Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

to mysak

Odoslaťod APminer 10 Dec 2008 19:56

co takhle pro nas eng analfabety to napsat cesky - aspon obsah (i kdyz naznak myslenky jsem mozna pochopil) :)
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Re: to mysak

Odoslaťod keso26 10 Dec 2008 20:11

APminer napísal:co takhle pro nas eng analfabety to napsat cesky - aspon obsah (i kdyz naznak myslenky jsem mozna pochopil) :)

Apik ide o to, ze niekto dal podnet na vysterovanie a PS zistili, ze v niektorych sng spolupracovali dvaja hraci. Nastastie ale stihli takto odohrat len par turnajov. Blokli im konta a zmrazli peniaze, ktore podla nejakeho kluca, na ktory sa nemaju dotycny pytat prerozdelili medzi poskodenych.

No a potom este pisu, ze pre PS je prvoradym cielom ferovost a poctivost vsetkych hier a ze nebudu trpiet akekolvek podvadzanie a collusion a ze tvrdo pracuju na tom, aby podobnym veciam zabranili. Dakuju, ze ostanes verny PS a nemas vahat sa obratit na support s akoukolvek otazkou :)
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

Re: Poker Stars

Odoslaťod Pepi 10 Dec 2008 20:30

Ja som uz raz tiez na PS daval podnet na "spolupracovnikov". Ostal som pri 6max SnG pri stole s dvoma chlapikmi, ktori boli z jedneho mesta. Vzdy ked jednemu z nich chybali chipy, tak mu ten druhy "odlial". A este predtym, ked sme boli pri stole viaceri, tak robili kadejake movy na vyhananie ostatnych hracov z potu. Tak som poslal podnet na support, nech to presetria. Presetrili dane SnG aj predosle Sngcka v ktorych hrali a odpisali mi, ze nevedia nikaj dokazat, ze kolaboruju. A este som dostal sprda, ze som sa ich priamo opytal v chate, ze ci cheatuju. No co som to mal nechat tak? Ale najblizsie asi necham a az potom to dam presetrit. Kedze vidim aj podla mysakovho, aj podla barinovho prikladu (boti na FTP superturbach), ze potom svoje prachy uvidim...
Obrázok používateľa
Pepi

Založený: Okt 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod mysak 10 Dec 2008 21:03

[quote="keso26"]pekne, paradicka. Kto inicioval vysetrovanie ? ..Ty alebo niekto iny a Tebe len prisiel tento e-mail, ako zucastnenemu hracovi. Sranda, ze si volakto taky jasny signal, ze niekto spolupracuje aj vsimne pri tych objemoch sng co ginderi davaju.[/quot

nn ja jsem nikam nepsal , jen dnes prisel tenhle mail. Ono pri multi tablingu nemas ani sanci mit nejake podezreni na nekoho
Obrázok používateľa
mysak

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod APminer 12 Dec 2008 15:17

v 19:00 je freeroll o 500$ - k EPT Praha , heslo je nazev fotbaloveho (i hokejoveho) pražskeho klubu a neni to ten, kteremu fandi AC vonmilan ;)
Obrázok používateľa
APminer

Odoslaťod majkel_77 12 Dec 2008 16:05

APminer napísal:v 19:00 je freeroll o 500$ - k EPT Praha , heslo je nazev fotbaloveho (i hokejoveho) pražskeho klubu a neni to ten, kteremu fandi AC vonmilan ;)

nice ale je to case sensitive? nechce mi to brat

dik
majkel_77

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod APminer 12 Dec 2008 16:30

majkel_77 napísal:
APminer napísal:v 19:00 je freeroll o 500$ - k EPT Praha , heslo je nazev fotbaloveho (i hokejoveho) pražskeho klubu a neni to ten, kteremu fandi AC vonmilan ;)

dik

nevim co je "case sensitive" - ne mne musis cesky !!!
ja jsem regnuty :) mozna se zkus podivat na live prenos (aby tam nekde na jejich servru byla tvoje IP adresa) ;-)
Obrázok používateľa
APminer

Odoslaťod 1zart1 12 Dec 2008 17:10

Aj ja som sa regol bez problemov, ale je tam vela hracov...
1zart1

Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Odoslaťod APminer 12 Dec 2008 17:23

1zart1 napísal:Aj ja som sa regol bez problemov, ale je tam vela hracov...

rozprasime je mladochy :friends2: :gl:
Obrázok používateľa
APminer

Odoslaťod majkel_77 12 Dec 2008 17:31

APminer napísal:
majkel_77 napísal:

dik

nevim co je "case sensitive" - ne mne musis cesky !!!
ja jsem regnuty :) mozna se zkus podivat na live prenos (aby tam nekde na jejich servru byla tvoje IP adresa) ;-)

uz som tam, myslel som ci to rozlisuje velke a male pismena ale ja som len preklepoval...dik :vitaz:
majkel_77

Založený: Okt 2008
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!