PokerGalaxy Liga
Re: PokerGalaxy Liga
staré dobré ctrl+c, ctrl+v už asi není co bývalo
opraveno - už jsem se u přihlásil pro kontrolu
opraveno - už jsem se u přihlásil pro kontrolu
- Zulit
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Zulit napísal:staré dobré ctrl+c, ctrl+v už asi není co bývalo
hehe, je ale musíš označit celý text, nejen 90%
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
tak uz je konec
GRATZ to keso, yvo i vsem ostatnim za GG a taky organizatorum
GRATZ to keso, yvo i vsem ostatnim za GG a taky organizatorum
-
super seria, gratulujem vsetkym. Dnes mi do poslednych siedmich nic nechodilo a drzal som sa v podstate na start. stacku az kym som nedostal AQs na BB, dvaja limp ja ship it, CL ukazal KK ale na flop priskocilo eso a odvtedy to uz zacalo chodit nejak same od seba
Dakujeme Galaxy Poker herni za vybornu seriu, ktora bola napinava az do poslednej handy. Este raz vsetkym gratulujem a zelam vela stastia a dobre karty do dalsich turnajov
Dakujeme Galaxy Poker herni za vybornu seriu, ktora bola napinava az do poslednej handy. Este raz vsetkym gratulujem a zelam vela stastia a dobre karty do dalsich turnajov
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
Konecne vysledky PokerGalaxy ligy
Gratulujem vsetkym umiestnenym
1. arpinkoSVK - 250€
2. yvoG - 150€
3. APikCZ - 100€
4. Juraj28
5. WolverinSK
6. brano7
7. LogicianBA
8. xero778
9. palikax72
10. 1zart14
Kompletne vysledku najdete => PokerGalaxy liga
1. arpinkoSVK - 250€
2. yvoG - 150€
3. APikCZ - 100€
4. Juraj28
5. WolverinSK
6. brano7
7. LogicianBA
8. xero778
9. palikax72
10. 1zart14
Kompletne vysledku najdete => PokerGalaxy liga
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Gratulujem Kešo.
Škoda posledných 2 turnajov - tam to išlo fakt dobre
A čo sa týka organizátorov tak ma s týmto turnajom potešili - pondelok mám väčšinou voľný takže to dobre padlo + mal tak akurát dĺžku .
A ešte jednu vec na organizátorov : chalani čo tak liga z rôznych druhov turnajov. Myslím tým varianty pokru. By sa vystriedalo všetko od limit holdem (dobre to by možno nemuselo byť :-) ) až H.O.R.S.E.. Čo vy na to.
Škoda posledných 2 turnajov - tam to išlo fakt dobre
A čo sa týka organizátorov tak ma s týmto turnajom potešili - pondelok mám väčšinou voľný takže to dobre padlo + mal tak akurát dĺžku .
A ešte jednu vec na organizátorov : chalani čo tak liga z rôznych druhov turnajov. Myslím tým varianty pokru. By sa vystriedalo všetko od limit holdem (dobre to by možno nemuselo byť :-) ) až H.O.R.S.E.. Čo vy na to.
- WolverinSK
- Založený: Apr 2008
Chtěl bych pogratulovat všem vítězům a jsem rád, že se vám tato série líbila.
Doufám, že další kolo ligy se bude konat v ještě větším počtu lidí a samozřejmě i s mnohem vyšším prizepoolem.
Teď bych ještě jednou poprosil všechny vítěze (1. - 10. místo), aby mi napsali na czechsupport@pokergalaxy.cz svůj PIN kód, adresu a konečné umístění v turnaji, vše zkusím vyřešit ještě ten den co mi napíšete, jen mějte trochu ohled, škola je zlá před zápočty.
Pokud jde o nápady, myslím že by šla udělat akce kde by se hrál NL Hold'em a Pot Limit Omaha Hi. Nevím jestli by byl zájem o turnaj ve Studu a pod hrách, ale určitě by šel udělat i jeden turnaj v H.O.R.S.E, pokud by byl velký zájem. Všechny návrhy prosím pište sem na fórum a budeme tu debatovat, co je možné, co je dobré a co už tak dobré není. Osobně se přikláním k tomu přidat tu PL Omahu, to by bylo vcelku cool. Trošku akci protáhnout, na 7-8 týdnů, 3 NL Hold'em turnaje, 3 PL OMaha turnaje, 1 HORSE atp., pokud by byl ohlas z vaší strany velký, není problém cokoliv takovéhoto uspořádat.
Doufám, že další kolo ligy se bude konat v ještě větším počtu lidí a samozřejmě i s mnohem vyšším prizepoolem.
Teď bych ještě jednou poprosil všechny vítěze (1. - 10. místo), aby mi napsali na czechsupport@pokergalaxy.cz svůj PIN kód, adresu a konečné umístění v turnaji, vše zkusím vyřešit ještě ten den co mi napíšete, jen mějte trochu ohled, škola je zlá před zápočty.
Pokud jde o nápady, myslím že by šla udělat akce kde by se hrál NL Hold'em a Pot Limit Omaha Hi. Nevím jestli by byl zájem o turnaj ve Studu a pod hrách, ale určitě by šel udělat i jeden turnaj v H.O.R.S.E, pokud by byl velký zájem. Všechny návrhy prosím pište sem na fórum a budeme tu debatovat, co je možné, co je dobré a co už tak dobré není. Osobně se přikláním k tomu přidat tu PL Omahu, to by bylo vcelku cool. Trošku akci protáhnout, na 7-8 týdnů, 3 NL Hold'em turnaje, 3 PL OMaha turnaje, 1 HORSE atp., pokud by byl ohlas z vaší strany velký, není problém cokoliv takovéhoto uspořádat.
- Zulit
já jsem pro kombinaci Holdem - Omaha (small buy-in)
Horse nemusim
Horse nemusim
-
ja holdem a marias
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
palo1973 napísal:ja holdem a marias
tak potom navrhuji Holdem a Taroky
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.