TuKE napísal:dzejkej napísal:inak zmurkne na showdowne na pot iba tak 55, 88, 44, 22, A3s, 54s alebo 67s.
Čo by tam robil 12/10 s 22/44/A3/54?
Njn, uz mi doslo . Okej, dnes poker nehram.
Kazdopadne sanca je, ze sa misclickol a callol na flope, nie?
TuKE napísal:dzejkej napísal:inak zmurkne na showdowne na pot iba tak 55, 88, 44, 22, A3s, 54s alebo 67s.
Čo by tam robil 12/10 s 22/44/A3/54?
dzejkej napísal:A preco by 12/10 nemohol callnut, ked su v pote uz dvaja? Kolko si myslis, ze na vzorke ruk (co teda neviem, kolko ich bolo), bolo situacii, ze boli v pote aspon dvaja, on mal dobru multiway ruku a poziciu?
Ty to dokazes snad na zaklade tych statov tak jasne vylucit, ze by si to vyradil z jeho range?
dzejkej napísal:jj, ja som to napisal a hned mi to doslo, ze ruky moze mat, ale ako by sa s nimi dostal za flop, takze som to isiel editnut, nech tu nerozoberam az take kraviny .. ale uz som nestihol
dzejkej napísal:a s ktorymi rukami by podla Teba calloval push na riveri, ktore porazas? Aj tak je kombinacii na vytvorenie 55, 88 a 67s dost, aby sa ten raise nevyplatil, nie snad?
dzejkej napísal:a co sa tyka tych setov a 67s, preco su to 4 ruky? Nie su to 3 mozne ruky a dokopy 3 + 3 + 4 mozne kombinacie? alebo pocitas KK ako jednu z jeho moznych ruk?
Je 12/10 schopny callovat raise OOP s AK?
TuKE napísal:Ako si to myslel s tými kombináciami?
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.