TuKEho blog
Re: TuKEho pokrový blog
ja nechapem tieto vase runy ja hravam ked hravam po 2 hodky, radsej 3x denne alebo 4, ale hrat 4hodiny vkuse je uz vela na moju psychiku, oci, chrbat, nervy..
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
TuKE, ty mas seriozne problemy so svojim even huntenim a tilvom, je Ti to jasne?
Ale gratz k nule a k tomu, ze Ti to trvalo iba 10 hodin, cez ktore si nenavidel zivot .. to sa oplati .
Inak ta $320 ruka je sick vec, som ani netusil, ze to takto platia .
Ale gratz k nule a k tomu, ze Ti to trvalo iba 10 hodin, cez ktore si nenavidel zivot .. to sa oplati .
Inak ta $320 ruka je sick vec, som ani netusil, ze to takto platia .
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
dzejkej napísal:TuKE, ty mas seriozne problemy so svojim even huntenim a tilvom, je Ti to jasne?
Ja a problémy? Žiadne problémy
Dokonca by som povedal, že svoj tilt zvládam čím ďalej, tým lepšie, som myš ani klávesnicu nerozbil skoro celé 2 mesiace, to je megaúspech.
dzejkej napísal:Inak ta $320 ruka je sick vec, som ani netusil, ze to takto platia .
To som netušil ani ja, keby som to tušil, tak s any2 som instaallin
To je, ale iba nejaká akcia tento posledný týždeň medzi Vianocami a Silvestrom.
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
omg donk to co bolo za fold v tej milestone hande ...
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Z dnešnej session nič nebude.
Rozhodol som sa, že prerozdelím miesto na diskoch a teda zväčším partíciu systémového disku, aby som mohol pracovať s videom a PT3 exportom a importom.
Človek by čakal, že keď mu ten Paragon Partition Manager napíše, že to bude na 30 minút, tak sa z toho nevykľujú 4 hodiny
Nevadí, mám to z krku, idem teraz dať na noc vyexportovať všetky ruky a zajtra ráno dám nejakú session .
Rozhodol som sa, že prerozdelím miesto na diskoch a teda zväčším partíciu systémového disku, aby som mohol pracovať s videom a PT3 exportom a importom.
Človek by čakal, že keď mu ten Paragon Partition Manager napíše, že to bude na 30 minút, tak sa z toho nevykľujú 4 hodiny
Nevadí, mám to z krku, idem teraz dať na noc vyexportovať všetky ruky a zajtra ráno dám nejakú session .
-
Ahi na LuckyAce? NUTS NUTS
Na LuckyAce som mal pár dolárov (nejakých 63), tak som si povedal, že by som mohol z toho spraviť 200 a cashoutnúť .
Tak som zapol NL50 a začal sa baviť.
Prišla táto funny ruka, neviem to vytrhnúť z toho, tak som to nahral v cez ten ich replayer a nahral cez Camtasiu.
Fakt fakt funny
Video sťahujte tu:
Ahi na LuckyAce = NUTS NUTS
Tak som zapol NL50 a začal sa baviť.
Prišla táto funny ruka, neviem to vytrhnúť z toho, tak som to nahral v cez ten ich replayer a nahral cez Camtasiu.
Fakt fakt funny
Video sťahujte tu:
Ahi na LuckyAce = NUTS NUTS
-
lol, nice one
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
chcel blufovat ocean a mal tiez flush draw !
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Yo a ešte doplnenie, na tom turne dlho dlho (teda ak sa tých 15 sekúnd na rozhodnutie dá nazvať dlho) rozmýšľal a potom v poslednej chvíli dorovnal, tak som si na rivery povedal, že nevsadím, nevyhrám.
Aj keď to bolo tak hrozne málo do toho potu, že sa to skoro nedalo vyhrať, ale voilá, zázraky sa dejú
Aj keď to bolo tak hrozne málo do toho potu, že sa to skoro nedalo vyhrať, ale voilá, zázraky sa dejú
-
Ja na tom P****Stars fakt nemôžem vyhrať.
Teraz som sa o to bezúspešne pokúšal.
Už som bol +280, ale potom som si narazil:
2flopnuté top páry vs. OESD, 2x zaplatil skoro pot bet, river straight
flopnutý set na jednofarebnom boarde Q82, 2x zaplatil pot bet s Thi FD, river flush
flopnutý set vs. OESD, 2x pot bet, river trafil.
1400 rúk, úžasných +32usd
Teraz som sa o to bezúspešne pokúšal.
Už som bol +280, ale potom som si narazil:
2flopnuté top páry vs. OESD, 2x zaplatil skoro pot bet, river straight
flopnutý set na jednofarebnom boarde Q82, 2x zaplatil pot bet s Thi FD, river flush
flopnutý set vs. OESD, 2x pot bet, river trafil.
1400 rúk, úžasných +32usd
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.