Poker Stars
POSILANI A VYBER
jo to je presne ono.Deposit pres visa kartu trva cca. 15 vterin,ale s vyberem už to tak valne neni:(treba u expektu trva vyber 5 pracovních dnu.
- dement12
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Vyber penazi
mam len otazocku. Vyberal uz niekdo zo slovenska peniaze z Poker Stars ? Ako urobit deposit cez VISA nie je problem , ale pri vybere prevedu spet len tolko kolko som vlozil. A vyber sekom sa mi zda neuveritelne zdlhavy.Diky za odpoved
- kendy11
re vyber penazi
Na toto som sa pytal aj ja. Pisal som aj na poker stars support. Podla nich pre slovakov vyber na VISU len do vysky vkladu a potom len sek.(( Mna to dost hneva, lebo som tam chcel hrat. Ale nie za takych podmienok. Asi treba pockat, ked bude NETTEler aj pre nas, alebo porek stars zacne podporovat moneybookers. Takze teraz zvazujem Party
Poker.
Poker.
- flopi1
to HohoMan
Preto,ze NETleller Slovakov povazuje za "rozvojovu krajinu" a nepovoli nam zriadit si ucet. Viem to z vlastnej skusenosti. Hlavne ze Tajvan je pre nich ok. A radsej uz dost, lebo by som musel na tych hajzlov akurat nadavat.-))
- flopi1
to HoHoman
na svk nemame taky pokrok ako u vas :)
je to mozno nepochopitelne, ani ja to nechapem ale este aj africke krajiny mozu pouzivat NETeller, ale Slovensko bohuzial zatial nie...
je to mozno nepochopitelne, ani ja to nechapem ale este aj africke krajiny mozu pouzivat NETeller, ale Slovensko bohuzial zatial nie...
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
aha
samozrejme ze je to najlepsia herna a nikdy inde sa neoplati hrat -:))
ten sek cca to trva 24 dni od casu ked si to das poslat z PS.
ono su tam aj horsie krajiny ako SK v tom nettelere, tam ide podla mna o daku legislativnu blbost alebo ich lenivost spolupracovat s dakou bankou, holt sme maly trh.
a hohoman je to 1% v bankach u ans tak neprehanaj.
ten sek cca to trva 24 dni od casu ked si to das poslat z PS.
ono su tam aj horsie krajiny ako SK v tom nettelere, tam ide podla mna o daku legislativnu blbost alebo ich lenivost spolupracovat s dakou bankou, holt sme maly trh.
a hohoman je to 1% v bankach u ans tak neprehanaj.
- jonatanko
- Poďakoval/li: 1 krát/6 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.