Titan Poker
Re: Titan Poker
ano to je jasne ale toto je v okne Log In a nechapem to ze aj po odinstalovani a vymazani cookies tam ostalo moje TTRcislo aj nick a nikde nie je create new account
- Kvitar
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Robili to asi naschval tak, aby sa nevytvarali ucty na jednom kompe. Mozes to odinstalovat, nainstalovat znova a skusit vytvorit 2. account. Niekde v registroch si to musi znacit, ale neviem kde.
Ale radsej si pozri podmienky, ci nie je prihlasovnie cez jeden komp porusenie. Resp. si to mozu interpretovat ako nejaky multiaccounting, zablokuju ucty a bude zle.
Ale radsej si pozri podmienky, ci nie je prihlasovnie cez jeden komp porusenie. Resp. si to mozu interpretovat ako nejaky multiaccounting, zablokuju ucty a bude zle.
Naposledy upravil dzejkej dňa 05 Jan 2009 01:57, celkovo upravené 1 krát.
-
dzejkej - Príspevky: 6539
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 169 krát/302 krát
Kvitar napísal:ano to je jasne ale toto je v okne Log In a nechapem to ze aj po odinstalovani a vymazani cookies tam ostalo moje TTRcislo aj nick a nikde nie je create new account
Mne tam ukazuje normalne aj create new account
-
Renegade - Príspevky: 635
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/18 krát
Inak, mne to ukazuje tiez, ako teraz pozeram .
Zaujimave. Skus to odinstalovat a znovu nainstalovat - to je taky basic postup #1 .
Inak terms of use su tu: http://www.titanpoker.com/termsofuse.html . Prebehol som to velmi rychlo a o nejakych namietkach na viacere ucty z rovnakych adries som sa nedocital. Hadam nebudu robit zbytocne problemy.
Zaujimave. Skus to odinstalovat a znovu nainstalovat - to je taky basic postup #1 .
Inak terms of use su tu: http://www.titanpoker.com/termsofuse.html . Prebehol som to velmi rychlo a o nejakych namietkach na viacere ucty z rovnakych adries som sa nedocital. Hadam nebudu robit zbytocne problemy.
-
-ja mam na viacerych herniach z roznych dovodov dva ucty a nikde neboli problemy,akurat na CD pokri mi blokli ucet,tak som im napisal,ze bohuzial sme chudobni a nemame s manzelkou kazdy vlastny pocitac ,a potom mi to bez problemov odblokovali
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
ved ja som to odinstaloval dokonca som aj cookies vymazaval a prave to nechapem ako tam mohlo ostat moje name a neda sa konto vytvorit.este som skusal vymazat registre s Registry First Aid ale nejak som zaspal popri tom tak este s tym sa dneska pohram a ked to uz potom nepojde tak ja uz neviem....
- Kvitar
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
No ono hlavne StanJames nepodporuje Česko a Slovensko .. tak treba to bude tím, nevim.
-
0x - Príspevky: 167
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
0x napísal:No ono hlavne StanJames nepodporuje Česko a Slovensko .. tak treba to bude tím, nevim.
spravny topic?
-
mne dnes hlasi cely iPoker - can not connect to server
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
APminer napísal:mne dnes hlasi cely iPoker - can not connect to server
Mne to hlasil Mansion par minut, ale potom som sa tam logol. Je tu 20K hracov online, tak asi nie som jediny .
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.