lovec velryb (teh yegon blog)
Re: lovec velryb (teh yegon blog)
treba popracovat na tych noshowdownoch to je asi to co ta taha teraz dolu , teda ak vypustime badluck ofc
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Yegon, Tvoje kvality Ta beton posunu dalej uz coskoro. Ty najdes recept a vratis sa ako novy este monstroznejsi a skillovejsi ako doteraz
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
no jo som lama ale ta cervena ciara este neznamena ze musim byt v minuse, vacsinou modra zachrani situaciu
pre porovnanie v prvych 4500 handach mesiaca som mal SD winnings +5200USD
v poslednych 9000 handach mesiaca som mal SD winnings +800USD
to je trosku rozdiel a niekde tie love musia potom chybat
pre porovnanie v prvych 4500 handach mesiaca som mal SD winnings +5200USD
v poslednych 9000 handach mesiaca som mal SD winnings +800USD
to je trosku rozdiel a niekde tie love musia potom chybat
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
pochlapil som sa trosku dnes a udrzal som cervenu na nule, bohuzial modra stale nejak nechce spolupracovat no ale co s nou svinou jednou
hral som trochu agresivnejsie nez obvykle, zobral som si priklad z buschleho a ferkana a 3betoval 7,1%
btw na Stars na NL400 celkom slusne naskakuju bodiky cca 0,5 bodu na ruku, myslim ze pri troche obetavosti by sa tam dala supernova spravit za nejake 2-3 mesiace
btw2 na stars dealuju nejake horsie ruky alebo co, na niektorych stoloch som mal stats ze 11/11 a 3b% 10 LOL, niekde dokonca 7/7 a pritom v tom istom case ne party som hral 26/22
btw3 vsimol som si ze na stars maju vsetcia v oblube minraisovat flop s lubovolnou rukou tak som na to prestal skladat druhy par a lepsie a fungovalo to
hral som trochu agresivnejsie nez obvykle, zobral som si priklad z buschleho a ferkana a 3betoval 7,1%
btw na Stars na NL400 celkom slusne naskakuju bodiky cca 0,5 bodu na ruku, myslim ze pri troche obetavosti by sa tam dala supernova spravit za nejake 2-3 mesiace
btw2 na stars dealuju nejake horsie ruky alebo co, na niektorych stoloch som mal stats ze 11/11 a 3b% 10 LOL, niekde dokonca 7/7 a pritom v tom istom case ne party som hral 26/22
btw3 vsimol som si ze na stars maju vsetcia v oblube minraisovat flop s lubovolnou rukou tak som na to prestal skladat druhy par a lepsie a fungovalo to
-
lol akoze vojdem do garaze a male maca dalo novy level ze ako sa da spat - asi bola chladna podlaha
-
lol to je fotomontaz
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
konecne aspon trochu rozumny den, ako som uz pisal podstatne som zvysil % 3betovanie v pozicii, kupodivu dnes mi nevydalo ani na jeden bluff4bet, zato proti mne jeden typek nejak ozil a v kuse ma 3betoval, stackol sa proti mne s AQo allin pf, dokonca ma bluff4betoval UTG proti CO a foldol na moj push
pozeral som ruky ale nevidel som nic hodne diskusie
pozeral som ruky ale nevidel som nic hodne diskusie
-
Uspesnost Cbetov
Aku mas yegon?...ja mam 49%...sice malo ruk, ale aj tak sa mi zda, ze by to mohlo byt aspon 70%
- hulmazas2
- Založený: Jan 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: Uspesnost Cbetov
hulmazas2 napísal:Aku mas yegon?...ja mam 49%...sice malo ruk, ale aj tak sa mi zda, ze by to mohlo byt aspon 70%
okolo 42%
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.