OPT 4
Re: OPT 4
-ja som na zaciatku napisal,ze zahram par turnajov,a ak budem mat sance na nejaku vyhru,budem pokracovat,ak nie skoncim,potom som sa ale rozhodol,ze to dokoncim,tych par $$$ nehra rolu,ale som trochu znechuteny z toho U***et-napriek tomu,ze prave na nom mam najlepsie umiestnenie a aj som stale bodoval....
-vsak do utorka je daleko,mozno to zmenia a mozno hlava vychladne....
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
To nie je pravda, lebo nie je turnaj ako turnaj. Pokiaľ niekomu vyhovujú turbá, tak ja to teda určite nie som a ani nikdy nebudem. Zlých hráčov tu naozaj nie je tak veľa ako v bežnom turnaji, to musíš tiež uznať. V podstate by som mohol vypísať svoje prehry, lebo si to píšem, ale keďže tu neplačeme, tak to zatiaľ robiť nebudem. A ďalšia vec je, že alibi si robiť nerobím... nešiel som do turnaja s veľkými očami. Určite som nečakal, že obhájim svoje pozície z minula. Každopádne od minulého štvrtka sa u mňa karta snáď zasa obracia (klop, klop...) a ešte som nepovedal posledné slovo.
-
Hufelix - Príspevky: 332
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
palo1973 napísal:-ja som na zaciatku napisal,ze zahram par turnajov,a ak budem mat sance na nejaku vyhru,budem pokracovat,ak nie skoncim,potom som sa ale rozhodol,ze to dokoncim,tych par $$$ nehra rolu,ale som trochu znechuteny z toho U***et-napriek tomu,ze prave na nom mam najlepsie umiestnenie a aj som stale bodoval....
moje hlava se nechysta vychladnout ty vyjeby mi berou chut k hrani a hlavne to, ze v min. 90% jsem lepsi do turnu a potom ...
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
huf ak ta to nebavi tak sa neznasilnuj je kazdeho vec samozrejme ci hra alebo nehra
mna to same o sebe tiez nejak nerajcuje - oproti 100BB deep cash game kde mozem kedykolvek reloadnut je to velmi ubohe a na rozmyslanie nenarocne nezavisle na tom ako idu hore blindy ale je zabava hrat s ludmi, ktorych poznam tak sa hrdinsky drzim a hram - nenariekam a nestazujem sa lebo v tom vidim to dobre co v tom je
a btw 10minutove blindy nie su turba - turba maju levely dlhe okolo 5-6 minut
mna to same o sebe tiez nejak nerajcuje - oproti 100BB deep cash game kde mozem kedykolvek reloadnut je to velmi ubohe a na rozmyslanie nenarocne nezavisle na tom ako idu hore blindy ale je zabava hrat s ludmi, ktorych poznam tak sa hrdinsky drzim a hram - nenariekam a nestazujem sa lebo v tom vidim to dobre co v tom je
a btw 10minutove blindy nie su turba - turba maju levely dlhe okolo 5-6 minut
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Yegon, nie je pravda, že ma to nebaví. Mňa poker baví neskutočne... a práve turnaje ma bavia. Keďže som súťaživý a mám športového ducha, tak práve pri nich sa bavím oveľa viac ako pri cash game. Cash game mám akosi spojenú so zarábaním peňazí. Turnaje sú pre mňa ten pravý poker!!! Ale problém je v tomto... na U***et je veľký skok. 50/100 a hneď 100/200. Tam je to úplne špatne. Zober si P****Stars (ideálne) alebo aj B**n (150/75)... tam to rastie iným skokom. 10 min je "relatívne" v pohode. Minulý ročník bol nastavený na B**n špatne a tiež sa tam nedalo poriadne hrať. Potom sa to nastavilo a bolo to fajn. O atmosfére sa baviť nemusíme, ta je úplne perfektná a stojí mi to za to, aby som to hral. A o plači tu nemôže byť ani reč, ja som predsa tvrďas
-
Ja som dnes spal počas celého turnaja (nehral som)...to akože fakt sa tam hraje aj 150/75? Asi mi teda niekto dáva drogy a preto som až 58, či aký . No nič, dám si odvykačku a budúci utorok už príde starý dobrý Hufelix. Tsss...
-
Hufelix napísal:Yegon, nie je pravda, že ma to nebaví. Mňa poker baví neskutočne... a práve turnaje ma bavia. Keďže som súťaživý a mám športového ducha, tak práve pri nich sa bavím oveľa viac ako pri cash game. Cash game mám akosi spojenú so zarábaním peňazí. Turnaje sú pre mňa ten pravý poker!!! Ale problém je v tomto... na U***et je veľký skok. 50/100 a hneď 100/200. Tam je to úplne špatne. Zober si P****Stars (ideálne) alebo aj B**n (150/75)... tam to rastie iným skokom. 10 min je "relatívne" v pohode. Minulý ročník bol nastavený na B**n špatne a tiež sa tam nedalo poriadne hrať. Potom sa to nastavilo a bolo to fajn. O atmosfére sa baviť nemusíme, ta je úplne perfektná a stojí mi to za to, aby som to hral. A o plači tu nemôže byť ani reč, ja som predsa tvrďas
Neviem ako na vasom stole ale na nasom bol blind lvl 75/150 ak sa nemylim ( prave skok z 25/50 na 50/100 je podla mna najdsnejsi kedze ak si sa nezdvojil na zaciatku tak si takmer v push/folde, na fulltilte tam mame este 30/60, 40/80, 60/120 aj 80/160). Hlavu hore, ja som naopak neni zvyknuty na take slimacie tempo ale snazim sa tomu prisposobit a uzit si to.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.