EPT Prague cash game
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
EPT Prague cash game
Kto hral CG minuly rok v Prahe? Ako to tam vyzeralo, kolko stolov, ake limity? Cstrike: ty si myslim bol, ako bolo?
- tommyKE
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
Re: EPT Prague cash game
bolo good mega fishy a good dealers nie ako tie madarske nemehla
myslim, ze bolo 20 stolov blinds od 100/100 az do 500/1000
myslim, ze bolo 20 stolov blinds od 100/100 az do 500/1000
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Diki. Dufam ze to bolo v ceskych korunach . Tak sa tam uvidime, vypijeme, vyhrajeme (kto vie ako sa to povie po latinsky)
- tommyKE
btw waiting list na cash bol tak 2-3 hodky
- cstrike22
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
No halooo. Kto z Vas tam bude hrat? Z Kosic nas tam bude hrat a pit 6 az 10 borcov.
- tommyKE
Dneska jsem měl chvíli čas, tak jsem se skočil podivat do Hiltonu.. Úplně na mě tam ta atmosféra tam dýchla... jenom škoda, že jsem ta za celou dobu co jsem tam byl neslyšel české slovo...
-
Ricta - Príspevky: 187
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/1 krát
Ricta napísal:Dneska jsem měl chvíli čas, tak jsem se skočil podivat do Hiltonu.. Úplně na mě tam ta atmosféra tam dýchla... jenom škoda, že jsem ta za celou dobu co jsem tam byl neslyšel české slovo...
to se dalo cekat, ale pristi rok by CZ/SK mohlo byt vice a pak ty cizince naucime mluvit po nasemu
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
APminer napísal:Ricta napísal:Dneska jsem měl chvíli čas, tak jsem se skočil podivat do Hiltonu.. Úplně na mě tam ta atmosféra tam dýchla... jenom škoda, že jsem ta za celou dobu co jsem tam byl neslyšel české slovo...
to se dalo cekat, ale pristi rok by CZ/SK mohlo byt vice a pak ty cizince naucime mluvit po nasemu
njn, neni moc Čechů, co si může dovolit dát 5,5K EUR za pokerový turnaj...
-
Ricta napísal:APminer napísal:Ricta napísal:Dneska jsem měl chvíli čas, tak jsem se skočil podivat do Hiltonu.. Úplně na mě tam ta atmosféra tam dýchla... jenom škoda, že jsem ta za celou dobu co jsem tam byl neslyšel české slovo...
njn, neni moc Čechů, co si může dovolit dát 5,5K EUR za pokerový turnaj...
to chce akorat trochu lucku na kvaldach (u mne to sice nehrozi, ale znam par luckeru z PP, kterim by to mohlo dojit az do "balicku")
-
APminer - Príspevky: 5335
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
APminer napísal:to chce akorat trochu lucku na kvaldach (u mne to sice nehrozi, ale znam par luckeru z PP, kterim by to mohlo dojit az do "balicku")
no dostat se na turnaj takového formátu, to nechce velkou dávku štěstí, ale kurva velkou dávku štěstí
-
Počet príspevkov: 11 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.