ferkanov poker blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: ferkanov poker blog

Odoslaťod ferkan 26 Nov 2008 13:44

nj musim dnes ceknut tie table-selection programy, lebo ten Tabletracker je lepsi ako nic, ale zase ziadna vyhra. Aj ma nejaky bug ze neotvori stol ktory chcem.
ferkan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 5 krát/28 krát

Odoslaťod dzejkej 26 Nov 2008 13:48

buschle napísal:tu je dost vela softu ohladom pokru aj instruktazne videa ako ktory pouzivat :
ten spadeeye vypada super len to nepodporuje vsetky herne.

http://www.pokersoftware.com/categories/

najviac sa mi paci z tych tableselection softov TableShark

jj, chlapik, co robi spadeeye ma viacero verzii pre rozne herne - kazde by malo mat nejake obmeny .. napr. ta pre PS nepodporuje datamining ..

ta, ktoru mam ja, tak ta umoznuje tzv. smart datamining - nastavis si kriterium, podla ktorych ma otvarat nove stoly a ako dlho maju byt otvorene alebo podmienky zatvorenia .. napr. mne otvori stol ak je tam 4+ hracov a uprednosti tie, kde mam o nich najmenej ruk v DB .. sikovne :)

Vsetky jeho softy su tu: http://www.spadeit.com

Inak licencia je na 2 kompy, ale raz som za 2 tyzdne vymenil oba kompy a bez podozrenia posielal dalsie a dalsie kluce :D
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod buschle 26 Nov 2008 14:39

a neprichadzame o stoly s hracmi ktori tam hraju prvy krat ? kedze tie programy cerpaju z databazy. Nie je lepsie sa hadzat manualne do waiting listu na stoly s najvyssim VPIP a AVG potom ?
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod dzejkej 26 Nov 2008 14:57

buschle napísal:a neprichadzame o stoly s hracmi ktori tam hraju prvy krat ? kedze tie programy cerpaju z databazy. Nie je lepsie sa hadzat manualne do waiting listu na stoly s najvyssim VPIP a AVG potom ?

no sa da pridavat skore aj podla VPIP a AVG, mam taky pocit (teraz nie som na kompe, kde to mam nahodene) .. ale tak v mojom NL mori je tolko znamych druhov ryb, ze si radsej vyberiem tie, na ktore mam staty a notes :D
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod ferkan 26 Nov 2008 21:17

Tak som odskusal Tableshark aj Telescope a musim povedat ze ten Telescope sa mi zatim brutalne paci. Je pravda, ze vypada tak trochu jednoduchsie ale ma presne tie funkcie ktore pozadujem. Tj aby mi naslo stoly podla parametrov hracov a nie stoly podla parametrov stolov :) V Table shark som bol prekvapeny ze take nieco chybalo. Proste tam sa nedalo zadat ze vyhladaj mi stol kde sedia aspon dve fishky s VPIP 30+. Telescope to dokaze. A este docela potesi ze ako jediny dokaze otvorit stol ked si uz nejaky vyberiem. Tableshark pri tom mrzne, alebo sa tvari ze som nic nestlacil. Tabletracker to uplne ignoruje :) Naozaj telescope ma krasne filtrovacie moznosti. A este aj z ekonomickeho hladiska je vyhodny, za table shark sa plati 49$ mesacne, za table tracker tiez mesacne tusim od 20 vyssie (podla toho na ako dlho sa upisete :D )... A toto vyzera byt ze sa plati jednorazovo 45$. Nikde som vsak neobjavil kedy mi konci trial verzia :)
ferkan

Odoslaťod keso26 26 Nov 2008 21:28

kua a je to bezpecne ?..neni su v tom nejake key-loggery ?..ja uz mam normalne stihomam :crazy:
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Odoslaťod ferkan 26 Nov 2008 21:50

hehe hadam nie, mam nod32 a nic mi nekvikal :) len to vyzera ze ten program je este stale vo vyvine... lebo sa mi zda byt docela pomaly a ked nacitava stoly tak furt mi blika hlavne okno stars :)
ferkan

Odoslaťod dzejkej 26 Nov 2008 22:21

no som rad, ze sa telescope paci .. ja mam spadeeye od toho isteho typka rok + mi poslal dokopy myslim 4-5 klucov, vzdy ked som menil zelezo, lebo sa nieco pokazilo a reagoval na maily rychlo, takze odporucam :)

a poplatok je jednorazovy - teda ja som platil raz a pred rokom :geek:
Obrázok používateľa
dzejkej

Odoslaťod yegon 27 Nov 2008 09:56

ferkan napísal:hehe hadam nie, mam nod32 a nic mi nekvikal :) len to vyzera ze ten program je este stale vo vyvine... lebo sa mi zda byt docela pomaly a ked nacitava stoly tak furt mi blika hlavne okno stars :)

to blikanie je normalne, on si totiz musi pozriet kazdy stol ze kto na nom sedi, tie ostatne softy za ktore sa plati mesacne to nerobia lebo citaju zoznam stolov zo servera ktory si ich sam refreshuje podla svojho P****Stars klienta
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod ferkan 30 Nov 2008 11:04

6k freezout, 1M guaranteed, day 1b vo vegas

Tak nakoniec sa mi podarilo zucastnit sa tohto turnaja comu som celkom rad, lebo uz davnejsie som mal pohnutky zahrat si turnaj s nejakou lepsou garanciou. Turnaj je rozdeleny do 3 dni, 1a sa hral v piatok vcera 1b a dnes je finalovy den. Day 1a hralo tusim okolo 120 ludi a vcera bolo okolo 105. Z piatok islo 20 a zo vcera 15. Podarilo sa mi vcera skoncit vo vyvolenej 15ke takze dnes opat zasadam k stolom :) Musim povedat, ze turnaj je fajn zorganizovany, da sa tam aj dychat (na rozdiel od pamatneho 200+ hracoveho 1k freezout na blue bull festivale :) ) a aj uroven hracov celkom dobra.
Co sa tyka mojho vcerajsieho ucinkovania tak som sa drzal v podstate cely cas (hralo sa od 16.30 do 2.30) okolo averagu a tak som aj skoncil, na final budem mat okolo 67k chipsov pri zac.blindoch 2000/4000/ante 400. Ceny zacinaju tusim od 27. Takze potom poinformujem ako som dopadol :) Nejake zaujimave hry zo vcera co som hral :
Ferkan a.k.a. luckbox
Pri blindoch 200/400 a dvoch limpoch davam na BTN s KJo 2000. Moj stack cini okolo 11 000. Predpokladam fold vsetci, ale prvy limper reraise na 4500. Nebol som dlho u stolu ale zdalo sa mi ze to je dost loose ba az maniakalny hrac takze som dorovnal s tym ze ak hitnem tak sa odovzdam. Flop KJ8 dve srdcia, typek check ja check. Turn blank, on 5000 ja allin, on AA na river no help prenho.
Ferkan a.k.a. just never fold AA
Pri blindoch 500/1000 davam v skorej pozicii s AA raise na 3000 jeden call. Flop QJmala dva listy, ja 4500 typek call. Turn list, ja check typek 4500 call. River blank, ja check typek 10 000 ja call on QKo.
To boli jedine dva showdowny ktore som spravil tusim za cely cas :) Inak mi karty prilis nechodili, par krat som bol nuteny blufovat, niekedy preslo, inokedy nie - nastastie mi to v tych pripadoch bolo dost skoro vysvetlene a nemusel som sa pohravat s myslienkou double barrelu :)
Takze tak, uvidim co dnes :)
ferkan

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!