1. hand KQo vs A3o - nepaci sa mi ten raisnuty flop, ak niekto donkuje v multiway vacsinou je to silna ruka. Samozrejme ze niekedy su to aj blufy, ale to skor v HU. Na turne triafas a kontrolujes pot, co sa mi zda velmi dobre, ale potom na river s TP nemozes raisnut AI imo. Ak si presvedceny o tom ze je to blocking bet, tak na raise by mal villain zlozit. U mna urcite len call.
2. hand JJ vs 77 - limp/call pf a donk/reraise flop mi pride hodne podozrivy. Ten flop je naozaj silne drawy a cast jeho range budu tvorit kdejake monsterdraws + komba no a potom sety. Dalej su tam pockets TT+. Neviem Ja by som v tej chvili asi volal, pozrem este co na to vravi pokerstove.
3. hand 66 vs 99 - myslim, ze uplna pohoda a standard, dokonca este dobre, ze to bol len middle stack
4. hand QQ vs JJ - hodili by sa stats, myslim ale ze zahrate v poriadku. On Ti neveri kedze otvaras z BTN, Ty mu neveris, lebo si myslis ze on Ti neveri kvoli tomu ze otvaras z BTN a AI uz callnut musis
5. hand AQs vs KTo - jj, ten cbet je na tak superdrawy flope strasne malinkaty. Ten River urcite check behind, tam uz hrozi uplne vsetko (board je parovany, su tam flushe aj str8s) a len tazko tu budes s TPTK tak casto vpredu, aby si si to mohol dovolit valuebetovat. No ale to vies sam, ze si to domrvil
6. hand QQ vs AJo - njn, zahrate ok.