napísal:7castle-ja ked prehram nejake $$$ tak si poviem,ze su to len peniaze,su ludia ktory su na tom ovela horsie ako my....
hej hej hej, robit si dobru karmu pred turnajmi je moja parketa, neber mi moje know how
-vsak mate tam moju adresu,tak posli nieco-nejake gate by sa mu zisli,odovzdam v tvojom mene
-
palo1973 napísal:7castle-ja ked prehram nejake $$$ tak si poviem,ze su to len peniaze,su ludia ktory su na tom ovela horsie ako my....
Chybicka je v tom, ze ten bozdomovec ako vacsina dalsich nic nerobil preto aby sa mal inac, len nadava a caka, ze ktosi to zanho zariadi
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Hehe,
hral som 2 (slovom dve) ruky za 48 ci kolko minut, az mi doslo AA, islo to do AI proti JJ a AQs
Flop KT7, turn 7, river J... pre objektivitu treba dodat ze Liliputek s tym AQs (inak to si mal foldnut PF bez rozmyslania samozrejme) chytil aj FD, takze nebol to klasicky 2 outer, ale aj tak.
Nech mi este niekto niekedy povie ze som lucker
hral som 2 (slovom dve) ruky za 48 ci kolko minut, az mi doslo AA, islo to do AI proti JJ a AQs
Flop KT7, turn 7, river J... pre objektivitu treba dodat ze Liliputek s tym AQs (inak to si mal foldnut PF bez rozmyslania samozrejme) chytil aj FD, takze nebol to klasicky 2 outer, ale aj tak.
Nech mi este niekto niekedy povie ze som lucker
- 7castle
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.