w4444x napísal:lol donk -ev background
s nadejou cakam kym buschle vyda nejake svoje photoshopy ako wide wallpapere + vies ako, my sedliaci sa radi divame na pasienky, ukludnuje nas to
w4444x napísal:lol donk -ev background
dzejkej napísal:"ten board je brutalne zly" + "to uz by bolo uplne, ze dovi-dopo" "co je velka krieda" + "nevydalo"
videjko je velmi fajne ..
- ukazal si, ze je table selection dolezity a ako na to, co sa casto nevidi v inych videach
- naznacena hra pri shortstackoch, male raisovanie z tvojej strany im kazi equity pri restealoch .. napr. casto shorstacky pouzivaju nejake restealovacie range a neuvedomuju si, ze spodok ich rangeov im zacne byt stratovy, akonahle maju o nieco vacsi stack alebo raise superov su mensie .. i ked na NL400 uz take chyby ti hraci nemaju
- pekny pristup k finalnemu vyberu stolov - mat nejaky ten docasny slot, kam davas stoly, cakas na staty a potom vymienas, ak je tam vacsi mozny zisk .. tym sa inspirujem aj ja na micro stakes, yeah
- tight hra na zaciatku , kym naberas ready a tym im zaroven znehodnocujes staty - najs
- celkovo velmi pekna analyza a dokonca v slovencine!
ja osobne by som tam na zaciatku rad uvital vysvetlenie vsetkych statov, nech je to na jednom mieste, trochu mi to tam chybalo
co sa tyka A9s ruky na 265A boarde (60. minuta), chcel si tam checknut s tym, ze keby si ho nemal, tak ho betujes .. hras takto vseobecne alebo proti tomuto superovi? ako potom hras taky board proti regularovi ak mas takuto silnu ruku a ako hras, ked misnes? vzdy bet?
zabudol si napisat poznamku k tej J3s short fishke, btw
great job
Naspäť na Videá z hrania pokru
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.