Prosba
Počet príspevkov: 25 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Prosba
tak nic
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Nic osobne, ale jednak by som lockol tento topic a do podmienok pri regstracii dal, ze je to zakazene.
Prosit o peniaze pricom si nesplatil stare dlhy - no class at all
Bez urobit testy na PokerStrategy, ked si tak bez penazi, vycisti si bonus, vrat peniaze a potom sa tu da teoretizovat o poziciavani. Kto Ti pozicia teraz je IMO blb.
Prosit o peniaze pricom si nesplatil stare dlhy - no class at all
Bez urobit testy na PokerStrategy, ked si tak bez penazi, vycisti si bonus, vrat peniaze a potom sa tu da teoretizovat o poziciavani. Kto Ti pozicia teraz je IMO blb.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
vies ale pisal som tu ze som ochotny za tie peniaze nieco urobit takze to neni len take "pozicanie" v tomto pripade ...
no nic vidim ze som ostal nepochopeny
no nic vidim ze som ostal nepochopeny
- majko_007
- Založený: Máj 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
ty si ochotny za tie peniaze 'nieco urobit', nieco, co mne netreba..to je ako ked na mna pred metrom ciganka vybafne 'neste hugo bos?kvalitka ber teraz som to ujebala'..nie nechcem, ked nieco chcem, tak si to kupim, inymi slovami ked niekto bude chciet php, mysql a ine veci co dokonale ovladas, vyhlada ta cez net(mas predsa referencie atd) a zaplati ti za nieco,co chce:)
agreed with JK-lock,ban?:)
agreed with JK-lock,ban?:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Počet príspevkov: 25 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.