OPT 4

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: OPT 4

Odoslaťod 7castle 02 Dec 2008 09:50

Fidelko obhajujes neobhajitelne...

Aby sme boli naozaj presni, implied odds mal 16% a sancu na postupku 18%, cize teroeticky by to mohol byt dobry call. Problem je ze je tam obrovske mnozstvo dalsich negativnych faktorov:

1. Zdaleka nie je iste, ze ma 18% na str8, lebo mu velmi lahko mozem drzat out.
2. Zdaleka nie je iste, ze jeho str8 bude nuts, lebo je tam FD a 2 z outov mu spravia problem, takze vystackujem ja jeho a nie naopak, nevraviac o to, ze v pripade ze dojde ten flush mozem zhodit aj made hand, ktoru by som inak proti skrytej str8 nezhodil.
3. Aby mohol ratat implied, musi ma VZDY vystackovat, co je fakt uplne mimo reality.

Jedine, co je naopak v jeho prospech, je teoreticka moznost ma vyblufovat, ak missne str8. Tu sa musim opakovat, sanca ze to vobec skusi je velmi mala, ale hlavne, ak to aj skusi, v mnohych pripadoch ho zavolam, takze toto samo osebe bude mimoriadne stratovy move. Povedzme ze to skusi v 30% pripadoch, cize 70% vyhram jeho zly call na turne, a z tych 30% ho este 50% zavolam, takze len na nejakych 15% ziska MOJ bet na turne (t.j. nie stack), a na dalsich 15% ja ziskam CELY jeho stack.

Cize, celkovo je uplne jasne ze tento jeho call bol BRUTALNE zly, a ak to nevidis (a teraz si uz neodpustim poznamku), tak to je len dokaz preco poker je a navzdy bude ziskovy pre hracov, ktori ho vedia hrat.

EDIT: Palo ok, beriem spat ze to je irelevantne, ok 13BB sice neni komfornych, ale da sa s tym hrat. Tu ide ale o to, ze tento faktor podla mna nie je dolezity, lebo tan call je jednoducho mimoriadne stratovy, cize neplati "hram zle ale nevadi este mam chipy".
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod palo1973 02 Dec 2008 10:17

-podla mna ta volal s tym,ze ak netrafi,zlozi,tie dalsie teorie o vybluffovani pri missnutom str8 mi pripadaju trochu sci-fi,nemohol vediet,ze mas set,a ze tazko budes skladat,ja tvrdim,ze to nebol dobry call,ale nebol to ani tak brutal zly call v tomto pripade,prave vzhladom na implied odds(ktore mohol predpokladat so skrytou postupkou) a na vysku svojho stacku,ktory vlastne zarucuje FE a zaroven umoznuje dokonca aj resteal

-k tomu prvemu prispevku od teba,podla mna sa tam dala medzi riadkami vycitat ista davka arogancie,ale bolo to tesne po hre a tym sa to da ospravedlnit,cize toto by som nejako neriesil,preto som aj reagoval az na druhy den,ked hlava trocha vychladne.. :friends:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod palo1973 02 Dec 2008 10:22

-keby som vedel ako mohli by sme to hodit na nejake forum ako 2+2,pripadne pokerstartegy,nech sa teda vyjadri este niekto k tomu,tu poznamku beriem ja osobne ako vyzvu,ako konstruktivnu kritiku,aby som pridal v studiu,nie ako urazku,pretoze je mozne,ze som naozaj vedla a ze to bol BRUTAL zly call
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod yegon 02 Dec 2008 10:49

podla mna ten call nie je ziadna tragedia, rovnako otazny je call s 55 pf ale obidva sa prekoprcaju do oblasti akceptovatelnych hier z pohladu toho ze je to finalna faza turnaja a je moznost bustnut supera a vyrazne zvysit svoju turnajovu equity a sancu na celkove vitazstvo

chipovo su obe dve hry stratove imo
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod 7castle 02 Dec 2008 11:50

yegon napísal:podla mna ten call nie je ziadna tragedia, rovnako otazny je call s 55 pf ale obidva sa prekoprcaju do oblasti akceptovatelnych hier z pohladu toho ze je to finalna faza turnaja a je moznost bustnut supera a vyrazne zvysit svoju turnajovu equity a sancu na celkove vitazstvo

Yegon no neviem nejako si ma nepresvedcil... z toho co som napisal je podla mna zrejme ze to je natolko chipovo stratove, ze to co pises na tom nemeni vobec nic. Nejake bustnutie prichadza do uvahy vtedy, ak si bigstack, a mozes dat von shorta, a urcite nie v tejto situacii (jemu by ostalo 9k).

To ze aj moj call s 55 bol otazny beriem, ale to tu zatial nikto nespomenul... dost som nad tym vahal, a je lahko mozne, ze to neni dlhodobo ziskove.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod 31415 02 Dec 2008 12:28

Dnes se nehraje? Proc neni turnaj (a hlavne heslo) na seznamu?
31415

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod yegon 02 Dec 2008 12:54

7castle napísal:z toho co som napisal je podla mna zrejme ze to je natolko chipovo stratove, ze to co pises na tom nemeni vobec nic. Nejake bustnutie prichadza do uvahy vtedy, ak si bigstack, a mozes dat von shorta, a urcite nie v tejto situacii.

tvoje argumenty su dobre i ked niektore z nich (nie ciste outs/nonnut straight) pri velkosti stackov nehraju az taku rolu. Napriklad to ze niektore jeho outy ti mozu dat flush funguje oboma smermi - on moze flush karty pouzit ako scarecards na bluff ( cista teoria - neviem ci by na to mal gule :) ) a ty by si mal aj s pomerne silnou rukou dost problem dorovnat allin. Najvaznejsi argument je podla mna to ze ta nemusi vzdy stacknut.

nechcem to nejak obhajovat urcite ako som napisal to nie je chipovo ziskove ale rozhodne si viem predstavit (a aj som videl) ovela horsie chyby
Obrázok používateľa
yegon

Odoslaťod Hufelix 02 Dec 2008 13:14

Bude dnes už zmenená štruktúra alebo sa mám venovať inej Bohumilej činnosti? :Rose:
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod vlade 02 Dec 2008 13:29

Hufelix napísal:Bude dnes už zmenená štruktúra alebo sa mám venovať inej Bohumilej činnosti? :Rose:

no, vyzera to bohuzial tak, ze blindy su stale na 10 min., ceky hovoril ze uz 2x pisal aby to zmenili ale stale nic, tak naozaj neviem co treba spravit :x
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod yegon 02 Dec 2008 14:01

defenestrovat ambasadora cekyho
Obrázok používateľa
yegon

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!