OPT 4

Diskusia o online MTT a SNG turnajoch, HU SNG a live turnajoch (WSOP, EPT, ECOOP...).

Re: OPT 4

Odoslaťod Hufelix 03 Dec 2008 13:05

Yegon, čím som dokázal, že mám ďaleko od toho aby som to hral dobre? Touto otázkou samozrejme nechcem tvrdiť, že to dobre hrať viem. Len som zvedavý, ktorým vyjadrením som sa prezradil :). Tým, že K6s nepushnem?
Obrázok používateľa
Hufelix

Založený: Nov 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod yegon 03 Dec 2008 13:22

mna sa nepytaj, ja som nic take netvrdil to bol 7ukecanychpapagajov :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod roche01 03 Dec 2008 13:27

yegon napísal:
roche01 napísal:osobne si stále myslím, že je to veľmi dobrá akcia, na ktorú som bohužiaľ, ešte nedorástol :(

nerob uboziatko roche co som videl tak ta len vzdy niekto uluckoval a nemal som pocit ze by to bolo tvojou zlou hrou, urcite vacsina ludi v tych turnajoch je slabsia nez ty a ich hranie by mala byt celkovo ziskova zalezitost

1. díky yegon, za pochvalu :) A myslím to úprimne :oops:
2. vychádzam len zo svojich reálnych výsledkov a z toho, čo si prečítam tu na fóre. Do akej miery je to, čo píšu ostatní, objektívne, resp. do akej miery dokážu svoje rady a vedomosti uplatniť aj vo svojej vlastnej hre, nedokážem posúdiť. Ale celkovo mi vychádza, že aspoň tých 30-40 hráčov, čo hrá OPT je aspoň v teórii na vyššej úrovni ako ja.
3. ale úbožiatko zo seba robiť rozhodne nechcem :) Ak si nejakú vlastnosť na sebe vážim, tak je to moja tvrdohlavosť, keď sa mi v niečom nedarí. Vtedy idem aj cez mŕtvoly, kým to nezvládnem aspoň na takú úroveň, aby som s tým bol spokojný. Takže mojich otázok, pridávaných partií a laických otázok sa len tak ľahko nezbavíte, aj keď ma na OPT4 asi pri stole už nestretnete. :D
Obrázok používateľa
roche01

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 7 krát/4 krát

Odoslaťod Hufelix 03 Dec 2008 13:28

Jáááj, to bol Kastlík :), sorry... zle som si pozrel, že kto to píše. Tak mr. Sedmohradský, to K6 ma prezradilo?
Obrázok používateľa
Hufelix

Odoslaťod 7castle 03 Dec 2008 14:12

Hufelix napísal: lenže. Nie je 13 percent ako 13 percent. Asi by som na K6s vypadnutie z turnaja neriskoval... že práve v tejto hre bude mať ktokoľvek z dvojice na blindoch dobrú (lepšiu) ruku. Ak mám pri deviatich hráčoch pri stole Eso na ruke, tak mám okolo 70 percentnú šancu, že to už okrem mňa nikto na ruke nemá, napríklad. Ale aj tak nemám rád takéto pushovanie. A či chceme alebo nechceme, tak proste zveruješ svoje žetony do rúk dosť vysokej náhody. Nehovoriac o tom, že koľko rúk si na buttone a pred tebou nikto neraislol? Budeme to nabudúce počítať?
2000 a 12 je myslím fajn.

Cela tato uvaha (prvy bold) je uplne chybna, to ze to hras zle som usudil z toho ze sa jej asi drzis.

Ziadne lenze. 13% je 13%. Mozme viest diskusiu o tom, ci volaju 13%, ale tu som to zadefinoval. Ak si najdu ruku co patri medzi 13%, smola, ideme do zleho flipu, mozme sa zdublovat. Ak nie letime, ale hrali sme dobre. Lepsie ako cakat.

Druhy bold. O co menej sa zverujes do ruk nahody cakanim na lepsiu situaciu ak je push dobry a jediny problem je ze "ty ho nemas rad". Ak nepushujes kedy mas, proste nehras dobre.

Ja tvrdim len to, ze strasne vela ludi to poklada za ruletu, ale pritom totalne nemaju sajnu co maju kedy pushovat, a preto maju v tej "rulete" ovela mensiu sancu ako ti co tu sajnu maju.

EDIT: Hufelix toto mi nerob tieto oslovenia :(
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod APminer 03 Dec 2008 14:18

2 admin

ten B**n si dela srandu - 4$ turnaj nahradil 7$, zitrejsi 7$ nahradil 10$ - jsou to vyderaci :x (myslim luckery, kteri to vyhravaji :D )
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod Hufelix 03 Dec 2008 14:29

7castle napísal:
Hufelix napísal: lenže. Nie je 13 percent ako 13 percent. Asi by som na K6s vypadnutie z turnaja neriskoval... že práve v tejto hre bude mať ktokoľvek z dvojice na blindoch dobrú (lepšiu) ruku. Ak mám pri deviatich hráčoch pri stole Eso na ruke, tak mám okolo 70 percentnú šancu, že to už okrem mňa nikto na ruke nemá, napríklad. Ale aj tak nemám rád takéto pushovanie. A či chceme alebo nechceme, tak proste zveruješ svoje žetony do rúk dosť vysokej náhody. Nehovoriac o tom, že koľko rúk si na buttone a pred tebou nikto neraislol? Budeme to nabudúce počítať?
2000 a 12 je myslím fajn.

Cela tato uvaha (prvy bold) je uplne chybna, to ze to hras zle som usudil z toho ze sa jej asi drzis.

Ziadne lenze. 13% je 13%. Mozme viest diskusiu o tom, ci volaju 13%, ale tu som to zadefinoval. Ak si najdu ruku co patri medzi 13%, smola, ideme do zleho flipu, mozme sa zdublovat. Ak nie letime, ale hrali sme dobre. Lepsie ako cakat.

Druhy bold. O co menej sa zverujes do ruk nahody cakanim na lepsiu situaciu ak je push dobry a jediny problem je ze "ty ho nemas rad". Ak nepushujes kedy mas, proste nehras dobre.

Ja tvrdim len to, ze strasne vela ludi to poklada za ruletu, ale pritom totalne nemaju sajnu co maju kedy pushovat, a preto maju v tej "rulete" ovela mensiu sancu ako ti co tu sajnu maju.

EDIT: Hufelix toto mi nerob tieto oslovenia :(

Úsudok už je aký je, nie celkom sedí ale pravda je, že ak budeme sedieť vedľa seba, tak ak Ťa pushnem, tak zrejme čakaj lepšiu ruku ako K6s :). O mne sa predsa vie, že som ultra tight... že Vlado? :)
Obrázok používateľa
Hufelix

Odoslaťod 7castle 03 Dec 2008 14:34

Oki sak ja som sa ta nechcel nejako dotknut ;) A navyse som rad ze pushujes len silne ruky :D

Hehe, ak je to tak tak ten B**n su fakt srandisti, teda nie ze by mi to vadilo...

A Vlade, ako je to s tym orbitom? Grobar... je 2x v tabulke.
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod Matej Zavacky 03 Dec 2008 14:43

ked bude BI rast na B**n tak ako teraz tak to vyzera ze koncime OPT s BI 20$ turnajom
Matej Zavacky

Poďakoval/li: 12 krát/48 krát

Odoslaťod TuKE 03 Dec 2008 14:46

7castle napísal:A Vlade, ako je to s tym orbitom? Grobar... je 2x v tabulke.

To si necháva ako eso v rukáve na teba, keď to budeš najmenej čakať, tak poprosí Vlada nech to opraví a preskočí ťa v priebežnom bodovaní :D
Obrázok používateľa
TuKE

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 13 krát/58 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Pokrové turnaje

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!