Buschle Blog
Re: Buschle Blog
mozno hlupa otazka, ale: ak si myslis, ze si vpredu, preco nie push na turne po jeho raise? A ak si uz nie si isty, preco nie len call river?
-
Sunwu - Príspevky: 860
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 7 krát/13 krát
" kkt je 50/10/3 dost maniakalny image mal. " nie je maniakalny image to je pasivna calling station skor aj ked 3ag faktor pri tolko rukach je dost stale si myslim ze bude skor callovat Kx a pushuje len FH/trips
-
w4444x - Príspevky: 2473
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 9 krát/64 krát
Hmm, to je dost zaujimava ruka.
Ked pises, ze ma maniakalny image a pritom ma staty 50/10/3, tak nemam prilis predstavu, ci je schopny check/minraisnut turn a betnut river s Kx (kde x nie je 7). Mne to pride, ze ma naozaj silnejsiu ruku. Osobne by som callol turn a na taky velky river bet to foldol. Asi som weak, ale pride mi, ze proti takemu magorovi budes mat omnoho jasnejsie spoty ako tieto, kde to nie je moc zrejme.
Ked pises, ze ma maniakalny image a pritom ma staty 50/10/3, tak nemam prilis predstavu, ci je schopny check/minraisnut turn a betnut river s Kx (kde x nie je 7). Mne to pride, ze ma naozaj silnejsiu ruku. Osobne by som callol turn a na taky velky river bet to foldol. Asi som weak, ale pride mi, ze proti takemu magorovi budes mat omnoho jasnejsie spoty ako tieto, kde to nie je moc zrejme.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
davam si pauzu niekolko dni , momentalne mam pocit ze neviem ako sa da vyhrat vacsi pot a co sa da vyhrat to prehrajem.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
so sick, ale hlavu hore, zas bude dobre
-
keso26 - Príspevky: 4853
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 58 krát/90 krát
presne ako tu padlo, ak si vpredu push turn ak call turn tak call river, horsie ti nezavola..
inac ja osobne tipujem na KK, kde je rozuzlenie?:D.ale tak hocake A7, 69 asi nie s gutshotom by to snad nebetoval..takze A7,K7,77,KK je sice somarina ale nieco mi vravi, ze ukazes to:D
inac ja osobne tipujem na KK, kde je rozuzlenie?:D.ale tak hocake A7, 69 asi nie s gutshotom by to snad nebetoval..takze A7,K7,77,KK je sice somarina ale nieco mi vravi, ze ukazes to:D
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
na turne a riveri bluffcatchujes, agresivita 3 pri VPIP50 je rozhodne maniakalna takze na ten bluffcatch to je ale raise je podla mna prilis tenky. Sudiac podla minraisu na turne imo bude mat castejsie 7x/55/bluff nez Kx a ak by aj vzdy dorovnal s Kx tak si myslim ze to tvori menej nez 50% jeho calling range takze nemozes valueraisovat
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
januar - nejak to stale nejde vraciam sa na NL50.
Zistil som ze ked sa mi nedari zacinam hrat agresivnejsie ako standart o com svedcia aj moje staty , co nie je dobre , prestal som studovat videa a 2p2 histories co je tiez zle , asi to je nasledok toho ze som z NL25 vyletel za 2mesiace na NL100 a zarobil asi 7,5k usd a uz som si myslel ze som pan sveta , ale posledne dni ma dost uzemnili . Takze momentalne sa budem snazit pracovat na svojej hre na NL50. Zvysujem BR management z 40BI na 50BI . Mozno konecne skusim aj ten HU cash, lebo som tam mal slusny winrate ked som skusal NL50 davnejsie.
Zistil som ze ked sa mi nedari zacinam hrat agresivnejsie ako standart o com svedcia aj moje staty , co nie je dobre , prestal som studovat videa a 2p2 histories co je tiez zle , asi to je nasledok toho ze som z NL25 vyletel za 2mesiace na NL100 a zarobil asi 7,5k usd a uz som si myslel ze som pan sveta , ale posledne dni ma dost uzemnili . Takze momentalne sa budem snazit pracovat na svojej hre na NL50. Zvysujem BR management z 40BI na 50BI . Mozno konecne skusim aj ten HU cash, lebo som tam mal slusny winrate ked som skusal NL50 davnejsie.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
to nic, dolezite je vediet, kedy zostupit a vsetko bude v pohode..otoci sa
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
este by som hlavu nevesal - podla mna to nevyzera na nejaku zlu hru, skor kopec coolerov - mozno par odtiltenych BIs ale 10-12BI downswing nie je az taky vynimocny
urcite prechod na NL50 je rozumny napad - nie preto ze by som si myslel ze hras zle ale preto lebo ti pomoze ziskat spat sebavedomie
svet nekonci - variancia v pokri je velmi velka a toto urcite este nebolo to nahorsie co kedy zazijes
nech sa dari
urcite prechod na NL50 je rozumny napad - nie preto ze by som si myslel ze hras zle ale preto lebo ti pomoze ziskat spat sebavedomie
svet nekonci - variancia v pokri je velmi velka a toto urcite este nebolo to nahorsie co kedy zazijes
nech sa dari
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.