Nové fórum + chat
Re: Nové fórum + chat
Novy smajlik , zadate ho tak, ze napisete
Kto chce mat tiez svojho smajlika v diskusii, tak nech mi ho posle cez sukromnu spravu bud na "admin" alebo "vlade"
- Kód: Vybrať všetko
:tuke:
Kto chce mat tiez svojho smajlika v diskusii, tak nech mi ho posle cez sukromnu spravu bud na "admin" alebo "vlade"
- Kód: Vybrať všetko
:fish:
-
admin - Príspevky: 22437
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
-ten je lepsi,co si bucha hlavu
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
-
admin - Príspevky: 22437
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
nefunuguje podpis, aspon myslim
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
To vieme už dávno
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
ja by som uvital keby sa dalo nastavit kolko chcem mat zobrazenych prispevkov na strane
-
yegon - Príspevky: 8010
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
to &
ty luckere aj kulaty prispevek č. 43000 mas ty
ty luckere aj kulaty prispevek č. 43000 mas ty
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
vlade:
neslo by dat "posledne diskutovane tema" jako rolovaci menu? dost blbe se mi hleda tema diskutovana napr pred 2-3 dny a to hledani mi nejak moc nepomaha - nazev temy si samozrejme nepamatuji
neslo by dat "posledne diskutovane tema" jako rolovaci menu? dost blbe se mi hleda tema diskutovana napr pred 2-3 dny a to hledani mi nejak moc nepomaha - nazev temy si samozrejme nepamatuji
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
Mám 2 návrhy:
1. Úplne zrušiť pokrové partie, pretože vždy keď na to omylom kliknem, tak sa nestačím diviť aké <>iny tam ľudia píšu a pridávajú, IMO to vôbec neplní účel
2. Smejkovia - navrhujem tých väčších novo pridaných smejkov presunúť pod záložku "Ďalšie smajlíky", pretože tým pridaním nových sa to dosť natiahlo a keď pridávam do každého reportu 3 súbory, tak jaq somárik aj na 24ke rolujem dole dole dole, aby som sa dostal k menu pridať súbor.
Myslím, že hneď v téme by stačilo nechať tých úplne základných, na čo je aj dimenzované fórum a tých nových nechať po kliknutí na ten link.
Čo Vlado na to?
1. Úplne zrušiť pokrové partie, pretože vždy keď na to omylom kliknem, tak sa nestačím diviť aké <>iny tam ľudia píšu a pridávajú, IMO to vôbec neplní účel
2. Smejkovia - navrhujem tých väčších novo pridaných smejkov presunúť pod záložku "Ďalšie smajlíky", pretože tým pridaním nových sa to dosť natiahlo a keď pridávam do každého reportu 3 súbory, tak jaq somárik aj na 24ke rolujem dole dole dole, aby som sa dostal k menu pridať súbor.
Myslím, že hneď v téme by stačilo nechať tých úplne základných, na čo je aj dimenzované fórum a tých nových nechať po kliknutí na ten link.
Čo Vlado na to?
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.