Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod potkanko 17 Dec 2008 12:40

Nazdárek...

chcem sa spytat ci sa niekto sustredi vyslovene na sng a Battle of the Planets

http://www.P****Stars.cz/poker/promotions/battle/[/img]

min tyzden sa mi podarilo zahrat len nieco cez 20turnajov, hral som vsetko 6max a sparvil som okolo 400 bodov, co vsak nestacilo na itm...

tento tyzden chcem spravit 1OO sng a podla priemeru to nemoze byt problem sa dostat do prvej 10ny ... i ked.. za prvych 20 bolo 291bodov a dalsiu dvaciatku som strasne uponahlal aby som do konca tyzdna stihol 100 turnajov... a hned sa to odrazilo na bodoch..

mate nejake skusenosti? - pripadne tipy, ktore sng hrat? (10, 18, 27?) - skusil som vsetky a asi najviac mi vynasaju 6max... :vitaz:
potkanko

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod PEPOO13 21 Dec 2008 14:11

cely poker stars mi zacina poriadne liezt na nervy... aka je sanca ked mam na flope set a on 3 karty jednej farby, ze mu pride flash????? lebo mne sa to stane 8 x z 10, ze mam set, postupku alebo dva pary a tomu kto proti mne hra pride flash. a ked uz nahodou dostanem flash, tak minimalne 7x z 10 dostane ten proti komu hram na river full house... nechapem to, ved statisticky je to uplne nemozne....alebo 8 riverov z 10 mi prehra hru, kym som dovtedy lepsi... pride mi to ako posrany podvod...
PEPOO13

Založený: Dec 2008
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod yegon 21 Dec 2008 14:17

neboj vsetko je ok, take veci nieries - poker je svina alebo skor swin(g)a
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod buschle 21 Dec 2008 15:02

kokso , teraz som si dal na ongame turnaj 20+2 tretia hra si to rozdali QQ proti KK na flope KKQ ... hovorim si kokos , dobre ze nehravam turnaje... hned na to som ja chytil TT flop TJx , ja CB super raise ja AI... otaca JJ :crazy: what's going on here ? takze ne len na stars sa deju veci
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod wizdo 23 Dec 2008 02:00

Definitivne ONLINE poker je rigged....
dnes do mna vsetci kopali ako keby som bol anot urceny...ze sak on ma nato nervy tolko rpehravat....

AA vs 44 tipek raise ja rr on all in ja call...flop 4
AA vs KK turn K regular nepochopil ze ked je to tam tucne raisovane asik slaby nebudem:D
33 vs QJs flop 348 mal tam FD on si ma skludom reraisne all in river flush a full nikde
88 vs JJ vs AT flop 289 cely v jednej farbe,,bolo mi jasne podla betu a callu ze nic nemaju....teda iba FD....turn flush river no help
KK vs QQ flop QJx x A bolo mi jasne ze som prehral....
KJ vs J9 flop QT8 on check ja tiez turn A on bet ja donkraise ze mam A on all in ja call...river K...split...
AK vs A7 preflop all in s tipkom 89/70 flop 7 turn nic river A taky odkaz ze hahaha
KT vs 22 flop KT2 best spot asik co som si povedal ze OK dobra prehra...
atd..to este nie je koniec:D...ale viac si nepamtam...

a ohanat sa ze to sa otoci neberem...to je podla mna hovadina na ukludnenie proti TILT-u :D:D:D:....neotoci lebo dalsiu partiu nebudem hrat s tym sitmy hracom a nie je realne aby som s hracom zahral tu istu ruku a rovnake pozicie aspon 50 krat za zivot aby to malo zmysel..to ze sa to otoci...
ok....ja som sa konecne ukludnil a pome nahat aspon +-0
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod wizdo 23 Dec 2008 02:21

No a este som si ja dovolil slowplay....jezis strasne....preflop 4 call na moj raise s AQs..
AQs...flop KJT royal flushdraw a nuts,...na flope nevelky bet ledva polpotu...3 call....kukam ze fajn...turn blank ja check,,,niektory bet ja call ze sak ench idu aj dalsi...4-ty up by nebol zly....vsetko dullstaci ako ja...river J....keby aspon do royalu to dojde....ale ne...obrovsky pot...jeden co mal skoro fulstack to tam hodil...a za nim call...no callnut som musel...prvy mal KT a druhy KJ....heh...

ale som ticho....heh konecne set dorazil river full:D
umrem....ale dvaja hitnu na flope farbu....a ja set....ty kokos...

no konecne to ide...a uhral som even...ale ze onervy even ....2 3-te all iny:D:D:D...
wizdo

Odoslaťod wizdo 23 Dec 2008 02:58

Jaj milujem ten system ze dam si posledny "orbit a idem....

hned si nabijem 200Bb KK do AA...a to som to tam tlacit nejako necel...ale proti 55/40 si hovorim musim....
potom sety opat nic:D:D:D....dnes bol set pre man udesne stratova ruka...
potom hyper ryba co calluje board s AQJ s T2s a runer runer flush mu dojde na moje JJturn 7 river 8 ci take daco doslo...proste no scary ak by mal TK som bol aj tak bity....dalsich 150 BB het... a to to este 1 hral..cize pot sa zvacsoval geometricky...
a best hra...ja TJs flop T84 2 v mojej farbe on bet ja POTraise(uz ma to enbavilo tak som trosku hral sprosto) on call, turn A on bet moj all in co bolo skoro 100BB ze wtf?...normalne uz ma nutkalo fold ale potom wtf, nie....otocil AK(no raise preflop, ja z SB som tiez encel byt OOP a zvacsovat velmi pot on button, na flope dal 1/4 potu...heh..) river mne pomoc nic...tak dalsich 100+Bb v pazi:D:D:D...

myslim ze ONLINE pokru sa nejako nepacim....a ked azcnem hrat konecne lepsie a poucim sa z valstnych chyb...tak azcnem prehravat na setupoch:D:D:D...

GN GL a diky ze som sa mohol vypisat a ukludnit...ONLINE je rigged!!!!!!! a basta:DDDD :ROFL: :ROFL: :ROFL:
aj LIve je rigged:DDDako inak...
wizdo

Odoslaťod Renegade 23 Dec 2008 04:25

No :wizdo: sledujem ze ta :P****Stars: hodne rozladil, nechcel by som byt ten typek co to proti tebe uluckoval :pokerface:
Musel si ho obdarit peknymi nadavkami :facka: :zaucho: :voodoo: :lol3: :lol2: :lol2: :lol2:
Obrázok používateľa
Renegade

Založený: Sep 2007
Poďakoval/li: 31 krát/18 krát

Odoslaťod Sunwu 23 Dec 2008 10:15

wizdo, mozem ta potesit, ze si nebol sam. Ja vcera 2x set vs overset, set vs river flush, dva pary vs river straight, trips vs river flush a este aj vsetky blbe male poty, ked som bol blind a mal som napriklad K3 a super 72, tak na river 2 :wall:

bol som hore do pol druhej, co som nahanal even a vzdy, ked som sa k nemu priblizil na dohlad, tak drb, ziadne take Sunwu :Yahoo!:
Obrázok používateľa
Sunwu

Poďakoval/li: 7 krát/13 krát

Odoslaťod wizdo 23 Dec 2008 15:21

Renegade napísal:No :wizdo: sledujem ze ta :P****Stars: hodne rozladil, nechcel by som byt ten typek co to proti tebe uluckoval :pokerface:
Musel si ho obdarit peknymi nadavkami :facka: :zaucho: :voodoo: :lol3: :lol2: :lol2: :lol2:
ä

nebol vobec nadavane...ale trosku ze wtf what a play was that??...a spol...lebo ka mi niekto na moj3bet s AA supne all in s 44...tak ako za hral som dobre???

Sunwu napísal:wizdo, mozem ta potesit, ze si nebol sam. Ja vcera 2x set vs overset, set vs river flush, dva pary vs river straight, trips vs river flush a este aj vsetky blbe male poty, ked som bol blind a mal som napriklad K3 a super 72, tak na river 2 :wall:

bol som hore do pol druhej, co som nahanal even a vzdy, ked som sa k nemu priblizil na dohlad, tak drb, ziadne take Sunwu :Yahoo!:

no ja som uz bol +20BB a hovorim si nice posledny orbit= pockam si na blindy a idem het...ale nie....no neva

no ale napisal som to nie ako staznost...ale ja ked sa takto VYPISEM = NETILTUJEM...a ze po tych hrach :wall: :wall: nebyt tilt bolo dost tazke...som siahol po nudovej zbrani a napisal to sem na forum....
ale stale som zly hrac..som si mal povedat noa co ze som prehral 200BB sak koncim a basta...heh...

:wizdo:
wizdo

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!