ah ten online :)

Príspevky zo starej diskusie

ah ten online :)

Odoslaťod Komedia 19 Dec 2008 05:51

Zdravíčko borci :) Ako sa zbavit nutkania dávat si peniaze na online poker ked v live pokri ( cash aj turnaje ) som mesacne casto v pluse cca 6k za posledných 30 dní + 14k ( ako doplnok k výplate mi to celkom stačí nepotrebujem sa tým živiť ) :Bravo: ...a v online herniach co si vlozím to vsetko prehrám... Proste live hravam ovela radsej a ovela efektivnejsie...Lenze co po veceroch doma robit mam si odinstalovat vsetky online herne :D? hrat microblindy od 0.02 0.05 ma nebaví a na NL30 by som na kvalitný bnkrollmngmnt ( 25x max buy-in ) musel vlozit 15k naco by som musel setrit a nakoniec by mi bolo luto si vlozit 15 tisic na internetový poker... :huh: otázka znie : Nasetrit na bnkrollmngmnt a roztocit to alebo zabudnot na online poker ak ten nazivo milujem :wall: ?
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Re: ah ten online :)

Odoslaťod admin 19 Dec 2008 06:14

Ono ten bankroll management by mal samozrejme platit aj pre live hru, nechceme predsa skrachovat, nie?

V online herniach su na rovnakych limitoch podla mna urcite lepsi hraci. Ked live hravas ovela radsej a ovela efektivnejsie tak jasne ze hravaj live, tam neni co riesit. Ked nemas co robit doma po veceroch ako pises, tak si skus najst frajerku alebo pozeraj TV alebo chod hravat live, som myslel ze live sa hrava hlavne po veceroch :)

A k tvojej zaverecnej otazke neviem co povedat, ak sa necitis na online hranie alebo sa ti online nedari, tak jednoducho nehraj, alebo si skus nastudovat viac informacii o online hrani, mozno sa darit zacne :)
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Odoslaťod buschle 19 Dec 2008 07:48

Komedia napísal:Zdravíčko borci :) Ako sa zbavit nutkania dávat si peniaze na online poker ked v live pokri ( cash aj turnaje ) som mesacne casto v pluse cca 6k za posledných 30 dní + 14k ( ako doplnok k výplate mi to celkom stačí nepotrebujem sa tým živiť ) :Bravo: ...a v online herniach co si vlozím to vsetko prehrám... Proste live hravam ovela radsej a ovela efektivnejsie...Lenze co po veceroch doma robit mam si odinstalovat vsetky online herne :D? hrat microblindy od 0.02 0.05 ma nebaví a na NL30 by som na kvalitný bnkrollmngmnt ( 25x max buy-in ) musel vlozit 15k naco by som musel setrit a nakoniec by mi bolo luto si vlozit 15 tisic na internetový poker... :huh: otázka znie : Nasetrit na bnkrollmngmnt a roztocit to alebo zabudnot na online poker ak ten nazivo milujem :wall: ?

Naco ti je 15K deposit , staci ti 150usd a na NL10 s nejakym bonusom spravis 500usd za mesiac a mozes hrat NL25.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

2 buschle

Odoslaťod Komedia 19 Dec 2008 16:26

mas uplnu pravdu :poklona: len tazko mi je hrat blindy v prepocte na slovensku menu 1/2 koruny (NL10) :) príklad - 89s na neskorej pozicii raise na 0.3 (6 korún ) týpek zamnou( pokial to nieje uplny tight ) ma 3betne 0.8-0.9 ...sice som mimo poziciu po flope ale tak dám mu to...neze by som mu neveril ale proste neni to premna vela aj na s connector aj ked viem ze ak ma 3betne asi to nebude len tak :) ak si dam deposit 90 usd ako naposledy...krasnou hrou ( počnuc maximalneho vnimania superov ich showdownov co kto ako kedy kde) po 2x 8 hod hrania som urobil 190usd...len potom to ide...nevazim si peniaze a ide to dole kopcom ( dorovnávam nezmyselné veci :wall: ) pritom live si to dovolím len vinimocne lebo vidím silu cashových alebo turnajových zetonov a preto na live idem do zisku :smola: aj ten online turnaj este zahrám celkom kvalitne ale ten cash :) no coment pre mna :D
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod w4444x 19 Dec 2008 17:01

kokos keby sa live dali hrat aspon 4 stoly som milionar asi
Obrázok používateľa
w4444x

Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Odoslaťod yegon 19 Dec 2008 18:27

mne pomaha ked sa na poker divam ako na videohru a nebriem chipy ako peniaze, dovoluje mi to hrat nizke limity rovnako ako vysoke co ma dve vyhody

- na nizkych limitoch hram zodpovedne a nedorovnavam so somarinami lebo je to malo penazi
- na vysokych limitoch hram odvazne a nebojim sa hrat agresivne alebo bluffovat aj ked ide o vela penazi

dobre je tiez nepozerat sa na poker ako na sposob zarabania penazi ale na zabavu a intelektualnu vyzvu - aspon teda kym clovek nehra nl1k+
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod cstrike22 19 Dec 2008 20:01

w4444x napísal:kokos keby sa live dali hrat aspon 4 stoly som milionar asi

ale ale da sa to v poho aj na jednom :P
cstrike22

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod buschle 19 Dec 2008 20:06

yegon napísal:dobre je tiez nepozerat sa na poker ako na sposob zarabania penazi ale na zabavu a intelektualnu vyzvu - aspon teda kym clovek nehra nl1k+

nema kazdy ranč s konmi :what: , ja to berem ako peniaze aj na NL50 :lol3:
Obrázok používateľa
buschle

Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod yegon 19 Dec 2008 20:20

a nehralo by sa ti ovela lepsie ak by si to bral len ako nepodstatne ciselka na obrazovke? :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod w4444x 19 Dec 2008 23:00

cstrike22 napísal:
w4444x napísal:kokos keby sa live dali hrat aspon 4 stoly som milionar asi

ale ale da sa to v poho aj na jednom :P

pockaj tym si chcel povedat ze si milionar :) ? DANOVAKOV NA TEBA :D
Obrázok používateľa
w4444x

Poďakoval/li: 9 krát/64 krát

Ďalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!