Nieco ine ako poker
Re: Nieco ine ako poker
kurnik, zla zla Vista mi prehodila font v celom systeme na taky skaredy a nevzhladny, na ploche, v aplikaciach, dokonca aj v prehliadaci !!!..aj teraz co pisem je skarede ..vie mi niekto poradit, co mam spravit ked to chcem vratit s5 ?..strasne mi to totiz lezie na nervy
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
hmm, ved to vyzera normalne
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
takze mam cely zivot skaredy windows?:D
inac skus prave mysitko na plochu a vzhlad a tam byvaju nadefinovane skiny ktore menia toto vsetko:)
inac skus prave mysitko na plochu a vzhlad a tam byvaju nadefinovane skiny ktore menia toto vsetko:)
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
no na tom screene to az tak otrasne nevyzera, ale v skutocnosti je to naozaj zle a lezie mi to na nervy ..predtym to bolo take pekne pismo, na ktore som bol zvyknuty. Tie skiny ale nemenia font, to som uz kukal, teda ak myslis prave tlac. na ploche - prisposobit - motiv
-
ja mam este Xp, ale nemyslim zalozku motiv, ale VZHLAD, mozno uz na cyste nie je, ja neviem..tam ked si to menim vidi sami, ze sa meni aj font
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
keso26 napísal:no na tom screene to az tak otrasne nevyzera, ale v skutocnosti je to naozaj zle a lezie mi to na nervy ..predtym to bolo take pekne pismo, na ktore som bol zvyknuty. Tie skiny ale nemenia font, to som uz kukal, teda ak myslis prave tlac. na ploche - prisposobit - motiv
1. na ploche klikneš pravým
2. vyberieš Prispôsobiť
3. farba v vzhľad okien
4. otvoriť vlastnosti klasického vzhľadu pre ďalšie možnosti farieb
5. farebné schéma
5a. môžeš nastaviť Windows - klasické nastavenia alebo Windows - štandardné nastavanie
to ti zmení font, ale príde o Aero
5b. ak chceš Aero, tak si klikneš na spresniť a všade kde to bude možné zmeníš font, buď na Tahoma alebo Microsoft Sans Serif
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
yoooooo, to som hladal, diky mily klokan. Klikol som na vista basic a hned s5 na aero aby som ho oklamal a mohol stacit "pouzit" a pomohlo. Dik ..este vo firefoxe to mam skarede, ale to sa asi zmeni po restarte, idem to skusit.
edit : vyyyborne, uz je to good, zase sa da na to pozerat, harmonia nadovsetko
edit : vyyyborne, uz je to good, zase sa da na to pozerat, harmonia nadovsetko
-
ked jediny clovek pise ze je to divne a ostatnym to pride normalne nebude ten jeden divny ?
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
aby si sa Ty do niecoho nenamontoval ..ale oblecenie na to mas, aj cervena Ti celkom ide
-
Kešu, odhalil som príčinu.
Hľadal som niečo, cez čo hľadať rybky, tak som si stiahol Telescope v1.53 (SpadeIt na PS) a normálne mi to po inštalácii prehodilo font na taký istý pochybný ako máš ty
Edit: zaujímavé, keď som vypol ten program, tak sa font vtátil ten normálny
Hľadal som niečo, cez čo hľadať rybky, tak som si stiahol Telescope v1.53 (SpadeIt na PS) a normálne mi to po inštalácii prehodilo font na taký istý pochybný ako máš ty
Edit: zaujímavé, keď som vypol ten program, tak sa font vtátil ten normálny
-
TuKE - Príspevky: 3548
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 13 krát/58 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.