Poker Stars
KK
No ja by som na turne s KK keby nebolo na stole A , dal aspon 1x pot bet.. a keby ma reraisol 2x moj bet co je asi logicke tak to hodim o stol... z long runu sa to nevyplati typovat ze blufuje .. , a aby niekto blufoval reraisom po turne .... ked uz si mu nalozil preflop, flop , turn.. to uz by musel byt fakt magor :)
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
KK
myslim ze zart chcel skor polutovat :) bez toho ze napisal podrobnosti sa k tomu viac povedat neda
btw. buschle myslim ze ak by niekto dorovnal tvoj bet na flope s 22 v nadeji ze mu na turne pride tretia tak ako hovoris "to uz by musel byt fakt magor" :)
ale zase magori su strasne nedovercivi takze oni skor dorovnavaju lebo neveria ze nieco mas - hahahaha (22 is good)
btw. buschle myslim ze ak by niekto dorovnal tvoj bet na flope s 22 v nadeji ze mu na turne pride tretia tak ako hovoris "to uz by musel byt fakt magor" :)
ale zase magori su strasne nedovercivi takze oni skor dorovnavaju lebo neveria ze nieco mas - hahahaha (22 is good)
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Re: KK
Bolo to na Carbone a tom je myslim prednastavene, ze po zatvoreni herne sa hystoria vymaze. Ak sa dobre pamatam on dal All/jeho/ in preflop, takze tam bud dolozis, alebo nie. Rad chodim proti All inarom na preflope, ked uz toho vela nemaju pretoze dost casto tiltuju a ich ruka nezodpoveda navysenie, zial niekedy to proste nevyide
- 1zart1
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/17 krát
KK
tak to je potom o nicom s tym sa naozaj nic robit neda, ale preco byt smutny ved to je radostna situacia :)
alebo si este stale v zajati myslenia orientovaneho na vysledok? V pokri je vzdy dolezitejsie ci si sa spravne rozhodol nez ako to dopadlo, na karty nemas vplyv.
alebo si este stale v zajati myslenia orientovaneho na vysledok? V pokri je vzdy dolezitejsie ci si sa spravne rozhodol nez ako to dopadlo, na karty nemas vplyv.
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
zart
..ked na carbone kliknes na "Settings", potom na kartu "game", tak dole v okne "hand history" si prepnes z "until log-out" na pocet dni, kolko chces hand history zachovat, pripadne nastavis "for ever" ;) *THUMBS UP*
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
sunday million
Kvalifikoval som sa na sunday million,skoncil som 877...celkom dobry turnajik,len strasne dlhy ked sa tam prihlasi 6592 ludi :))
- jankohldm
- Založený: Máj 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Heslo na freeroll
Ahoj. Chci se zeptat jak je to s tim heslem na PS na ten ceskoslovenskej turnaj.(jinak moc dobra vec:-) ).
- Martin
Re: Heslo na freeroll
ja jenom jestli to bude pro vsechny toho 15.8. nebo jen pro vyvolene? a jestli to bude tady na pokerportalu na webu nebo to budete posilat registrovanym clenum na mail.
- Martin
Re: Re: Heslo na freeroll
Presne tak, pre vsetkych registrovanych na email ;)
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
Re: Re: Re: Heslo na freeroll
super;-) uz se tesim
- Martin
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.