Poker Stars
Re: Poker Stars
No taky se přidám se včerejším zážitkem z PS . Chytnul jsem 99 . 6h SnG . Blindy uz vysoke 200/100 . Flop 7,9,6 . No flop nic moc, ale nebylo na co cekam sel jsem all , manik call , rikam si co asi ma a koukam JQ, rikam si tak to je v poho. turn 10 , zacinam byt neklidnej, ale co a je tu river . Co myslite , že přišlo. 8 je spravne . Jeste se mně do chatu vysmál , že dnes poprve depozitnul a uz patej turnaj za sebou vyhrava :-) .
-
m42orion - Príspevky: 34
- Založený: Okt 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Ja hral vcera nightly seventy grand a vypadl jsem 19 na 77 vs A4o, Turn Ace, fuck X-mas :-) , prvni bral 13K a ja 250
- BarvyMAN
- Založený: Feb 2007
pockaj to bol ten 50USD BI? ved handy co si z neho postoval boli uz len 3 ludia na stole som myslel ze to bolo FT a ze doteraz lezis opity niekde pri ceste
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
aha, to som zle pozeral este bol plny stol, len som neni zvyknuty na format HH na pokergamers
skoda ja som cely den v tom ze niekto z nasich zase pekne urval paradny vysledok a to som sam seba sa oklamal
ale aj tak gratz
skoda ja som cely den v tom ze niekto z nasich zase pekne urval paradny vysledok a to som sam seba sa oklamal
ale aj tak gratz
-
Heh, ze pri ceste ozraty :-) - jako lezel bych no :-)
Je to skoda, nejvic funny je, ze jsem to hral vcera po pate v rade a predtim jsem vypadnul 3x na AA, po ctvrte na AK a vcera jen na 77 , takze pohoda...
Diky, ale 200 bucku je fakt nic
Je to skoda, nejvic funny je, ze jsem to hral vcera po pate v rade a predtim jsem vypadnul 3x na AA, po ctvrte na AK a vcera jen na 77 , takze pohoda...
Diky, ale 200 bucku je fakt nic
- BarvyMAN
- Založený: Feb 2007
no jo no ked ja som ta uz videl v top 3 sakra tak som bol z toho napichany
-
Ahojte. Chcem sa opytat ci tu ma niekto skusenosti s posielanim Poker Stars veci(oblečenie). Ako dlho to asi chodi. V emaili mi pisali ze 4-6 tyzdnov. Cas mi nevadi len aby to prislo. Je tu niekto taky komu to vcas dorucili ?
- Pokermaster
- Založený: Nov 2007
casto to chodi ovela skor
PS rulezzz
PS rulezzz
-
25% Reload Bonus
To celebrate the holidays, P****Stars is giving you a gift – a 25% reload bonus up to $150*! The qualifying deposit period is from now until December 31 at 23:59 ET. To receive the bonus, enter the code PS25 into the bonus code field of the Cashier when making your qualifying deposit. Restrictions apply – visit our Deposit Bonus page for details.
pre A. jazyka neznalych reload bonus na PS
To celebrate the holidays, P****Stars is giving you a gift – a 25% reload bonus up to $150*! The qualifying deposit period is from now until December 31 at 23:59 ET. To receive the bonus, enter the code PS25 into the bonus code field of the Cashier when making your qualifying deposit. Restrictions apply – visit our Deposit Bonus page for details.
pre A. jazyka neznalych reload bonus na PS
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
Nechapem preco ma tato herna tak neznasa, hral som 4 step kvalifikacie za 27$, na jednom som postupil a na ostatnych 3 vypadol takto, vsetko allin preflop ked ja som raisol 4x BB a super isiel allin, tak som dorovnal. v tom s KJ som isiel allin hned ja, to bolo tesne po tych river zazrakoch trocha v tilte som sam seba presvedcil ze to by musela byt sakra nahoda aby mal prave nieco lepsie ako KJ.
Taketo privitanie tu zazijem vzdy, uplne ma to znechuti a cashoutujem. Potom niekedy po 2 mesiacoch sa vratim, zahram si par turnajov, rovnake nestastie na river, cashout a zasa prec
No proste niektore herne ma u seba nechcu.
Taketo privitanie tu zazijem vzdy, uplne ma to znechuti a cashoutujem. Potom niekedy po 2 mesiacoch sa vratim, zahram si par turnajov, rovnake nestastie na river, cashout a zasa prec
No proste niektore herne ma u seba nechcu.
-
admin - Príspevky: 22444
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.