EMOP
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Re: EMOP
Juuu Mirec ja skor na ten freez do Ceasar poker clubu pojdem... 9.1.2009 150eur buy in a 20K GRT call me ked ta pojdeme aspon dvaja... jop
- KingAce666
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
mirsat: to si sa kvalifikoval cet nejaku hernu? a co, live nechodis hrat, nevidno ta nikdy
cstrike: mozno mas pravdu, verim vsak ze nejaku garanciu vymyslia. 1k eurove turnaje by som rad hral, je to mensi hazard ako EPT a dufam ze tam bude dobry cash.
cstrike: mozno mas pravdu, verim vsak ze nejaku garanciu vymyslia. 1k eurove turnaje by som rad hral, je to mensi hazard ako EPT a dufam ze tam bude dobry cash.
- tommyKE
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 3 krát/4 krát
to mirsat
Ak si bol v Talline tak ake to tam bolo? Tvoje skusenosti zazitky postrehy?...diik. Ja sa chystam do Varny, Bulharsko v polke Aprila. Tak ti budem vdacny o nejake info.
Ak sa este nekto nahodou tam chysta alebo ked sa nekto tam kvaldoval tak len budem rad ak mi napise.
Ak si bol v Talline tak ake to tam bolo? Tvoje skusenosti zazitky postrehy?...diik. Ja sa chystam do Varny, Bulharsko v polke Aprila. Tak ti budem vdacny o nejake info.
Ak sa este nekto nahodou tam chysta alebo ked sa nekto tam kvaldoval tak len budem rad ak mi napise.
- tomique
- Založený: Apr 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.