Turnaje / Freerolly

Diskusia k herni U***et poker

Re: U***et

Odoslaťod APminer 10 Dec 2008 12:40

palo1973 napísal:AP-iku diky,ty uz nechces hrat?,...

nedari se mi a odehraji asi jen na B**n zitra (mam tam jeste par drobnych) a pokud poradne nezaboduji, tak odstupuji ze zavodu z duvodu dusevniho vycerpani :bye:

na OPT jsem :fish: , :ovca: a :lama: a to vse dohromady :bye:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod palo1973 11 Dec 2008 13:16

Slavny U***et po dvoch dnoch odpovedal na moj mail,ze to posuvaju dalej :good: ,super zakaznicky servis!!!
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod unibet 11 Dec 2008 16:11

Nazdar Palo,
mrzi me to, ale opravdu jsem netusil, ze nekteri cesti si slovensti hraci hraji pod Rakouskem ci jinama statatma.
Turnaje organizovane pro hrace z dane komunity budou nastavene vetsinou jen pro dane staty, aby se predeslo naslednemu manualnimu vyrazovani hracu z jinych statu, na ktere si vetsina pote stezuje. Souhlasim ze to ma svou vahu predevsim u freerollu, ale myslel jsem ze ani napr na OPT neni zadouci, aby se mezi vyherce zamichal nejaky polak ci podobni...

Diky za pochopeni. Do priste ti to zkusim nejak nastavit aby ti to slo.

LaĎa
unibet

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod palo1973 11 Dec 2008 17:00

U***et napísal:Nazdar Palo,
mrzi me to, ale opravdu jsem netusil, ze nekteri cesti si slovensti hraci hraji pod Rakouskem ci jinama statatma.
Turnaje organizovane pro hrace z dane komunity budou nastavene vetsinou jen pro dane staty, aby se predeslo naslednemu manualnimu vyrazovani hracu z jinych statu, na ktere si vetsina pote stezuje. Souhlasim ze to ma svou vahu predevsim u freerollu, ale myslel jsem ze ani napr na OPT neni zadouci, aby se mezi vyherce zamichal nejaky polak ci podobni...

Diky za pochopeni. Do priste ti to zkusim nejak nastavit aby ti to slo.

LaĎa

Predtym ako nieco zmenite by nebolo zle si precitat stanovy danej sutaze,ci je organizovana pre ceskych alebo slovenskych hracov ci pre navstevnikov pokerportal.sk.

Pokial viem pocas OPT sa nikto nestazoval,cize to bolo vyslovene smiesne rozhodnutie,nehovoriac o tom,ze to bolo po polovici sutaze.

Dalsia vec je,ze v 21.storoci v case ked sa Europa zjednocuje je to divna argumentacia,s tym "zamichanim polaka",ja naopak nie som ziadny rasista ani xenofobista a nemam nic proti tomu,aby sa zucastnil ktokolvek,kto je clenom pokerportalu.

Tak ci onak je vdaka U***et cela tato seria neregulerna.
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod yegon 11 Dec 2008 17:10

to je co za blbost? preco by OPT malo byt obmedzene na cechov a slovakov?
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod 7castle 11 Dec 2008 17:34

Palo/Yegon,

dnesna uputavka na turnaj na bwine hovori ze "10. turnaj najväčšej česko-slovenskej online pokrovej ligy: Online Poker Tour 4, v ktorej sa hrá o prémie $3500!".

Cim chcem len povedat ze ja som to bral odjakziva tak ze to je naozaj LEN pre slovakov a cechov. Nevravim ci je to dobre alebo zle ale tak to chapem.

To ze si Palo kvoli administrativnej chybe nemohol hrat je druha vec a beriem ze ta to nestvalo, mne to vadi tiez, lebo takto to nebude uplne fer. :(
7castle

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 24 krát/148 krát

Odoslaťod 1zart1 11 Dec 2008 17:41

yegon napísal:to je co za blbost? preco by OPT malo byt obmedzene na cechov a slovakov?

???? som prekvapkany, ze to tak nie je...
1zart1

Poďakoval/li: 9 krát/17 krát

Odoslaťod palo1973 11 Dec 2008 17:49

-jasne,ze by to malo byt pre nas len,ale na to su predsa hesla,plus da sa to inak osetrit,napr.tym,ze by sa pripadnym "votrelcom" nezaratali body,tym padom by nam "nezobrali" z nasho kolaca 3500...

-mna to fakt vytocilo,lebo da sa povedat,ze som si par veci zmenil len koli OPT 4,plus riskujem pokoj v rodine,ze budem hrat poker este aj na Vianoce a potom toto.....

-nehovoriac o tom,ako "fantasticky" som potom hral a kolko ma to stalo,ale to je uz moj problem a moja blbost
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod palo1973 14 Dec 2008 16:17

U***et zabudol uz dva krat na nedlne freerolly a zabuda aj odpisovat na maily :fool:
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod APminer 14 Dec 2008 16:55

palo1973 napísal:U***et zabudol uz dva krat na nedlne freerolly a zabuda aj odpisovat na maily :fool:

trosku zacinaji nestihat - moc si toho nabrali a ted jim to nejak unika mezi prsty :(
Obrázok používateľa
APminer

Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Unibet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!