Poker Stars
Re: ok
neber to zle joco,
kravina bolo asi silne slovo :) ale to co si napisal nie je mozne ak mas odohratu dostatocne vysoku vzorku ruk. Ak by to tak bolo tak by sa na PS nedalo vyhravat a pokial viam tak dobri hraci dlhodobo vyhravaju :)
skusim vytiahnut tie cisla z pokertrackeru, mam tam okolo 200k odohratych ruk tak by to mala byt slusna vzorka
kravina bolo asi silne slovo :) ale to co si napisal nie je mozne ak mas odohratu dostatocne vysoku vzorku ruk. Ak by to tak bolo tak by sa na PS nedalo vyhravat a pokial viam tak dobri hraci dlhodobo vyhravaju :)
skusim vytiahnut tie cisla z pokertrackeru, mam tam okolo 200k odohratych ruk tak by to mala byt slusna vzorka
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
allin preflop alebo hrat vela ruk o malo chipov?
vsetko ma svoje miesto
ked mas 1500 chipov a blindy su 10/20 mozes si dovolit hrat vela ruk
ked mas 1500 chipov a blindy su 100/200 tak uz mozes hrat len allin alebo fold
ked mas 1500 chipov a blindy su 10/20 mozes si dovolit hrat vela ruk
ked mas 1500 chipov a blindy su 100/200 tak uz mozes hrat len allin alebo fold
-
Re: Re: ok
JJ ja mam 450K ruk na PS a suhlasim tie percenta su podobne ako u teba .A ked pozres v PT najviac sa da prechrat s rukami A A a K K alebo A K .... lebo treba vediet aj zlozit take ruky.Tie su silne ale iba preflop ale ked flop nesedi tak uz tie percenta mozu bit velmy neprijemne :-[ a niekedy aj su preto treba sledovat hracov ktory hraju iba take prem. handy a ich sa da lachko porazit :) Ked vies co ma super v ruke tak Poker je EASY GAME *JOKINGLY*
- Tomda888
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Re: Re: ok
Ja si mysli, ze AA a KK su super karty, len mi ich nevieme po zlom flope zhodit, co strasne boli hlavne pri cash game, preto som stale v minuse. Ale urcite za to nemozu karty!!
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: ok
Kua, pred chvilou som prehral s KK 17$ proti 22, ked mu prisla na turn, s tym sa neda PROSTE NIC ROBIT
- 1zart1
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
Re: Re: Re: ok
nahod handhistory nech sa poucime
a mozno niekoho napadne ako sa tomu da predist
a mozno niekoho napadne ako sa tomu da predist
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.