Poker Stars
Re: Poker Stars
no ono ani nikto netvrdi ze to bude jednoduche. Ale mas na to myslim 3 mesiace a na NL10 sa to da spravit. Studuj clanky, pozeraj coaching a videa a nove vedomosti skusaj uplatnit v hre. Na zaciatok Ti 2 stoly uplne stacia a ked sa do toho trochu dostanes, tak najneskor o mesiac zvladnes aj 4, cim budes zbierat FPP 2x tak rychlo. Urcite to ale neuponahlaj a hraj len tolko stolov, aby si bol schopny robit spravne rozhodnutia a aby si pri hre nebol v strese. GL.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
keso26 napísal: Na zaciatok Ti 2 stoly uplne stacia a ked sa do toho trochu dostanes, tak najneskor o mesiac zvladnes aj 4 ...
ja to hraju skoro 3 roky a 2 stoly je na mne moc i teď
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Je dik....Tak tu su naozaj ryhcle odpovede...to je pekne .....no mam za sebou prve vyhrate SNG z dvoch ....a +1FPP na konte...funguje to ..este dalsich 495 SNGciek a je to ....
a ked sme pri tom..ono ked tych 500 FPP nenazbieram tak mi stiahnu len 50$ alebo vsetko co som nahral??? nevie nahodou niekto? pretoze na PStrategy som to nenasiel (:
a ked sme pri tom..ono ked tych 500 FPP nenazbieram tak mi stiahnu len 50$ alebo vsetko co som nahral??? nevie nahodou niekto? pretoze na PStrategy som to nenasiel (:
- Podka
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
..to co vyhras je samozrejme Tvoje
-
heh za 3mesiace nahrat 500 SnG, ja mam za 6 mesiacov nahrat 400 SnG taky bonus mam a mi to robi problem odohrat som lenivy no
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
hmm no ja an ienvravim ze sa mi to podari ....ale ta predstava keby som aj 500 SNG vyhral ....
- Podka
- Založený: Nov 2008
Kvalifikácia na EPT v Prahe za $2, len pre PokerPortalistov
Zahrate si kvalifikačný turnaj na EPT v Prahe, ktorý je výhradne pre návštevníkov PokerPortal.sk, začíname dnes o 20:15. 6 najlepších postupuje do turnaja $30+3 CZ and SK EPT Prague special!
Podrobné informácie o turnaji
Názov EPT Prague Special: $2 Qualifier PokerPortal
Dátum 29. 11. 2008 (DNES)
Čas 20:15
Záložka Turnaje/Regionálne
Hra Texas holdem
Typ Freezeout
Level 15 minút
Chips 1500
Hráči/stôl 6
Vstupné 2+0.2$
Garancia 6 hráčov postupuje do turnaja $30+3 CZ and SK EPT Prague special
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
Milujem, ked ma z turnaja na ktorom mi zalezi vyrazi ryba ktora hra -EV a este mu prileze gutshot, naleze tam s takym hnojom a este ho aj trafi..grrrrrrrr
Dakujem Ti P****Stars ze si mi takto sprijemnil kvalifikaciu na World Cup
pf : raise 4,5xBB dvaja zakaznici
flop : cbet 2/3
turn : gutshot zakaznik ch/push
Na druhom obrazku je mily doktorko mudr69 ako sa o 5 minut neskor porucal s turnaja so svojou stastnou 69 handou..toto ma fakt vytaca, naco tam do toho turnaja leze ? ..strielal by som to.
Dakujem Ti P****Stars ze si mi takto sprijemnil kvalifikaciu na World Cup
pf : raise 4,5xBB dvaja zakaznici
flop : cbet 2/3
turn : gutshot zakaznik ch/push
Na druhom obrazku je mily doktorko mudr69 ako sa o 5 minut neskor porucal s turnaja so svojou stastnou 69 handou..toto ma fakt vytaca, naco tam do toho turnaja leze ? ..strielal by som to.
-
Aky mate system na hranie 5+ stolov? 4stoly to je vpohode ale teraz som hral 5 stolov a neviem to nijak rozumne usporiadat, ako stiham to vpohode len mam v tom zmatok ako si to usporiadat lebo sa mi stale tie stoly nejak prekryvaju a tak...
-
igy94 - Príspevky: 791
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 4 krát/0 krát
igy94 napísal:Aky mate system na hranie 5+ stolov? 4stoly to je vpohode ale teraz som hral 5 stolov a neviem to nijak rozumne usporiadat, ako stiham to vpohode len mam v tom zmatok ako si to usporiadat lebo sa mi stale tie stoly nejak prekryvaju a tak...
Máme veľké monitory
Ale na 15.4 booku hrávam 6 stolov s prekrývaním a nie to žiadna tragédia.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.