Zablokovane konto
Počet príspevkov: 19 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Zablokovane konto
Cstrike,
posielal som ti mail na PP, nemozes mi helfnut pls? Som si menil heslo na U***et, na webe mi ide prihlasit, ale na poker klientovi to neslo, 3x zle, zablokovalo ma to Totalne nechapem co sa stalo... Pisal som na support uz 2x, stale nic, ked ma neodblokuju nemozem hrat OPT zajtra
Nemozes to nejak posurit?
EDIT: Yegon dojdem domov skusim uvidim, zatim dik.
posielal som ti mail na PP, nemozes mi helfnut pls? Som si menil heslo na U***et, na webe mi ide prihlasit, ale na poker klientovi to neslo, 3x zle, zablokovalo ma to Totalne nechapem co sa stalo... Pisal som na support uz 2x, stale nic, ked ma neodblokuju nemozem hrat OPT zajtra
EDIT: Yegon dojdem domov skusim uvidim, zatim dik.
Naposledy upravil 7castle dňa 01 Dec 2008 19:45, celkovo upravené 1 krát.
- 7castle
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 24 krát/148 krát
Re: U***et
myslim ze ked sa zablokujes 3 neuspesnymi prihlaseniami tak je to bloknute len na par hodin - stalo sa mi to iste (zapnuty capslock ldo) ale na druhy den som sa uz nahlasil
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
7castle napísal:Cstrike,
akcia zablokuj supera vysla
tak ako hovori yegon, najprv to zablokuju len docasne, na nejaku hodinku, tak skus neskor, ak nie tak predpokladam ze zajtra sa ozvu, pripadne neviem ci sa da dostat na live chat cez web rozhranie...
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
skus ten live chat ak ti to nepojde v pripade nudze sem zajtra napis a ja stym skusim nieco spravit kamo
- cstrike22
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Porazi ma z toho
Mali ste pravdu, bolo to docasne, ale zas sa to zopakovalo... proste mi tam nejde nalogovat z heslom, s ktorym mi ide nalogovat na webe... vobec nechapem, citim sa jak debil...
Ten live chat som skusil, pise mi to ze su offline, submitol som message a teraz co?
Mali ste pravdu, bolo to docasne, ale zas sa to zopakovalo... proste mi tam nejde nalogovat z heslom, s ktorym mi ide nalogovat na webe... vobec nechapem, citim sa jak debil...
Ten live chat som skusil, pise mi to ze su offline, submitol som message a teraz co?
- 7castle
No vyzera to ze dnes OPT nehram, lebo U***et odpisal ze mam vsetko ok, ale nic neni ok, lebo dojdem domov, skusim sa pripojit, a zase to nepojde, lebo mi to bude hlasit zle heslo
Len aby som skusil vsetky moznosti, mozete mi niekto potvrdit ze U***et NIE JE ta herna kde ma clovek iny login na nete a iny na pokrovom klientovi? Lebo ja nemam problem prihlasit sa na webe (cize tam kde sa meni heslo a spravuje ucet), ale len do poker klienta.
Len aby som skusil vsetky moznosti, mozete mi niekto potvrdit ze U***et NIE JE ta herna kde ma clovek iny login na nete a iny na pokrovom klientovi? Lebo ja nemam problem prihlasit sa na webe (cize tam kde sa meni heslo a spravuje ucet), ale len do poker klienta.
- 7castle
7castle napísal:Len aby som skusil vsetky moznosti, mozete mi niekto potvrdit ze U***et NIE JE ta herna kde ma clovek iny login na nete a iny na pokrovom klientovi?
Potvrdzujem, že nie je.
Doteraz ti to prihlásenie v pohode fungovalo a teraz nefunguje?
Skúšal si zmeniť heslo?
Ak nie, tak skús ho zmeniť cez net na nejaké fakt jednoduché a potom sa cez klienta cez to prihlásiť.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Dik Tuke,
praveze problem nastal potom ako som si zmenil heslo, v klientovi neslo ani nove ani stare, pricom net isiel v pohode s novym.
Ked sa mi to odblokovalo tak som to spravil zas, najprv skusil stare, neslo, bezal na net, zmenil znova (na kratsie a jednoduche), net isiel ok a klient zas nie a zas sa zablokoval.
praveze problem nastal potom ako som si zmenil heslo, v klientovi neslo ani nove ani stare, pricom net isiel v pohode s novym.
Ked sa mi to odblokovalo tak som to spravil zas, najprv skusil stare, neslo, bezal na net, zmenil znova (na kratsie a jednoduche), net isiel ok a klient zas nie a zas sa zablokoval.
- 7castle
7castle napísal:No vyzera to ze dnes OPT nehram, lebo U***et odpisal ze mam vsetko ok, ale nic neni ok, lebo dojdem domov, skusim sa pripojit, a zase to nepojde, lebo mi to bude hlasit zle heslo
ak ti to nepojde tak skus este tu flash verziu pokru co maju na U***et, tam ti to mozno pojde...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
..ak by si chcel zachranit OPT, tak sprav rychlo nejaky ucet na niekoho ineho (kamarat, rodina) pripadne ak by bol niekto ochotny z PP kto OPT nehra, ze by si hral pod jeho nickom a vlado by Ti pripadne body pripisal.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Počet príspevkov: 19 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.