The best bonus

Príspevky zo starej diskusie

Re: The best bonus

Odoslaťod palo1973 15 Dec 2008 21:53

-vsetci nadavaju na i-poker,ale ja som celkom spokojny,urcite lepsie ako ongame,co sa softu tyka,teraz skusam hrat 9 stolov a zatial v pohode,a aj tie vase pomcky tam funguju vraj normalne
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod hulmazas2 15 Dec 2008 22:06

palo1973 napísal:-vsetci nadavaju na i-poker,ale ja som celkom spokojny,urcite lepsie ako ongame,co sa softu tyka,teraz skusam hrat 9 stolov a zatial v pohode,a aj tie vase pomcky tam funguju vraj normalne

Ja nevravim, ze je rigged, alebo co, ale stoly su tam strasne tight a fakt si nespominam, kedy naposledy som hral na stole s PsF viac ako 30% na short handed. A to mam account na Mansion a na TonyG.
hulmazas2

Založený: Jan 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod dzejkej 16 Dec 2008 00:09

no iPoker na micro cash games uuuplne sucks, vela shortstackerov, ktori sa tam masovo narvali cez pokerstrategy a ine sajty a tie stoly su fakt tight .. na SNG je iPoker ale fajn - pekne zla uroven hracov tam je na nizkych buy-inoch .. ked iPoker, tak jednoznacne SNGcka/MTT :)
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod yegon 16 Dec 2008 00:37

dzejkej napísal:no iPoker na micro cash games uuuplne sucks, vela shortstackerov, ktori sa tam masovo narvali cez pokerstrategy a ine sajty a tie stoly su fakt tight .. na SNG je iPoker ale fajn - pekne zla uroven hracov tam je na nizkych buy-inoch .. ked iPoker, tak jednoznacne SNGcka/MTT :)

suhlas, ja som tam clearoval bonusy na jackpot SNGckach a bolo to za chvilu - rozumna strategia je mat vzdy aktivne konto na dvoch ipoker herniach, na jednej hrat len tolko aby si sa dostal na 3-ti VIP level kde rychlejsie nabiehaju body a na druhej (kde si uz na tom tretom VIP leveli) grindit - na konci mesiaca zrotovat a otvorit account na dalsej herni - tak sa daju tocit ich 600USD bonusy aj niekolko rokov a ak hras 20USD SNG tak ich v pohode vzdy za ten mesiac vyclearujes

neviem ako je to na cash games s tymi bonusmi ale potvrdzujem ze je to zamorene shortstackermi
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Predchádzajúca

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!