Turnaje / Freerolly
Re: U***et
to to niekto pekne zmrsil, ved opt nie je len pre CZ/SK - asi bol niekto prilis iniciativny na nespravnych miestach
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
-najviac ma stve,ze o stvrtej som sa riadne prihlasil,peniaze mi stiahlo,pred osmou zapnem U***et a v turnaji nie som......
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Zapredne estonsko
clovek skonci 10 koli 4 hram co som prehral
potupka vs flush na river
flush vs poker na river
66 vs 9A na river
QJ vs 66 na river
no nak ta nedrbne potom
a ze poker nie je o stasti do matky este raz zaprdeni estonci
clovek skonci 10 koli 4 hram co som prehral
potupka vs flush na river
flush vs poker na river
66 vs 9A na river
QJ vs 66 na river
no nak ta nedrbne potom
a ze poker nie je o stasti do matky este raz zaprdeni estonci
- sallisvka
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
http://www.pokerportal.info/akcie/523/onl ... (80-000-sk)
-zaujimalo by ma ako zdovodni herna U***et toto!!!
-hlavne prva veta je zaujimava:"Exkluzivna pokrova tour pre navstevnikov PokerPortal.sk"
-bohuzial vdaka tejto skvelej herni sa stala cela seria OPT 4 neregulernou!!!!
-zaujimalo by ma ako zdovodni herna U***et toto!!!
-hlavne prva veta je zaujimava:"Exkluzivna pokrova tour pre navstevnikov PokerPortal.sk"
-bohuzial vdaka tejto skvelej herni sa stala cela seria OPT 4 neregulernou!!!!
-
Palo podla mna by ti mal Vlado pridat body, povedzme na konci serie spocitat tvoj bodovy priemer na jeden turnaj (alebo nejaky zlozitejsi vzorec ktory zohladni aj bodovu rozdielnost turnajov) a pripocitat ti to k vysledku lebo inak je to fakt nespravodlive a cela tour by tym dost utrpela
no a hlavne pre buducnost ked uz sa do toho niekto rype nech pri tom rozmysla - lebo ako povedal cesky klasik "najnebezpecnejsi blbec je snazivy blbec" - asi niekoho pochytila nadmerna iniciativa ked menili strukturu turnaja a popridavali ktovie ake dalsie nechcene "featury"
no a hlavne pre buducnost ked uz sa do toho niekto rype nech pri tom rozmysla - lebo ako povedal cesky klasik "najnebezpecnejsi blbec je snazivy blbec" - asi niekoho pochytila nadmerna iniciativa ked menili strukturu turnaja a popridavali ktovie ake dalsie nechcene "featury"
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:Palo podla mna by ti mal Vlado pridat body, povedzme na konci serie spocitat tvoj bodovy priemer na jeden turnaj (alebo nejaky zlozitejsi vzorec ktory zohladni aj bodovu rozdielnost turnajov) a pripocitat ti to k vysledku lebo inak je to fakt nespravodlive a cela tour by tym dost utrpela
tiez som nad takymto niecim rozmyslal, pretoze ty si sa nezucastnil cudzim zavinenim, tiez mi napadlo ze po skonceni OPT by sa ti mohol priratat aspon priemerny pocet bodov na turnaj.
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
-neviete si ani predstavit ako ma to stve,lebo som si zariadil aby som mohol hrat,dokonca uz mam na Slovensku pripravene moznosti,aby som mohol hrat toho 23. a 25.12,ak by mi nesiel doma rakusky net cez roaming a to ze som sa o 4tej normalne prihlasil a o 8mej som tam nebol ma dorazilo...
-nie je tam nikde spomenute,ze to je pre cz/sk hracov ale pre navstevnikov PokerPortal.sk !!!!!!!!!
1.k tym bodom-zatial som bodoval okrem jedneho v kazdom turnaji,cize zalezi na posudeni organizatora,prip.ostatnych,
2.nejde mi o tie peniaze v celkovom poradi,skor o prestiz a kludne som ochotny sa vzdat sumy o ktoru by som eventualne vyhral viac v prospech pokerportalu a nech sa trebars urobi freeroll alebo nejaka sutaz
3.bol by som rad keby som mohol hrat tie posledne dva turnaje,cize bud nech to zrusia,alebo ak by to bolo mozne,ze by som hral na niekoho kto je zo Slovenska/Ceska,len neviem ci sa mi bude dat prihlasit,lebo buduci tyzden som v Rakusku este
-nie je tam nikde spomenute,ze to je pre cz/sk hracov ale pre navstevnikov PokerPortal.sk !!!!!!!!!
1.k tym bodom-zatial som bodoval okrem jedneho v kazdom turnaji,cize zalezi na posudeni organizatora,prip.ostatnych,
2.nejde mi o tie peniaze v celkovom poradi,skor o prestiz a kludne som ochotny sa vzdat sumy o ktoru by som eventualne vyhral viac v prospech pokerportalu a nech sa trebars urobi freeroll alebo nejaka sutaz
3.bol by som rad keby som mohol hrat tie posledne dva turnaje,cize bud nech to zrusia,alebo ak by to bolo mozne,ze by som hral na niekoho kto je zo Slovenska/Ceska,len neviem ci sa mi bude dat prihlasit,lebo buduci tyzden som v Rakusku este
-
som za pripisanie nejakeho priemerneho poctu bodov
..palo je sice velka konkurencia, ale tiez mam rad fair play a PP turnaje su pre mna tiez vysoko prestizna zalezitost
..palo je sice velka konkurencia, ale tiez mam rad fair play a PP turnaje su pre mna tiez vysoko prestizna zalezitost
Naposledy upravil keso26 dňa 10 Dec 2008 12:23, celkovo upravené 1 krát.
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
souhlasím s nejakou náhradou a nabizim svuj nick ve prospech jmenovce
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
AP-iku diky,ty uz nechces hrat?,ja dufam,ze to vyriesi U***et,ze budem moct normalne hrat,lebo neviem ako to blokli,ci sa budem moct pod tvojim nickom z Rakuska prihlasit
-s tymi bodmi to teda vlado nejako vyries,pripadne to este hod do diskusie OPT,aby sa aj ostatni mohli vyjadrit
-s tymi bodmi to teda vlado nejako vyries,pripadne to este hod do diskusie OPT,aby sa aj ostatni mohli vyjadrit
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.