Idleminer / Holdem manager

Diskusia k herni 888 poker

Idleminer / Holdem manager

Odoslaťod Horsey7 02 Jan 2009 11:55

pls naozaj nie je ina moznost na Pacific-u s Holdem managerom ako ->

Setting Up the Pacific Poker Hand Grabber:
First download the Pacific hand grabber from http://www.idleminer.com/ you can use the trial by clicking on the download button or to buy click on the Buy Now button. It is currently required for Pacific Poker as it does not save Hand Histories to the hard Drive so the handgrabber does this and HM imports the HH created by the Hand Grabber.

za $49.99?

http://208.109.95.123/faq/afmviewfaq.as ... &faqid=151
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Re: Pacific Poker

Odoslaťod tucniak 02 Jan 2009 12:32

je mozne zalozit si na luckyace ucet cez idleminer a mat to kvazi zadarmo (teda na raku im to bohate preplatis, tak ako ja:) ) ale, tym sa oberies o moznost mat rakeback zase na tom danom ucte(lebo uz budes trackovany pre idleminer).
takze kazdy nech si 2x premysli a nespravi podobnu blbost ako ja :fish:
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Horsey7 03 Jan 2009 19:47

hm tomuto celkom nerozumiem..cize ak si na luckyace zalozim ucet cez ten idleminer a nebudem tam hrat tak ten hand grabber nebudem mat free?

prave som si kupil Holdem Manager (po 15dnoch trialu uplna spokojnost) a nechce sa mi vyvalit $50 za to ze blby pacific neumoznuje ukladat/exportovat HH na disk :(
Obrázok používateľa
Horsey7

Odoslaťod tucniak 03 Jan 2009 22:18

prepac, ak som ta zmiatol, budes, ak sa regnes cez nich budes pod ich affiliate a oni nieco dostavaju z tvojho raku..ak tam nezahras ani ruku ich smola ponuka je taka..pointa je, ze uz tam budes mat ucet(na seba)cez nich a teda ak by si chcel rakeback(na ten ucet), uz to nie je mozne, lebo si trackovany inde..:)

bez grabbera svoj manager proste nepouzijes:)
ak ti nevadi nemat rakeback alebo teraz nemat tak chod cez idleminer a mas to-ale dlhodobo je lepsie rakeback mat-nemat ho je hadzat peniaze z okna takze ak nna lucky budes chciet byt dlhodobo, treba si to zvazit
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Odoslaťod Markizik 03 Jan 2009 22:25

tucniak napísal:prepac, ak som ta zmiatol, budes, ak sa regnes cez nich budes pod ich affiliate a oni nieco dostavaju z tvojho raku..ak tam nezahras ani ruku ich smola ponuka je taka..pointa je, ze uz tam budes mat ucet(na seba)cez nich a teda ak by si chcel rakeback(na ten ucet), uz to nie je mozne, lebo si trackovany inde..:)

bez grabbera svoj manager proste nepouzijes:)
ak ti nevadi nemat rakeback alebo teraz nemat tak chod cez idleminer a mas to-ale dlhodobo je lepsie rakeback mat-nemat ho je hadzat peniaze z okna takze ak nna lucky budes chciet byt dlhodobo, treba si to zvazit

Ahoj ahoj, a cez koho mate skusenost s rakeback na pacific/ luckyace?
Markizik

Založený: Apr 2007
Poďakoval/li: 1 krát/0 krát

Odoslaťod Horsey7 03 Jan 2009 22:26

aha super..na lucky vobec nemusim chodit :good: ten pacific hand grabber mam ako trial zatial takze v poho..
Obrázok používateľa
Horsey7

Odoslaťod vlade 03 Jan 2009 22:31

Markizik napísal:Ahoj ahoj, a cez koho mate skusenost s rakeback na pacific/ luckyace?

Cez pokerportal mozes mat 30% na luckyace, ale treba sa ozvat predtym ako sa zaregistrujes, samozrejme da sa do vacsiny herni, len treba napisat, na support@pokerportal.sk ;)
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod Markizik 03 Jan 2009 22:38

vlade napísal:
Markizik napísal:Ahoj ahoj, a cez koho mate skusenost s rakeback na pacific/ luckyace?

Cez pokerportal mozes mat 30% na luckyace, ale treba sa ozvat predtym ako sa zaregistrujes, samozrejme da sa do vacsiny herni, len treba napisat, na support@pokerportal.sk ;)

nejake specialne podmienky? registroval som sa nedavno, myslim ze cez link tu na pp :-) ci uz neskoro?
Markizik

Odoslaťod vlade 03 Jan 2009 22:46

Markizik napísal:nejake specialne podmienky? registroval som sa nedavno, myslim ze cez link tu na pp :-) ci uz neskoro?

Poriesime, napisem ti za chvilku mailom alebo cez SS
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod Markizik 03 Jan 2009 23:11

to vlade: dik :-)

to all: PT3 slubuje podporu Pacificu coskoro, malo byt do konca roka, no dali prednost oprave niektorych chyb na uz podporovanych herniach a najprv chcu vydat novu stable verziu
Markizik

Ďalšia

Naspäť na 888 poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!