The best bonus
Počet príspevkov: 24 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: The best bonus
to meno a email musia byt rovnake , cize mama musi mat mb account , inak budes mat problemy. Ale to neni problem aby mala a nemusi o tom ani vediet
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
na U***et sa da clearovat 1000 eur bonus easy ale treba hrat od NL25 vyssie. vychadza to na 50% rb
- cstrike22
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
pozor na toto, spravis to na mamu a budes potrebovat jej ebanking na vlozenie aspon 5 eur aby sa to verifikovalo a nepicovalo(jej ucet)..ked jej len zalozis MB a posles zo svojho budes mat limit asi 30k len a jednak to do mna picovalo ked som chcel dat do herne ze nabite svoje MB...nie nemam ucet na mamu:D
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
-ako je to s posielanim medzi mb a mb?
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
MB moze zalozit bez nicoho a budes mat limit len 30K ... ale ja myslim ze pre NL10 hraca to az taky problem neni ne ? a keby to nejak velmi narastlo na tom fulltitle nahodou tak sa uz s mamou nejak dohodnes
Napriklad verifikujes adresu a limit je hned vyssi.
Napriklad verifikujes adresu a limit je hned vyssi.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Z MB na MB mozes posielat ako sa ti chce a behom sekundy je to na druhom MB. Zaplatis len max 0,7$ poplatok. Problem je len v tom, ze ked jeden MB ucet neoveris, tak na nom mozes urobit len operacie do urcitej hodnoty, ako bolo spominane vyssie.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
buschle napísal:Najlepsi na clearovanie je FT imo , mas 27% RB (cez fulltiltrakeback.com) plus 100% bonus clearovatelny podla vysky v kladu a Mas na to 3 mesiace.
na NL10 je FT este v pohode je to najnizsi limit na CG, ked selektujes stoly tak najdes plno ryb .. od NL25 hustota oproti inym hernam.
Nevidim, jediny dovod preco sa registrovat na FT cez fulltiltrakeback.com ked v podstate to iste a omnoho viac dostanes pri registrovani sa cez pokerstrategy, dostanes 50+50 starting capital (nepovazuje sa za first depozit), rychlo to clearnes nahodis 600 dolcov a clearujes znova. V pripade, ze uz si dostal love do inej herne tak rovno vlozis a clearujes.
- Barin
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
A ake mate skusenosti s apokersavvy? Myslim ze dzejkej nieco clearnul, ale neopytal som sa ho, ci to bolo na NL10, alebo vyssie.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
zatial s pokersavvy pockajte radsej
ja som clearoval B**fair na NL10 a na zaciatku sign-upu u B**fair mi poslali mail, ze moj ucet je trackovany, ale ked som to pred 3 tyzdnami dotukol a splnil podmienky, tak mi prislo, ze trackovany nie som .. teraz sa s nimi natahujem, pricom B**fair kazdy tyzden znizuje pocet bodov o 15%, cize uz vlastne ani nesplnam podmienky .. akurat dnes som im pisal a povedzme, ze som bol velmi asertivny, tak som zvedavy co odpisu
ako su zaujimavi a necital som o nich nejake staznosti, ale toto je zatial moja jedina skusenost a veru nic moc ..
EDIT: inak ten ich B**fair promotion sa clearuje superrychlo, par vecerov pri NL10 a je to .. len kedze z toho clearnutia este z toho nemam ani omrvinku zatial, tak sa mi tazko odporuca
ja som clearoval B**fair na NL10 a na zaciatku sign-upu u B**fair mi poslali mail, ze moj ucet je trackovany, ale ked som to pred 3 tyzdnami dotukol a splnil podmienky, tak mi prislo, ze trackovany nie som .. teraz sa s nimi natahujem, pricom B**fair kazdy tyzden znizuje pocet bodov o 15%, cize uz vlastne ani nesplnam podmienky .. akurat dnes som im pisal a povedzme, ze som bol velmi asertivny, tak som zvedavy co odpisu
ako su zaujimavi a necital som o nich nejake staznosti, ale toto je zatial moja jedina skusenost a veru nic moc ..
EDIT: inak ten ich B**fair promotion sa clearuje superrychlo, par vecerov pri NL10 a je to .. len kedze z toho clearnutia este z toho nemam ani omrvinku zatial, tak sa mi tazko odporuca
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Ja rozmyslam nad chilipoker aj ked je to fcking iPoker. Ak som spravne cital na 100USD bonusu treba 4000 bodov a body iskavas aj ked nevstuppis do hry. Je na to 60 dni a ked za tych 60 dni urobim aspon polovicu bonusu, tak mi daju 50%.
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
Počet príspevkov: 24 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.